Tips til at vælge badeværelse fliser

Tips til at vælge badeværelse fliser

Kommer op med badeværelse fliser ideer er nemt, når man tænker på stil og funktion sammen på én gang. Dit badeværelse får en masse brug, så sørg for at det holder op i årevis både visuelt og funktionelt.

Den funktion Tile

Tile er en fantastisk gulv og vægbeklædning til dit badeværelse. Ikke alene hjælpe med at holde fugten ude af vægge og undergulve, kan det hjælpe med at stoppe dig fra at glide og giver et væld af visuel interesse for rummet.

Før du begynder at vælge fliser til dit badeværelse, holde disse ting i tankerne:

Slip Factor

Når du vælger dit badeværelse gulv fliser, skal du sørge for at overveje slip faktor eller hvordan glat denne flise vil være, når det er vådt. Mens en sealer kan anvendes på alle overflader for at øge sin skridsikkerhed, der er et par produkter, der er naturligt skridsikker, herunder:

  • Natursten
  • Mosaik fliser
  • Textured porcelæn fliser

Vedligeholdelse Factor

Tænk over, hvem der bruger denne badeværelse og hvad deres vaner er, før du køber fliser. Natursten fliser kræver forsegling og pleje, som måske ikke gør dem egnet til et barns badeværelse. Porcelæn fliser, på den anden side rydde op let med blot en fugtig moppe, hvilket gør dem perfekte til høj trafik rum.

Style Factor

Føler aldrig, at du er nødt til at ofre stil for funktionen. Fliser i dag kommer i en bred vifte af farver, størrelser, teksturer og stilarter, der spænder fra høj til lav vedligeholdelse. Kig efter glas fliser, læder look fliser og endda på forhånd forseglede, voksbehandlede sten fliser til at supplere ethvert rum.

Nogle Badeværelse Tile Idéer

Hvis du sidder fast til inspiration, eller bare ikke ved, hvor man skal begynde at designe badeværelset af dine drømme, kan du prøve nogle af disse ideer på for størrelse.

Små badeværelser

Hvis dit badeværelse er lille, tænke stort. Store fliser har færre injektionsmørtel linjer end mindre, som hjælper til visuelt udvide rummet. Par op en 12-tommer gulv flise med en matchende farve flise på væggene til yderligere bidrage til at åbne rummet. Ved at bruge en farve i hele rummet bidrager til at trække øjet opad i en ubrudt linie, visuelt udvide området.

Børne Badeværelser

Hvis du designer et badeværelse for børn, holde to ting i tankerne. Børn ikke bo børn for evigt, og de har tendens til at gøre en rod med vand, tandpasta og sæbe. Så holde sig væk fra nuttede billeder og dekorative fliser, der kan binde værelset til et lille barn, og holde flisen så lav vedligeholdelse som muligt.

Kig efter lyst farve glas fliser eller porcelæn mosaik penny fliser i sjove former og farver. Lyse farver kan holde den plads ung uden at se barnlig, mens glas og porcelæn sikrer kun en hurtig mop er forpligtet til at rydde op i rummet.

Tips til at vælge badeværelse fliser

Moderne badeværelser

Hvis du håber på at afgive en redegørelse i badeværelset med moderne design, er du heldig. Tile fabrikanter har taget moderne tendenser i design, der tager deres stikord fra italienske designere. Kig efter fliser, der efterligner stof, glas, læder og metal, og nye hotte nuancer af rød og lime grøn. Vær ikke bange for at blande materialer enten; et læder look gulv flise kan parres med en dyb rød glas væg flise til magasin værdig stil. Udfyld look med nogle farvede inventar til at gøre dit badeværelse så elegant som resten af ​​dit hjem.

Formelle Badeværelser

Har en formel mester badeværelse eller pulver værelse? Tag poleret marmor til den næste fase med nogle nye farvekombinationer i mosaikker. I stedet for de traditionelle sorte og hvide basketweaves, kigge efter fløde og hvid marmor eller honning onyx sæt med en rosso laguna accent. Par en poleret mosaik gulv med en 12-tommer poleret marmor væg flise ved at løfte gulvet accent farve til formel design med et moderne twist.

Store badeværelser

Hvis du har et stort rum, hvorfor så ikke vælge et område til at fremhæve? Opret mosaik tæpper i gulvet foran bruser og forfængelighed. Mosaik er i sagens natur glide bevis med deres mange injektionsmørtel linjer, så placere mosaik tæpper på strategiske områder kan gøre op med behovet for en bademåtte.

Hvis der er en fritstående badekar i badeværelset, skal du vælge mosaik tapet eller et vægmaleri at lægge bag sig. Store bøtter tendens til at trække øjet, så give beskueren noget andet at se på også.Badeværelse fliser ideer er uendelige, når du kombinerer stilen i dit hjem med den funktion af rummet. Kig til brugeren sammen med det overordnede stil for at sikre dit badeværelse passer til alle dine behov.