Tips til at blive en attraktiv mand

Tips til at blive en attraktiv mand


Har du brug for nogle tips til at blive en attraktiv mand? Kan du forholder dig til denne læser, der har problemer med at finde datoer? Så læse dette svar fra vores Spørg dating coach.

Great Tips til at blive en attraktiv mand

Reader Spørgsmål

Hej, jeg er en 54 årig ​​fraskilt mand, og har virkelig brug for din hjælp. Jeg er blevet skilt i 11 år. I den periode har været på udkig for at finde en dame til dato, og i sidste ende gifte sig. Jeg forsøgte internettet, blot for at få afvist hundredvis af gange (virkelig). Kvinderne vil ikke besvare mine e-mails, eller de siger, vi ikke ville være et godt match. Ingen af de blind dates arrangeret af venner træne ... forkastet igen ... Mange gange jeg har forsøgt at tale med kvinder, jeg ikke vidste, kun at have dem enten gå væk, vende sig væk og ignorere mig eller give mig en nasty udseende. Jeg er en venlig fyr, god sans for humor, velplejet, og mange siger jeg har en god personlighed. De kvindelige venner jeg har siger, at de kan ikke tro alle de afvisninger, jeg får. De siger der ikke er noget galt med min fysiske fremtoning, men jeg tror, ​​der er problemet. Måske er de ikke være ærlig over for mig. Jeg har læst mange artikler om dating, og mange tips om at tiltrække kvinder. Intet virker for mig. Jeg tror efter 11 år af dette, er der formentlig ikke noget håb. Hvad synes du? ~~ Tak, Anthony

Ekspert Svar

Kære Anthony,

Jeg roser du er din beslutsomhed og vedholdenhed at mødes og tale med kvinder. Det ville ikke være let at gøre efter at få så mange afvisninger, som du siger, du har. Du siger i dit spørgsmål, som du tror, ​​at grunden til det store antal afvisninger har at gøre med dit udseende. I min erfaring som en dating coach, udseende er aldrig alene grunden mænd får afvist. Der er en kunst at flirte med kvinder, og du har mindre end 30 sekunder til at formidle et positivt første indtryk. Det er ikke så svært at gøre, som man kunne forvente. Som hovedregel vil en kvinde finde en mand mere attraktiv, hvis hun finder ham tiltrækkende. For at forstå tiltalende, sammenligne Tom Hanks til Tom Cruise. På en faldende skala, kvinder rang humor som nummer et, efterfulgt af oprigtighed, eftertænksomhed, den måde, han klæder sig og være en god conversationalist som de fem attributter til at være tiltrækkende.

For at forstå, hvad der gør en mand appellerer til en kvinde, mener der er tre facetter involveret i at gøre et positivt første indtryk. Den første er kropssprog, den anden er tonefald og den tredje er de ord, han bruger. Når du nærmer dig en kvinde, er hun læser din nonverbale kommunikation. Dit kropssprog udgør 55 procent af kommunikation, som du sender i det første indtryk. Hvis du mener, at dit udseende sender et negativt indtryk, overveje et besøg på en salon og investere i en kvalitet hår klippe, der bringer dine bedste ansigtstræk. En anden overvejelse til positiv kropssprog kropsrum. Hvis der under den indledende møde, står du for tæt på en kvinde, vil hun få en meget negativ vibe og slukkes for yderligere kommunikation.

Realiseringen af ​​et positivt første indtryk, kan gøre forskellen mellem et "ja, ville jeg gerne gå ud med dig," og "ewww! Nej tak!" Her er fem tips til at blive en attraktiv mand.

1. Dine øjne og smil - Kvinder er mere modtagelige for et smil. Mange kvinder føler, at når en mand smiler til hende og siger "hej" han er mere tiltrækkende. Alder misfarves tænder; du kan prøve at bruge i håndkøb hvidtekalk strimler eller hvis misfarvning er signifikant, så tal med din tandlæge. Da smilende er porten til en introduktion, bruge tid på at lave det indbydende.

2. En mand, der bekymrer sig om hans udseende, betyder det rene sko, ren fingernegl (negle, der ikke er for lang eller for kort), og frisk ånde. Kvinder lægge mere vægt på tøj og sko end mænd ofte er klar over. Så hvis tøj er ikke en stærk kulør, så et besøg på en dejlig stormagasin. Arbejde med en sælger til at hjælpe dig med at udvælge tøj, der smigrer din form er værd at den tid og investering.

3. være en mand, der er sikker på sig selv. Det gør du ved at komme på tværs som en mand, der er overbevist om, og er ikke klyngende. For at opnå dette, balance tale om dig selv med at spørge om hende. Være en god lytter. Vær ikke bange for at planlægge tingene, eller komme med forslag om vin til at drikke. En kvinde kan lide en mand, der kan være afgørende og stadig beder om hendes mening.

4. Demonstrere din ungdommelighed ved at være en mand, der er fuld af liv. Vis at du har energi og er ikke kedelig eller kedeligt. Hvilke aktiviteter gør du? Tal om, hvad du kan lide at gøre, de steder, du har for nylig rejste til og de gode tider, du har haft. Være nogen, der er interessant at være med.

5. En kvinde kan lide en mand med bare en lille smule arrogance og cockiness. Generelt ser kvinder til at sidestille med stor succes. Bare ikke forfaldne det!

~~ Lori