Tips til at oprette og bruge akkord diagrammer

Tips til at oprette og bruge akkord diagrammer
Hold sysler alder passende.

Leder du efter en måde at få gøremål under kontrol i dit hjem? Akkord diagrammer kan være en god måde at hjælpe med at holde dine børn på sporet, så de forstår, hvad du forventer af dem. Her er nogle tips, som du kan finde gavnlige, når skabe og gennemføre akkord diagrammer til din husstand, efterfulgt af links til gratis diagrammer, som LTK for dig at bruge.

Otte Tip til brug akkord diagrammer i dit hjem

1. Spørg dine børn for idéer

Giv dine børn nogle valg om, hvilke typer af gøremål, de vil gøre. I hver husstand, vil der være nogle gøremål, som ingen virkelig nyder, men skal gøres på samme måde. Messen ting at gøre, er at rotere de gøremål, der skal gøres, for at én person ikke går i stå med de "yucky" job hele tiden.

2. Beslut, hvor gøremål Link til privilegier

For nogle familier, gøremål er noget, som alle forventes at gøre, blot fordi de er en del af familieenheden. For andre, er, om børnene får en godtgørelse baseret på, hvor godt de har afsluttet deres gøremål. En anden mulighed til rådighed for dig, er at tildele et pointsystem til forskellige gøremål, og når børnene samle et vist antal point, kan de bruge dem til at få noget, de ønsker eller gøre en aktivitet, som hele familien vil nyde. Uanset hvilken strategi du vælger at bruge, skal du vælge en og holde sig til det.

3. Lav diagrammer let at læse

Du vil gerne sikre, at du og dine børn kan tage et hurtigt kig på diagrammet og ved, hvad gøremål der skal gøres, og hvilke der er afsluttet. Du kan bruge flueben til dette formål, eller brug klistermærker. Igen, lad dine børn har indflydelse på den måde, det håndteres. Hvis de vil være mere motiveret, hvis du bruger farverige klistermærker, så er det rigtige valg for din familie.

4. Indstil den rigtige Eksempel

Det er vigtigt for forældre at gøre deres egne gøremål at opstille de rette eksempel for deres børn. Børn samle op på, hvordan deres forældre opfører sig mere end, hvad de siger, og hvis du jævnligt beslutter ikke at gøre dine egne gøremål, dine børn får det budskab, de virkelig er ikke så vigtigt. Der kan være omstændigheder, hvor du ikke får tingene afsluttet i tide, som når et familiemedlem er syg eller en nødsituation sker. Når disse situationer kommer op, forklare dine børn, at du ikke slacking off gør dine egne gøremål, og at du vil komme tilbage på sporet, så snart du kan.

5. Giv Positive Feedback

Giv dine børn med positiv feedback, når de gør deres gøremål. Læg mærke til, når dine børn gør noget rigtigt og komplimentere dem på det. Det kan være let at komme ind i en skure og kun tale med dem om deres adfærd, når du har brug for at disciplinere dem. Hvis du laver et punkt for at give positiv opmærksomhed så godt, er de mere tilbøjelige til at fortsætte med at gøre deres gøremål, som du forventer dem til.

6. Monitor og Change efter behov

Hvis det første sæt ideer til akkord diagrammer, du forsøger ikke fungerer, så prøv noget andet. Det kan tage lidt af tweaking før du kommer op med et system, der virker for din familie. Du kender dine børn bedst, og hvad der fungerer bedst for dem. Hvis du har brug for at have separate diagrammer for hvert barn til at holde dem motiverede, så er det en mulighed at overveje.

7. lære børn, hvordan man udfører gøremål

Det er ikke nok blot at tildele dine børn til bestemte gøremål. Du vil også ønsker at sikre, at de ved, hvordan man gør, hvad du vil have dem til at gøre. Hvis de ikke er i stand til at gøre deres gøremål korrekt, kan de blive frustrerede og vil ikke ønsker at fortsætte. Arbejde med dem for at sikre, at de kan udføre aktiviteten eller give dem noget andet at gøre.

8. Etablere Konsekvenser for ikke at gøre gøremål

Hvis dine børn ikke gør deres pligter som formålsbestemte eller ikke gør dem korrekt, må der være konsekvenser for deres handlinger. Sørg for, at de er opmærksomme på dem og holde dem konsekvent, hver gang barnet ikke opfører sig som forventet. Det er sådan de lærer ansvar.

Printable akkord diagrammer fra LTK

Nu hvor du har nogle ideer til oprettelse og brug af akkord diagrammer, tage et kig på printbare akkord diagrammer fra LoveToKnow Kids. Du er sikker på at finde en, der motiverer dit barn til at gøre gøremål.