Tips til at forberede sig til den første skoledag

Tips til at forberede sig til den første skoledag

Skal nogle første skoledag tips til at hjælpe undertrykke dit barns rystesyge? Nøglen til at starte ud året ret er at bevare overblikket og være forberedt, inden den store dag kommer.

Forberedelse til den første dag

Uanset om det er dit barns første dag i børnehaveklasse, første dag i midten skole, eller den første dag i en ny skole i en ny by, kan presset fra et nyt miljø være skræmmende og overvældende for et barn. Du kan hjælpe dit barn forberede hans eller hendes første dag i skolen for at hjælpe med at sikre hans succes ved tilpasning.

Køb skoleartikler

Det kan være lettere, hvis du har fat i disse leverancer på flugt, når du gør nogle shopping med dig selv, men også dit barn i indkøbstur vil tillade ham at give nogle input til bærbare farve han vil og som blyanter han gerne at tage i skole. Under shoppingtur, kan du opleve hans ophidselse bygning som han mener om udsigterne denne nye skoleår vil holde.

Skole Orientation

Ideen om at finde hendes klasseværelse, frokoststuen, og selv om at gå om morgenen, når du slippe hende kan være ganske skræmmende. Hjælp til at afhjælpe nogle nervøsitet ved at tage dit barn på en rundtur på skolen ugen før klasser rent faktisk begynder. Mens hun ikke kunne komme til at møde hendes lærer, kan hun komme i nærkontakt med layoutet på skolen.

Få Detaljer

Må ikke vente, indtil den første dag i skolen for at opdage, at den sene klokke er 7:50 i stedet for 8:00 Desuden køb kræves materialer og forsyninger, før den første dag, så dit barn ikke behøver at stresse over ikke har den passende T-shirt og shorts til motionscenter eller ret regnemaskine til matematik klasse. Du bør også sætte dig og dit barn med pick-up og drop-off procedurer og steder, og købe garderobeskabe, betale skolepenge mv på forhånd, hvis det er muligt.

Første skoledag Tips og råd

Endelig den første dag i skolen er her! Hvad du skal gøre på den første dag i skolen kan afvige noget baseret på dit barns alder, men det følgende vil generelt få enhver alder barn klar til hans eller hendes første store dag.

Få masser af hvile

Dit barn kan have søvnløshed aftenen før den første dag i skole, så prøv at gøre noget afslappende før sengetid, såsom læse en bog sammen. Hold tingene så fredelig og afdæmpet som muligt og forsøge at nedtone betydningen af ​​den store dag, hvis dit barn synes særligt bekymrede.

Saml Materialer

Må ikke vente til i morgen skole til at samle dit barns skole forsyninger! Hvis det er muligt at tage dem i skole, før den første dag. Hvis ikke, skal du placere dem i sin rygsæk eller en købmand taske til nem transport. Glem ikke at mærke elementer, der er specielt hendes!

Organiser Penge

Hvis dit barn kommer til at købe sin frokost, snacks eller forbrugsvarer, placere penge i individuelle kuverter mærket med hendes navn, penge beløb, og formålet med penge. Nogle skoler vil have forældre til at omfatte homeroom lærerens navn på kuverten så godt. Placer alle disse kuverter i en blyant taske, dit barns pung, eller en fælles mappe, der er nemt for dit barn at se.

Spis morgenmad

Børn, der spiser en god solid morgenmad er mere opmærksomme i skoletiden. Må ikke fylde op på sukker, men sørg for at inkludere nogle protein, frugt, mejeriprodukter og fuldkorn.

Udlæg Beklædning

Du skal hjælpe dit barn lægge hendes tøj natten før af to grunde. Først kan du se, hvad dit barn har valgt at have på og afgøre, om det er hensigtsmæssigt. For det andet, hvis dit barn har til at bære en skoleuniform, kan han eller hun tilføjer et personligt (skole godkendt) element, såsom en favorit ur, halskæde osv uden at skulle søge efter det næste morgen.Endelig kan du prøve at undgå uoverensstemmelser og andre stress-udløsere på den første skoledag. Gør så meget som du kan, for at forberede dig og dit barn til denne betydelige dag, og lad i masser af tid til at beskæftige sig med det kaos af nye skoleår trafik. Hvis du følger disse første skoledag tips, kan du og dit barn får en god start på en ny skole år!