Tips om Ansættelse Remodeling Contractors

Tips om Ansættelse Remodeling Contractors
Leje en remodeling entreprenør kræver forskning.

Hvis du ejer et hus, på et tidspunkt bliver du nødt til at ansætte remodeling entreprenører til at hjælpe dig med at løse det. Du har sikkert hørt en rædselshistorie eller to om en dårlig oplevelse til en ven eller bekendt havde med en entreprenør. Det er en udfordring at vide, hvor du skal starte, når at finde den perfekte entreprenør til at håndtere dit projekt.

Ansættelse Remodeling Contractors

Entreprenører kan hjælpe dig med næsten ethvert projekt, herunder maleri, installation af nye køkken bordplader, tæppe installation eller redoing et helt badeværelse med nye lysarmaturer, eller fastsættelse op ethvert rum i huset.

Hvor finder Contractors

Der er mange steder, du kan gå for at finde en legitim entreprenør:

 • Ring til din lokale virksomhed bygmester associering
 • Spørg dine venner til henvisninger
 • Spørg din ejendomsmægler

Altid anmode to eller tre bud for hvert projekt at sammenligne omkostninger og bedre hjælpe dig vælge den rigtige entreprenør til dit job.

Interviewet

Før leje en entreprenør, du vil have ham eller hende til at komme tage et kig på den kommende projekt og give dig et bud. Mens entreprenøren er der, bede om et tilbud til andre projekter, du overvejer, ligesom spor belysning eller andre oplysninger, du måske har brug for. Under skøn, spørg:

 1. Hvilke stater er du licens til at arbejde i? (Tjek din statslige love for at se, om en licens requied.)
 2. Hvilke erfaringer har du?
 3. Hvis hjem har du arbejdet på?
 4. Hvad er dine erfaringer med dette særlige projekt?
 5. Hvor mange projekter gør du et år? (Hvis svaret er kun nogle få, kan de være en hobby eller fungerer muligvis ikke godt i snævre tidsrammer.)
 6. Hvornår kan du starte?
 7. Hvem er ansvarlig for de byggetilladelser? (Nogle byer kræver boligejer at anvende.)
 8. Hvor længe tror du vurderer projektet vil tage?
 9. Har du garantere dit arbejde? (Hvad sker der, hvis noget ikke ser rigtigt eller pauser?)
 10. Har du nogensinde undladt en kode inspektion, og hvis ja, hvorfor?
 11. Vil du være underentreprise noget af arbejdet? (Nogle entreprenører vil udlicitere arbejdet til elektrikere eller blikkenslagere. Sørg for at din kontrakt indeholder hvem der er ansvarlig for at betale disse arbejdstagere.)
 12. Må jeg have navne og numre på mindst tre tidligere tilfredse kunder? (Du mindst tre navne, så han ikke bare give dig navne på venner og familie.)
 13. Har du nogen billeder af dit arbejde, jeg kan se på?
 14. Har du foretage dine egne arbejdsskade forsikring og ansvarsforsikring generelt? (Sørg for, at remodeling entreprenør er beskyttet i tilfælde han eller hun kommer til skade, eller ødelægger dit hjem.)
 15. Er du bundet?
 16. Har du oplader per time eller per projekt? (Hvis kontrahenten afgifter timen, skal du sørge for kontrakten hedder det maksimale antal timer projektet skal tage så entreprenøren kan ikke bevidst farten ned til at koste dig flere penge.)
 17. Har du garantere færdiggørelse gange? (Nogle entreprenører vil tilbyde en rabat, hvis projektet ikke er afsluttet med en bestemt dato.)
 18. Hvordan håndterer du dit arbejdsområde?
 19. Hvor lang er dit bud godt for?

Udseende

Når den potentielle kontrahent indtaster dit hjem, tage i hans eller hendes udseende og den måde, de respekterer dit hjem. Hvis personen spor i mudder, kan det være en nøjagtig første indtryk af, hvordan han eller hun vil arbejde i dit hjem.

Inspektion

Inden jeg giver dig et tilbud, vil gode remodeling entreprenører inspicere det område, hvor du planlægger renovering. Entreprenøren skal tage noter på målinger, detaljer og anslået tid til at færdiggøre projektet.

Entreprenøren skal stille dig spørgsmål om, hvad du vil have lavet, og se om der er andet arbejde i det hus, han eller hun kan hjælpe dig med.

The Bud

Det bud er den mængde penge entreprenører ønsker for at gøre jobbet. Sørg for at det dækker det færdige projekt. Husk, at den højeste og laveste bud er ikke altid en afspejling af det arbejde, du vil modtage. Kig på hele pakken, herunder entreprenørens erfaringer og henvisninger, før du vælger, hvem du vil gøre dit projekt.

Anbefalinger og Henvisninger

Altid bede om anbefalinger og henvisninger. Find ud af:

 • Hvilken relation henvisningen skal entreprenøren
 • Hvordan kunden mødte entreprenøren
 • Hvis klienten er tilfreds med entreprenørens arbejde
 • Hvordan entreprenøren behandlede hjem og arbejdsplads, mens du arbejder på projektet

Kontrakter

Lad ikke en entreprenør i dit hjem uden en underskrevet kontrakt. Kontrakten præciserer vilkårene jer to har aftalt og kan beskytte dig i tilfælde entreprenøren ikke gøre arbejdet, som præsenteres.

 1. Sæt alle aftaler skriftligt, på den måde detaljerne og kommunikation er i bogform.
 2. Kun underskrive kontrakten, efter at den er færdig. Hvis du håndskrift ændringer, skal du sørge for jer begge indledende dem i fællesskab.
 3. Outline alle finansielle vilkår, herunder din aftalt pris og betaling planer. Medtag hvor mange dage har du efter projektets afslutning for at betale nogen resterende del af balance.
 4. Medtag der er ansvarlig for at betale for materialer.
 5. Tilføj et afsnit om, hvad der skal ske, hvis det skønnes nødvendigt ekstra arbejde, eller hvis ikke-budgetterede materialer er påkrævet.
 6. Indføre en aflysning klausul dig begge føler er retfærdig. For eksempel, give dig selv tre dage efter underskrivelsen af ​​kontrakten for at annullere.
 7. Angive alle materialer, hardware og farver, der skal bruges i projektet.
 8. Hvis entreprenøren tilbyder nogen garantier eller rabatter, få det skriftligt.
 9. Medtag starte og slutdatoer.

Forudbetaling

Nogle entreprenører kræver en udbetaling. Den mest du skal betale forhånd er en tredjedel af udgifterne til hele projektet til at omfatte materialer. Betale resten ved afslutningen. Må ikke være for tillidsfuld med dine penge. Hvis entreprenøren allerede er betalt, kan han eller hun glemmer at dukke op for job.Once du finde en entreprenør, du kan lide og tillid, kan du bruge ham eller hende til fremtidige remodeling job så godt.