Tips til at få mest muligt ud af dit nye BlackBerry-enhed

Tips til at få mest muligt ud af dit nye BlackBerry-enhed

Billede via Flickr af Martin uit Utrecht

Med din nye BlackBerry-enhed i hånden, kan du føle dig professionel og har beføjelse til at håndtere enhver opgave, der kommer din vej. De nye funktioner på BlackBerry-enheder gør det nemmere end nogensinde for brugerne at holde styr, udføre opgaver, og endda have lidt sjov. Her er nogle af de vigtigste nye funktioner og hvordan du får mest muligt ud af dem.

BlackBerry Hub

Du har SMS-beskeder, e-mail, Facebook-meddelelser, og et væld af andre meddelelser, der flyver på dig hele dagen lang. The Hub er en af ​​de fedeste funktioner i den nye BlackBerry 10 operativsystemet, fordi den samler alle disse meddelelser på ét sted. Det er mere end blot en liste, dog. Fra Hub, kan du læse meddelelser og reagere på dem uden at skifte mellem apps.

Du kan få adgang til Hub til enhver tid ved blot at glide fingeren op fra bunden af ​​skærmen. Du kan bare tage en top og vende tilbage til hvad du lavede på forhånd ved at føre fingeren ned igen, eller du kan afslutte med den opadgående bevægelse og tage sig af erhvervslivet i Hub.

En anden ting, der bærer nævne om navet er, at fra det, kan du søge i alle dine kommunikation. Vid, at du har modtaget en besked, men kan ikke huske i hvilket format den kom? Igen Hub eliminerer behovet for at grave gennem et dusin forskellige programmer.

BlackBerry Messenger

BBM, som længe har været et adelsmærke for BlackBerry-enheder, når et nyt niveau af bekvemmelighed i BlackBerry 10. For et mere personligt præg, BBM understøtter nu videochat. Du kan også dele et billede af din skærm, så du kan vise dokumenter og fotos til den person, med hvem du chatter uden at forstyrre din samtale.

BlackBerry Balance

Tips til at få mest muligt ud af dit nye BlackBerry-enhed

Billede via Flickr ved winnifredxoxo

Med nogle enheder, kan det være forvirrende og lidt bekymrende at have alle dine personlige og forretningsmæssige kommunikation alle sammen. For ansatte i virksomheder, der bruger Blackberry Enterprise service 10 dog, at det ikke længere et problem. BlackBerry Balance gør det muligt for din enhed at være to i en. En tilstand er helt for erhvervslivet, og den anden er udelukkende til personligt brug. Det hjælper med at holde dig og du virksomhed sikre samtidig optimere din effektivitet og organisation.

TimeShift Kamera

BlackBerry Q10 og BlackBerry Z10 smartphones både omfatter en TimeShift funktion på kameraet. Funktionen er rammende beskrevet på appstorm.net, hvor der står: "... enheden indfanger 5 rammer før og 5 rammer, når du trykker på skærmen, sammen med den midterste ramme. Du kan derefter vælge det bedste foto ". Du kan også vælge det bedste ansigtsudtryk for hver person på billedet fra de erobrede rammer, og du kan endda vælge den bedste baggrund. Enheden problemfrit sætter dine valg sammen, hvilket betyder, at du ender med en perfekt fotografi.

Er du forelsket i din nye BlackBerry smartphone endnu? Det vil tage lidt tid at vænne sig til de nye funktioner og virkelig drage fordel af dem, men når du gør det, vil du opdage, at få mest muligt ud af din enhed er let og behageligt.