Tips til at komme godt bilforsikring for teenagere

Tips til at komme godt bilforsikring for teenagere

Bilforsikring for teenagere kan være direkte dyrt, men omkostningerne kan reduceres betydeligt ved at udnytte rabatter gennem de fleste forsikringsselskaber.

Absolut Nødvendig

Forældre kan undre sig, hvis det er absolut nødvendigt at få bilforsikring for teenagere, især efter at få et par citater og få chokeret over de månedlige omkostninger, der er forbundet med denne dækning.

Tilstrækkelig auto forsikringsdækning for teenagere er en god idé for et par grunde, men de to vigtigste grunde er ganske vigtigt.

 • Retlige krav: Forsikringsdækning er juridisk forpligtet i de fleste stater. Det betyder, at en teenager, der ikke har bil forsikring, og som ikke kan godtgøre, enten når trukket over af politiet eller når involveret i en ulykke, kan stå over for potentielt hårde straffe. Teenagere kan ende med dyre bøder eller med en betinget licens, eller begge dele.
 • Finansielle overvejelser: Teenagere er statistisk større sandsynlighed for at blive involveret i bil kollisioner. Af denne grund er det afgørende for teenage chauffører at have tilstrækkelig bil forsikringsdækning. Sandsynligheden for enhver teenager driver afviklingen i en bilulykke -Hårdt eller ellers-er forhøjet ud over det af en erfaren bilist, så ikke opnå forsikringsdækning kan være en stor fejl, og kan potentielt sætte din families økonomi i fare.

Husk, at hvis en teenager kommer i en bilulykke og har ikke tilstrækkelig forsikringsdækning, kan forældrene være juridisk ansvarlig for at betale alle udgifter i forbindelse med ulykken, herunder udgifter til reparation, medicinske regninger og advokatomkostninger for de andre mennesker, der er involveret i kollisionen.

Find den bedste bilforsikring for teenagere

Ikke alle bilforsikring selskaber appellerer til teenagere. Derudover vil nogle virksomheder ikke give de politiske citater til førere, der er under 18 år stedet skal anmodningen citat kommer fra en forælder eller værge.

Her er en kort liste over nogle af de store bilforsikring selskaber, der leverer dækning til teenagere:

 • Progressive
 • Geico
 • Landsdækkende
 • Allstate
 • Liberty Mutual
 • USAA

De fleste af de større forsikringsselskaber har auto-politikker til rådighed for teenagere, men som de fleste forældre hurtigt indse, kan omkostningerne være meget højere end politikker for voksne.

Kom Forsikring for teenagere

Normalt er det bedste sted for forældre at begynde at lede efter bilforsikring for teenagere er med deres nuværende forsikringsselskab. Tilføjelse af en teenager på et eksisterende Bilforsikring politik kan spare penge over at købe en politik gennem et nyt selskab. Ikke alle forældre ønsker at have Bilforsikring politik kombineret dog især når teen er dækker udgifterne til politik og ønsker at holde det adskilt, uanset grunden.

Sammenligning shopping er afgørende. Nogle forsikringsselskaber tilbyder rabatter, der ikke er tilgængelige via andre forsikringsselskaber, især rabatter, er et resultat af en forening tilhørsforhold. For eksempel kan medlemmer af bestemte kreditforeninger får betydelige rabatter på bilforsikring gennem udvalgte udbydere, oversætte til mærkbare besparelser, selv når forsikring teenager.

Få yderligere rabatter

Ved ansøgning om bilforsikring for din teenager, drage fordel af alle tilgængelige rabatter. Det vil være lettere at få rabat, hvis du har disse oplysninger til rådighed, når først forsøger at få et tilbud på månedlige præmier:

 • Alle oplysninger om den bil, der vil blive drevet af teen, herunder:
  • Mærke og model
  • Køretøjets identifikationsnummer (VIN)
  • Eventuelle særlige sikkerhedsfunktioner på køretøjet
  • Eventuelle særlige tyverisikring funktioner på køretøjet
 • Oplysninger om teen drivende historie
  • Historien om ulykker eller billetter
  • Oplysninger om gennemførte driver sikkerhedskurser
 • Yderligere information, som kan resultere i et billigt
  • Teen er kvotient (GPA) for en god studerende rabat
  • Planlagt anvendelse af køretøjet til en potentiel lav miles rabat
  • Enhver organisation tilhørsforhold, der kan tilbyde rabatter, såsom kredit union medlemskab

Alder og erfaring

Med alder og erfaring vil formentlig komme et fald i raterne, så en politik for en 16-årig med en ny licens kan være dyrere end en politik for en atten år gammel med en ren kørsel rekord for de seneste to år.

Mens bilforsikring for teenagere kan være dyrt, det er helt sikkert billigere at lade en teenager til at køre uden tilstrækkelig dækning.

Tips til lavere præmier

Der er et par ting forældre og teenagere kan gøre i forsøg på at sænke bil forsikringspræmier.

 • Sæt et godt eksempel: Opmuntre din teenager til at følge street love, hastighedsbegrænsninger og sikkerhedsforanstaltninger. Teenagere tilpasse deres kørevaner fra at se deres forældre. Har du kører gule lys? Har du ofte passere i drejning lane? Alle disse observationer kan påvirke din teenagers opfattelse om hvordan man skal køre. Hold din familie sikkert af førende din pakke med en streng sæt sikkerhedsstandarder.
 • Teenage udgangsforbud: Mange stater mandat en teenage udgangsforbud. Kend loven og sørg for din teenager er aldrig i strid.
 • Flere rabat: Tilføj din teenager til din allerede eksisterende bil politik. Det koster mindre at forsikre en teenager ved at tilføje dem til din egen politik i stedet for at opsøge deres egen dækning. Ved at inkludere dem i en allerede eksisterende politik, er du sandsynligvis til at høste de mange politiske rabat belønninger ofte af forsikringsselskaberne. For flere rabatter, overveje at kombinere dit hjem, auto og livsforsikring under én paraply politik.
 • Hit bøgerne: Bilforsikring satser for teenagere ofte afhænge af deres kvotient eller GPA. De højere skole kvaliteter din teenager tjener, jo mindre deres auto politik præmien. En hastighed på 3,0 eller højere ofte falder præmierne med ti procent. Ikke dårligt, overvejer en højere GPA vil også tjene dem en potentiel legat eller indgang til videregående uddannelse facilitet efter eget valg.
 • Drivere uddannelser: Forsikringsselskaber favoriserer teenagere, der har afsluttet en omfattende chauffører uddannelse kursus gennem deres skole eller Community College. Mange stater mandat denne uddannelse kursus, mens andre ikke gør. Find ud af, hvilke forsikringsselskaber tilbyder disse rabatter og derefter finde ud af, hvilke skoleforløb accepteres til rabat. Undersøg, om udgifter til programmet opvejer fordelen ved rabatten, ofte kurserne kan være dyrt.
 • Sportsvogne: Det er ikke helt sandsynligt, at den gennemsnitlige teenager får deres pick af deres første bil, men for dem, der gør, styre fri af sportsvogne. En sikker bil med de nyeste beskyttelse sikkerhed enheder vil faktisk lavere præmier.
 • Drop toppe: Cabriolet biler, sammen med pick up trucks er dyre biler for teenagere til at køre. I stedet overveje en familie sedan (fire dør) bil med høj sikkerhed ratings. Ikke blot vil dit barn være sikrere bag rattet, vil præmien være meget mindre, for ikke at nævne gas udgift for at fylde et firehjulstræk afhente.
 • Spirituskørsel: Nummer et på en forældrekontrol mareridt niveau, spirituskørsel er ikke kun livstruende, men skyrockets bil satser. Oprette en plan for håndtering af denne situation. Teenagere har brug for at blive undervist, at uanset hvad de har gjort, bør de være i stand til at ringe hjem og få en sikker tur, før de nogensinde skridt mund ind i en bil som chauffør efter at have drukket. Desuden bør teenagere også lære at undgå ridning som passager med en chauffør, der er beruset.