Tips til at vælge den rigtige karriere

Tips til at vælge den rigtige karriere

Leder du efter tips til at vælge den rigtige karriere? Valg af en karriere er en vigtig beslutning, så du helt sikkert bør overveje alle relevante faktorer, før du foretager op dit sind. Du ønsker ikke at bruge år forbereder sig på at indtaste et erhverv blot konstatere, at det ikke er det rigtige for dig. Her er et par ideer til at hjælpe dig begynde at tænke over, hvad karrieremuligheder kan være de bedste valg for dig.

Fem tips til at vælge den rigtige karriere

1. Personlige præferencer

Husk at tage dine personlige præferencer i betragtning, når de vælger en karriere. Du vil tilbringe en hel timer hver dag udfører dit job, så det er vigtigt at sikre, at du vælger en karriere, hvor du kan gøre ting, du nyder i et miljø, hvor du føler dig tryg. At vælge at arbejde i et felt, der er et godt match til dine talenter og færdigheder er vigtige, men det er også vigtigt at vælge et job, hvor du vil være i stand til at udføre arbejde, som du rent faktisk vil lide.

For eksempel kan hvis du har udestående matematiske og naturvidenskabelige kvalifikationer og er interesseret i et erhverv, hvor du har mulighed for at hjælpe andre mennesker, at vælge en karriere på sundhedsområdet være et godt valg for dig. Men der er mange muligheder inden for dette område, hvoraf nogle kan være mere tiltrækkende for folk, der er udadvendt og nyder at være omkring andre mennesker, mens andre er bedre egnet til folk der kan lide at arbejde selvstændigt, bag kulisserne.

2. Tilgængelige Jobmuligheder

Når man overvejer karrierevalg, det er helt sikkert vigtigt at tænke på arbejdsmarkedet. Se på hvilke typer af job er i øjeblikket i efterspørgslen, samt hvilke muligheder der forventes at eksistere i fremtiden. Du ønsker ikke at bruge tid på at forberede en specialiseret karriere kun for at opdage, når du er færdig med uddannelse, at dine færdigheder er ikke længere i efterspørgslen.

Slå op de erhverv, der interesserer dig i Occupational Outlook Handbook, en årlig online publikation fremstillet af Bureau of Labor Statistics af Department of Labor, at lære om forventet vækst eller tilbagegang jobmuligheder i de kommende år.

3. Forberedelse Krav

Før du vælger en karriere felt, er det vigtigt at være opmærksom på, hvor meget formel uddannelse er nødvendig for indrejse i erhvervet. Sørg for, at du finder ud af, om der er nogen særlige uddannelsesmæssige krav for at indtaste eller flytte op inden for områderne, der interesserer dig. Mens faglige krav ikke bør forhindre dig fra at forfølge en bestemt type erhverv, er det vigtigt, at du har en realistisk forståelse af, hvor meget tid, kræfter og penge, det tager at forberede sig til eventuelle erhverv, du overvejer.

For nogle erhverv, et felt-specifik bachelor eller kandidatgrad er en forudsætning for selv de mest entry level job. State licensure eller professionel certificering er også påkrævet at indtaste mange erhverv. Der er også erhverv, som du kan være i stand til at begynde uden omfattende uddannelse, men får brug for videregående uddannelse med henblik på at bevæge sig ud over entry level positioner.

4. Erstatning Forventninger

Inden du vælger at indtaste et erhverv, så sørg for at du har realistiske forventninger til, hvad form for kompensation, du kan forvente. Selvom du ikke skal vælge et erhverv udelukkende baseret på løn, er det vigtigt at være opmærksom på indtjeningsforventningerne når de træffer beslutninger om din fremtidige karriere.

Den Occupational Outlook Handbook er en god ressource af oplysninger om de gennemsnitlige og median løn for bestemte erhverv samt om oplysninger om beskæftigelse outlook. Derudover kan du ønsker at søge hjælp ønskede programoversigter for de typer af job, tror du ville nyde i det geografiske område, hvor du håber at bo og arbejde. Gøre dette kan give dig en generel idé om lokale løn intervaller for de karriere felter, som du overvejer.

5. Career Assessment Test

At vælge en karriere er en stor beslutning. Der er en god chance for, at der er mange erhverv, som du kan være velegnet til at du aldrig selv har hørt om. I stedet for at vælge først fra de job, som du ved findes, overveje at gå gennem en karriere vurdering test for at identificere erhverv, der kan være velegnet til dig.

Hvis du stadig er i high school eller college, kan din vejleder eller faglig vejleder sandsynligvis anbefale en karriere vurdering test for dig. Hvis du tidligere det punkt i dit liv, skal du besøge One Stop Career Center i dit lokale område og lave en aftale for at diskutere karriere vurdering test med en erhvervsvejleder. Alternativt kan du ønsker at leje en privat karriere rådgiver til at arbejde med dig for at hjælpe dig med at identificere relevante karrieremuligheder.

Forberedelse til Career Success

Anvendelsen af ​​disse tips til at vælge den rigtige karriere er en fantastisk måde at sikre, at du tager alle relevante faktorer i betragtning, når der træffes beslutninger om din fremtid besættelse. Beslutter, hvilken type arbejde, du ønsker at udføre, er det første skridt mod karriere succes. Når du har valgt et erhverv, er det op til dig at begynde at tilegne sig den uddannelse og de færdigheder, der er nødvendige for at komme ind dit valgte for feltet.