Tips til at vælge en autoværksted

Tips til at vælge en autoværksted


Når bilen bryder sammen, er det vigtigt, at du finder en god værksted for at hjælpe med at få dig tilbage på vejen. Men det er ikke altid let at fortælle hvilke auto reparation virksomheder har den viden og erfaring, du har brug for, samt et ry, du kan stole på.

10 tips til valg af en autoværksted

Spørg om Anbefalinger

Ifølge USA.gov, en af ​​de bedste måder at finde et velrenommeret autoværksted er at spørge venner, familie og naboer om deres råd. Ofte kan du få store anbefalinger fra personer, du kender og stoler på. Spørg om det serviceniveau, kvaliteten af ​​reparationen, og den tid, din ven har været kunde. Det er en god idé at få disse henstillinger, før bilen bryder sammen, så du kan være forberedt med oplysninger, når du har brug for det.

Check for Certificeringer

Når du går ind i værkstedet, skal du bemærke certificeringer vises på væggen eller vinduet. Federal Trade Commission anbefaler at vælge en butik, der viser certificeringer af sine teknikere. Disse certificeringer viste, at medarbejderne er up-to-date om deres uddannelse og er vidende om særlige aspekter af dit køretøj. Især kigge efter en sæl fra det nationale institut for Automotive Service Excellence.

Rådfør Better Business Bureau

Better Business Bureau (BBB) ​​foretager registrering på de fleste virksomheder og tilbyder akkreditering til dem, der giver fremragende service og kvalitet arbejde. Før du tager din bil til værkstedet, så tjek butikkens omdømme på BBB webstedet. Du vil se, om der er tidligere kundeklager og hvordan disse problemer blev løst. Du vil også finde ud af om særlig stor tjeneste virksomheden har givet tidligere.

Kend din garanti

Hvis din bil er stadig under garanti, kan det være nødvendigt at få reparationen udført af forhandleren. Ifølge Edmunds.com, auto garantier varierer, men der er en mangel på klarhed omkring, hvem der kan servicere din bil og hvilke dele kan bruges til at reparere den. Det betyder, at i nogle tilfælde kan du ikke være i stand til at vælge et værksted, der ikke er tilknyttet forhandleraftalen. Overtrædelse din garanti kan betyde, at din bil ikke længere er dækket af aftalen. Hvis du er i tvivl, så ring til forhandleren for at få flere oplysninger.

Sammenlign Reparation Priser

Hvis du kigger på en dyr reparation, tage et øjeblik til at sammenligne priser. Federal Trade Commission anbefaler, at forbrugerne ringe rundt til flere område reparationsværksteder til at finde en, der vil give den service til den bedste pris. De anbefaler også, at du spørge om garantien de tilbyder på de dele og reparationer og holde disse oplysninger i tankerne, som du sammenligne priser.

Tage et kig rundt

Du kan fortælle en masse om en virksomhed blot ved at være opmærksom. Statens Institut for Automotive Service Excellence foreslår, at du starter med parkeringspladsen. De andre køretøjer bør have samme værdi til dit, og partiet og bygningen udvendig skal være pæn og ryddeligt. Kontoret og ventesal skal være ryddelige samt, og de bør omfatte indsendt kopier af gebyrer og lønsatser.

Find en butik, der specialiserer i din bil

Uanset om du ejer en Toyota eller en Tesla, giver det mening at finde et værksted, der kender din bil. Ifølge Consumer Reports, butikker, der specialiserer sig i bestemte producenter har den mest up-to-date uddannelse og udstyr for at arbejde på disse køretøjer. Dette kan især være vigtigt for større reparationer.

Forstå Fordele og ulemper Dealer værksted

Ifølge Edmunds.com, tage din bil til forhandleraftalen hvor du har købt det har mange fordele, herunder et bedre engagement i kundeservice, garanti på alt arbejde, kvalitet dele, rene faciliteter, og teknikere, der specialiserer sig i bilen. Der er imidlertid en stor ulempe med hensyn til pris. Du kan forvente at tilbringe op til $ 20 mere for hver time af arbejdskraft på forhandleraftalen.

Brug internettet

Internettet har ændret den måde, folk vælger alle former for varer og tjenesteydelser, herunder auto reparation. Consumer Reports anbefaler tjekker en butik omdømme på websteder som Yelp og Angies List. Du kan finde ud af, hvordan andre forbrugere mener om deres erfaringer med de enkelte selskaber.

Bede om referencer

Statens Institut for Automotive service anbefaler, at forbrugerne bede om referencer, når de forsøger en ny værksted. Ring de sidste kunder at finde ud af, hvordan de føler om plads og kvaliteten af ​​det arbejde, de har modtaget.

Føle sig trygge om dit valg

Ikke er skabt alle værksteder lige. For den bedste service og den højeste kvalitet arbejde, tage lidt tid til at udforske de muligheder i dit område. Du vil være forberedt, næste gang din bil vil ikke starte, og du vil føle tillid til, at du har truffet det rigtige valg til din bil.