Tips til at hjælpe Boomer Børn Kommuniker med aldring Pårørende

Tips til at hjælpe Boomer Børn Kommuniker med aldring Pårørende
Ferien er ikke den eneste gang at check-in på ældre slægtninge, men det er en af ​​de bedste tidspunkter. Slutningen af ​​året ferie tilbyde voksne børn rigelig tid til at tjekke ind på forældre, bedsteforældre og onkler og tanter. Du er i stand til at ro og mag iagttage en elsket adfærd; renlighed, compliance, kørsel evner, spisevaner, typer af fødevarer, de køber, og deres lette mobiliteten.

Holiday familiesammenkomster og andre særlige lejligheder er de tidspunkter, hvor familie og venner samles-alle af dem nuværende muligheder for at tale med deres kære omkring bekymringer.

Observation og omhyggelig opmærksomhed på problemerne er dit første fremgangsmåde. Selvom det er svært at undgå, så prøv ikke at diagnosticere situationen og beslutte (alene) på en løsning. Tilgang din slægtning med en følelse af partnerskab for at hjælpe hende med at finde en løsning i stedet for at fortælle hende, hvad de skal gøre.

Voksne børn ved, det er svært at tale med ældre forældre om visse emner, men her er et par tips, der hjælper styre følsomme samtale.

Forberedelse til samtale

Forud for at tale med en ældre slægtning, samle dine tanker:

 • Få dig klar.
 • Tænk på samtalen.
 • Skriv et brev til dig selv eller den relative.
 • Lav en liste med spørgsmål til dem og planlægge et tidspunkt.
 • Praksis med en ven.
 • Del dine følelsesmæssige bekymringer.
 • Forsikre dem, at du ikke ønsker at overtage deres anliggender.

Lad dem vide, at du er bekymret for deres kørsel, eller usunde spisevaner, og du ønsker at tilbyde et alternativt arrangement.

(Før at have en samtale, ved, at du og de kære vil være uenige om nogle ting. Det er okay.)

Hvad at huske

 • Vær tålmodig.
 • Undlad at styre samtalen.
 • Døm ikke.
 • Intet er mejslet i sten.
 • Ethvert forsøg er værdifuld.
 • Dækker ikke alle problemer på én gang.

Hvorfor det er vigtigt at have de Talks

Ældre slægtninge er bange for at blive en byrde. Det er deres værste mareridt.

Når vi taler om ting, der gør ældre slægtninge ubehagelige og bange, i sidste ende de frygter at blive tvunget til at forlade hjemmet, de elsker. Og minde hende om, at tjenester som i-hjemmeplejen kan udskyde at flytte til et anlæg.

Få flere Samtale startere

 1. Kend dine muligheder - Lær om de forskellige typer af ældreområdet og i-hjemmeplejen muligheder. Vide hvad der er tilgængeligt i dit slægtning hjemby og lokalsamfund.
 2. Gør forbindelser - Hvis du bor i nærheden af ​​slægtnings samfund, mødes ansigt til ansigt med hjem behandlere uden slægtning. Hold din slægtning livsstil i tankerne under søgningen og besøg. Hvis din far kan lide at spille golf hver dag, finde en hjemmepleje agentur eller professionel omsorgsperson, der giver transport. Spørg udbydere, hvis du kan møde de ansatte og deres pårørende. Når du indsnævre de valg ned, kan du vende tilbage til et besøg med dine forældre eller planlægge en in-hjemmeplejen vurdering.
 3. Word of Mouth - Husk ord i munden henvisninger er de bedste. Spørg dine venner til henvisninger. Spørg din mors læge og minister, hvis hun deltager i en åndelig eller religiøs organisation, en moske eller en synagoge. Husk, at den sociale medier er en guldgrube for henvisninger.

Det er bedst at have den snak i løbet af ferien, familiefester, sammenkomster eller særlige lejligheder. Disse er opportunt gange giver mulighed for yderligere familiemedlemmer engagement.