Tips om køb Baby Formel Wear

Tips om køb Baby Formel Wear
Babyer kan pynte, også!

Smukke blonder kjoler, yndig miniature tuxedoes og andre barn formelle slid gøre dine specielle dage endnu mere specielle. Og billeder af din baby i hendes allerførste formel kjole er perfekt til din personlige julekort, fotoalbum og online barn bog.

Shopping for Baby Formel Wear

Når du er ude efter din barnets fancy tøj, kan det være let at smide praktisk ud af vinduet. Efter alt, ville dit barn ser så sød i disse kække fyre! Alligevel er der et par ting, du bør overveje, før de køber.

Fit

Da babyer vokser så hurtigt, kan købe den rigtige størrelse være en reel udfordring. Generelt er den vigtigste faktor er, hvor længe og hvor ofte du vil have barnet til at bære tøj. Hvis outfit er til at blive båret i en bestemt lejlighed, såsom en julefrokost, fødselsdag, bryllup, eller barnedåb, så du vil være sikker at købe tøj i barnets nuværende størrelse. Det er en god ide at købe tøj så tæt på begivenheden som muligt, bare i tilfælde et irriterende vækstspurt hits.

Hvis på den anden side, er du håber at få flere anvendelser ud af dit barns nye tøj, vil det være klogt at købe en mindst én eller to størrelser for stor. Dette vil give hende til at vokse ind i outfit. Det vil se lidt stort i starten, men det er bedre end at være for lille senere.

Komfort

Komfort er en vigtig overvejelse i babytøj. Da "cute" er lig ofte blonder, bånd, sløjfer og andre dekorationer, kan det være svært at finde irriterende uden formelle slid. Den vigtigste del af tøj er den indre foring, den del tættest på babyens hud. Sørg for, at liner er blød og fri for knapper, lynlåse eller blonder. Her er et par andre tips til at købe de mest komfortable outfits:

 • Undgå irriterende blonde i nærheden af ​​ansigt eller hals.
 • Brug ikke bow-bånd. Nogle shirts har faux ties-- disse er et godt alternativ.
 • Undgå overdressing. En tung kjole eller tredelt jakkesæt i varmen i sommeren kan føre til varme udslæt.
 • Har en back-up outfit på hånden, hvis barnet synes utilpas eller ulykkelig.

Sikkerhed

Tøj fra velrenommerede producenter skal overholde sikkerhedsreglerne, men du kan aldrig være for forsigtig med din baby. Her er et par tips designet til at holde barnet sikkert i hendes formelle slid:

 • Sørg for, at knapperne er løst anbragt. Løse knapper har været kendt for at gøre deres vej ind i nysgerrige spædbarn munden.
 • Sørg buer og bånd kan ikke vikles omkring babyens hals.
 • Sæt ikke en reel slips på din baby-- det kan kvæle ham. Brug i stedet en clip-on uafgjort eller en faux slips, eller springe uafgjort.
 • Hvis din tot går, skal du sørge for kjole eller bukser længde ikke forstyrrer walking.
 • For småbørn, skal du sørge for de smarte baby sko er ikke for glat til sikker walking.
 • Vær sikker på at sætte sokker eller strømpebukser på din baby, så skoene ikke gnide smertefulde blærer.

Hvor kan jeg købe

Under ferie sæsoner, baby formelle slid er tilgængelig overalt fra det lokale indkøbscenter til rabat stormagasiner. På andre tidspunkter af året, kan det være nødvendigt at handle hos specialbutikker eller sending butikker. Hvis du er villig til at handle online, kan du finde værdifulde outfits på følgende:

 • Pink prinsesse sælger barnedåb, engagement og dåb tøj til drenge og piger.
 • Sophias Style har en flot samling af formelle slid for spædbarn drenge.
 • Hip Hop Boutique har formelle kjoler og tuxedoes til babyer.