Tips til Amning Success

Tips til Amning Success

Efter mere end 10 år, en af de mest populære og omfattende vejledninger til amning er blevet opdateret. The Complete Book of Amning, 4. udgave er den eneste bog af sin art, der indeholder et kapitel om sex for ammende mødre og et kapitel for fædre. Skrevet af Sally Wendkos Olds, en prisbelønnet medicinsk forfatter, tidligere ammende mor og bedstemor til fem ammet børn og Dr. Laura Marks, en børnelæge og ammende mor selv, The Complete Book of Amning, 4. udgave byder på et væld af oplysninger om hver aspekt af amning.

Om forfatterne

LovetoKnow (LTK): Hvad inspirerede dig til at skrive The Complete Book of ammer?

Sally Wendkos Olds (SWO): Før jeg skrev den første udgave af The Complete Book of Amning, havde jeg været at skrive om kvinders sundhed, børns sundhed og familiespørgsmål. Desuden havde jeg plejet mine egne tre døtre og fandt det en vidunderlig oplevelse på trods af et problem, jeg havde med en af ​​mine piger. Hvis jeg havde vidst mere om amning, kunne jeg have løst problemet nemt.

Jeg vidste, at andre kvinder havde mange spørgsmål og nogle gange løb ind i problemer. Derefter når hustru Peter Håndværker, formand for Workman Publishing, havde en baby og Peter mente, der var behov for en ny, opdateret bog om amning, bad han mig om at skrive en. Jeg gjorde, med god lægelig rådgivning fra en børnelæge, og jeg har lige siden opdatere bogen. Amning er nemt - der er ikke noget kompliceret om det, men det er ikke et instinkt. Det er en færdighed, som både mor og barn har brug for at lære. Dr. Marks og jeg skrev denne seneste udgave af bogen for at hjælpe mødre og babyer lærer at pleje lykkeligt.

Laura Marks (LM): I mit pædiatrisk praksis begyndte jeg en "ny mødre" gruppe, fordi jeg fandt, at næsten hver dag kvinder kom til mig med spørgsmål om pleje deres nyfødte babyer. En masse af disse spørgsmål kredsede om amning. Jeg fandt, at jeg var i stand til at hjælpe dem ud fra perspektivet om en børnelæge, samt en arbejdsgruppe mor, der ammet sine egne børn. Så når Sally Wendkos Olds nærmede mig om at samarbejde om den 4. udgave af bogen, jeg sprang ved lejlighed til at hjælpe kvinder over hele landet.

Amning Research

LTK: Hvad betyder den nyeste forskning vedrører om emnet amning?

SWO: En stor del af forskningen bekræfter, hvad vi allerede vidste, at amning er det naturlige og sundeste måde at fodre spædbørn, og at det har fordele for mødre også.

Nogle af de nye forskning har tilføjet til vores viden om disse fordele. At ammeperioden er mindre tilbøjelige til at være overvægtige eller har en hjertesygdom senere i livet. De er 55% mere tilbøjelige til at have høje niveauer af HDL (high density lipoprotein), det gode kolesterol, der beskytter mod hjertesygdomme. Der er også tegn på, at amning kan øge et barns knoglemineraltæthed, som beskytter mod brud, og at det beskytter mod sådanne respiratoriske sygdomme såsom bronkitis, lungebetændelse og astma i midten barndom.

Desuden nye forskning bekræfter, at sygepleje er med til at beskytte mødre fra bryst- og ovariecancer, type 2-diabetes, hjerteproblemer, leddegigt og osteoporose. Nogle af disse senere sundhedsmæssige fordele kan skyldes langsigtede ændringer i en kvindes immunsystem inducerer ved amning. Også sygepleje hjælper mødre mister noget af at graviditet vægt.

Om Amning

LTK: Hvilke store emner gør bogen adresse om amning?

SWO: Næsten ethvert emne, at kvinder har spørgsmål, og nogle de aldrig selv tænkt over. For eksempel, hvordan nye fædre kan være en vigtig aktør i deres ammeperioden liv, hvad forholdet er mellem amning og den kvindelige seksualitet, hvor overvægtige kvinder kan lykkes på sygepleje, at de bedste positioner holde babyer i, hvor ofte til sygeplejerske, hvordan lang tid at sygeplejerske, hvordan man kan hjælpe ældre børn tilpasse sig den nye ammende baby, hvordan man starter amning, selv om en mor allerede har skiftet til flasken.

LTK: Hvad er nogle tips, som du kan tilbyde for nye mødre, der planlægger at amme?

SWO: Start til sygeplejerske, så snart efter fødslen som muligt, helst inden for den første time. Bede om hjælp fra en amning konsulent eller en anden sygepleje mor tidligt, især hvis du støder på et problem. Hvis du fange et problem tidligt, er det meget lettere at løse. Hold øje med tidskoder, at din baby er sulten, før hun begynder at græde. Nogle af disse signaler omfatter at sætte hånden i munden, flytte rundt, "rode" med munden og leder efter brystvorten.

Flere tips til amning Success

LTK: Har du andre oplysninger eller råd, du gerne vil tilføje?

SWO: Prøv det - du vil lide det. Som vi siger i bogen, amning leveres med en 30-dages garanti. Hvis der efter du prøve det du beslutter dig imod det, vil disse flasker og formel altid være der. Men hvis du aldrig give ammende en chance, kan du godt se tilbage på denne tid i de senere år, og spekulerer på, om du og din baby forpasset en af ​​livets største gaver - obligationen deles af sygepleje par. Denne uvurderlige chance for at amme dit barn kommer kun én gang i hvert barns liv. Få mest ud af det. Du kan tælle disse sygepleje dage blandt de smukkeste og opfyldelse af hele dit liv.

LTK: Hvor kan vi købe bogen?

SWO: Du kan købe bogen fra enhver boghandler, online boghandlere som Amazon eller i en butik.

LTK: Hvor kan vi læse mere om forfatterne?

SWO: Du kan læse mere om mig Sally Wendkos Olds. Du kan læse om Laura på Willow s Pediatrics hjemmeside.