Tips til at vælge hvalp Navne

Tips til at vælge hvalp Navne

Valg hvalp navne er sjovt, men en alvorlig sag. Når man tænker på hvor mange gange du ringer dit kæledyr over resten af ​​sit liv, er det nemt at forstå, hvorfor det er så vigtigt at vælge den helt rigtige navn. Har du brug for tips til at hjælpe dig med at træffe dit valg? Læs videre.

Tips til at vælge hvalp Navne

Valg hvalp navne er ikke ligefrem raketvidenskab, men du ikke ønsker at behandle opgaven for let enten. Lidt af tanke og tålmodighed fra din side vil hjælpe dig med at opdage navnet dit kæledyr skulle have.

Den vigtigste ting at huske er at holde navnet enkel. Hunde reagerer bedst på navne med højst tre stavelser. Noget ud over det tager længere tid for dem at lære og er også en mundfuld for dig at gentage.

Eftersom information, kan du prøve at bruge disse tips til at vælge hvalp navne.

  • Vælg ikke en hvalp navn, før du faktisk bringe dit nye kæledyr hjem.

Hvis du ikke har haft en chance for at komme til at kende hendes personlighed endnu, hvordan kan du være sikker på det navn vil passe? Måske din oplader viser sig at være mere af en Cuddles? Hvad så? Det er vigtigt, at dit kæledyr nye navn passer hans personlighed eller det vil aldrig ring sandt.

  • Vær ikke bange for at udtrykke dig.

Ikke alene bør du overveje at vælge hvalp navne, der passer dit kæledyr, men navnet kan også afspejle en smule af din egen personlighed også. Elsker du sport? Hvis din hund er en af de huskier racer, kan navne som Ditka eller Shaq bare passer regningen. Er du mere af en fri ånd? Navne som Dreamer, Angel eller stjerne kan meget vel passer jer begge.

  • Nogle gange vælger hvalp navne i henhold til dine hundes race er den nemmeste måde at gå.

Store navne for en skotsk Terrier ville omfatte MacDougall, MacDuff og Campbell. Good German Shepherd eller Schnauzer navne kan omfatte Max, Schnitzel og Gretchen.

  • Prøv egennavne.

Hvis "doggy" navne som Fluffy og Biscuit ikke appellerer til dig eller give dit kæledyr den værdighed hun fortjener, hvorfor så ikke overveje at bruge en af dine foretrukne menneskelige navne? Mange hundeejere giver deres kæledyr et egennavn, ligesom de ville for deres børn.

  • Absolut vælge et navn, vil du ikke være flov over at bruge i offentligheden.

Du kan give en flatulent hvalp et nick-navn som Farts hjemme, men en lignende klingende navn som Bart kan være lettere at bruge i offentligheden, men bevare din værdighed.

  • Mange hunde har to navne.

Hvis din nye hvalp vil kunne registreres med American Kennel Club, så kan du vælge en længere formelle navn at sætte på sine papirer og en enklere call navn til hverdagsbrug. Udstillingshund Abbe er aldrig et kedeligt øjeblik simpelthen bliver Mona omkring huset.

  • Selvfølgelig kan du stole på farven på din hunds pels for navngivning inspiration.

Rusty, Blaze eller Flame er alle gode navne for røde hunde, mens navne som Frosty, Snowball og Icicle er perfekte til overvejende hvide hunde. Du skal blot bruge din fantasi.

Kilder til Navne

Din lokale boghandel er et godt sted at finde alle former for navne. Du kan gå direkte til baby navn bøger indeholder hundredvis af fantastisk valg, eller du kan gennemse romaner af dine foretrukne genre for stor karakter navne.

Ikke i humør til at flytte hjemmefra? Prøv internettet. En søgning efter "vælge hvalp navne" vil lægge tusindvis af resultater lige ved hånden.

Konklusion

Vi har givet dig masser tips til at vælge hvalp navne, nu resten er op til dig. Tag dig tid til at komme til at kende din nye lodne ven og derefter prøve et navn på hende for størrelse. Hvis der efter en dag navnet ikke helt passer, prøv et nyt. Nogle gange trial and error er den eneste måde at finde ud af dit kæledyr sande navn.

Sørg for at besøge LTK er sød hvalp slideshow!

Eksterne links

  • Favorite-Puppy-Names.com, masser af store navn valg.
  • Cat-Dog-Names.com, lister over navne og deres betydninger.