Tips til at vælge Sikker Hund Legetøj

Tips til at vælge Sikker Hund Legetøj


Hund legetøj er godt for din hunds mentale og fysiske helbred på grund af stimulation og motion de giver under afspilning. Nogle legetøj er sikkert at forlade med din hund, når han er alene, mens andre kun bør gives til din hund under opsyn. Her er nogle tips du kan bruge til at vælge den bedste - og sikreste - legetøj til din følgesvend.

Vælg sikkert legetøj

Vælg den rigtige størrelse legetøj

Legetøj skal være passende for din hunds størrelse og race. Legetøj beregnet til hvalpe bør ikke gives til voksne. Store hunde kan nemt sluge hvalp størrelse legetøj, mens hvalpe kan vikle sig selv med en stor legetøj og muligvis blive kvalt. Med andre ord, ikke giver et legetøj beregnet til en Chihuahua til en Grand Danois, eller omvendt.

Check for kvælning farer

Sørg legetøj ikke udgør kvælningsfare. Fjern tags, snor, plast øjne og andre genstande fra legetøj, inden den forelægger dem til din hund. Tjek dit kæledyr hund legetøj ofte. Kassér alle legetøj, der falder fra hinanden eller har skarpe kanter. Overvåge altid din hund med legetøj, der indeholder squeakers. Hunde kan lide at rive fra hinanden disse legetøj og er i fare for at indånde knirkende mekanismer.

Tjek det anvendte materiale

Tips til at vælge Sikker Hund Legetøj

Hårdgummi legetøj er sikrere og holder længere end legetøj fremstillet af vinyl eller tynd latex. Dog bør ejere også være bekymret over usete, giftige komponenter, der anvendes til fremstilling af hund legetøj, såsom bly, arsen og endda kviksølv som rapporteret på KomoNews.com og Center for Environmental Health.

Legetøj er mere end sjov

Safe hund legetøj engagere og underholde dit kæledyr, men de virkelig tjener et dybere formål. De er nødvendige for din hunds mentale og følelsesmæssige trivsel, og de kan bidrage til fysisk kondition, også. Vælg holdbare legetøj, der supplerer din hunds personlighed at vinde langvarige fordele og nogle hale-logrer gode tider.