Tips til at vælge Petite Karriere Suits

Dragter er klassiske business påklædning, og der er mange valg i kvinders petite karriere kjolesæt til at give en poleret, professionelt udseende.

Kjole Suit Tips til Petites

Der er en række kjole jakkesæt stilarter til rådighed egnet til karriere slid, men ikke alle af dem er lige flatterende for petite kvinder. Karriere kjolesæt for kvinder i almindelighed skal se skarp og professionel - selv om der er flere alternative stilarter kjole end nogensinde før, ser poleret er altid et must, når det kommer til at formidle en professionel, business kyndige image.

Kjolesæt til karriere slitage bør aldrig være afslørende eller udsætte for meget hud. Petites bør tage ekstra pleje i at købe jakkesæt bluser for at sikre, snittet er passende for deres figur, som standard toppe kan være lidt for afslørende for erhvervslivet slid på mindre rammer. Watch nederdel længder samt - den modsatte virkning kan opstå, når en knælang nederdel kunne være længere på kvinder under 5'4 ", og ende med at se frumpy Det er bedst at have dragter i størrelser designet til petite tal, eller har dragter ændret til. passer dine mål. Som enhver karriere slid, det normalt betale sig at købe den bedste kvalitet du har råd til.

Nogle moderne kjolesæt har mønstrede jakker parret med glatte kjoler eller nederdele (eller omvendt); men det er typisk bedst at petite kvinder undgå disse dragter og vælge monokromatiske dragter eller dem i lignende nuancer i stedet. Ikke alene kan udskrives være overvældende, kan en enkelt nuance giver en længere look. Iført business passende hæle i en lignende nuance kan også hjælpe aflang dit udseende.

Petite Kjole Suit Style Suggestions

 • Petite kvinder skal se efter jakkesæt jakker, der falder på eller under hofterne, som beskåret jakker vil forkorte din torso.
 • Hvis du ønsker at give en illusion af længere ben, passer jakker med subtile detaljer over den naturlige talje kan skabe dette.
 • Kig efter strukturerede nederdel eller kjole stilarter, der falder enten på knæ eller tre inches over eller under knæet. Undgå meget lange, ustrukturerede nederdele, der kan overvælde mindre rammer. Afhængig af din kropsform, blyant, en-line, og eller vertikale plisserede nederdele arbejde godt sammen med jakkesæt jakker på petite tal.
 • Suit stilarter med diskret lodrette prints såsom nålestriber, kan også hjælpe aflang dit look.
 • Hvis du vil oprette den forlængende illusion af en v-hals med en business kjole jakkesæt, parre en lysere farvet bluse med en mørkere farvet tørklæde i samme farve familie rundt om halsen.
 • Kig efter detaljer nær kraven, skuldrene eller øverste halvdel af din ensemble til at trække øjet opad.
 • Knap jakke kjoler til Petites skabe en tiltalende lodret linje og professionelt udseende.

Hvor Butik Nemlig kvinder Petite Career kjolesæt

Mange varehuse og tøj linjer bære petite business slid linjer. De tilbud til erhvervslivet tøj i damer petite størrelser er typisk klassisk og skræddersyet i stil, passende for mange professionelle miljøer.

Butikker

 • JC Penney: Tilbyd stilfulde klassiske muligheder fra mærker som Jones Wear og east5th.
 • Chadwicks: Classic, enkelt minimalistisk jakkesæt garderobeskabe og vælg moderne jakkesæt stilarter.
 • Talbots: Bærer sæsonbestemte og all-sæsonen jakkesæt i petite størrelser.
 • Nordstrom: Petite business kjoler og adskiller fra Jones New York, Anne Klein, Missok og meget mere.
 • Appleseeds: Beskedne jakke kjoler til Petites.

Designere med Petite kjole jakkesæt Lines

 • Ann Taylor: Smart, sofistikeret petite nederdel dragter, der aldrig går af mode.
 • Liz Claibourne
 • Eileen Fisher
 • Dana Buchman

Personlige Forretning Wear Tilpasning til Petites

Da der er mange typer krop og størrelser, der falder inden for petite rækkevidde, personlig skræddersyning er en stor mulighed, især når det kommer til emner som jakke kjoler eller to stykke jakkesæt til kvinder. Du kan vælge at få dine egne klæder skræddersyet, eller tage indkøbte emner i til montering på din størrelse.