Tips fra Allison Berlin om Beach Wedding Apparel

Tips fra Allison Berlin om Beach Wedding Apparel
Allison Berlin, Style Expert

Den påklædning spiller en stor rolle i enhver bryllup, og med den stigende popularitet af strand bryllupper, LoveToKnow opsøgte berømthed stil ekspert Allison Berlin for at få råd og tips om at finde den perfekte strand bryllup tøj.

Om Allison Berlin

Allison Berlin, grundlægger af Style Made Simple, har en alsidig baggrund inden for mode og stil. En tidligere mode direktør, har Allison arbejdet med top berømthed personligheder som Pierce Brosnan og Halle Berry, såvel som internationale skønhed selskaber Lancome, MAC Cosmetics, og andre. Hun har arbejdet som en stil konsulent for forskellige segmenter af NBC i dag, herunder "Wedding Fashion Etikette," samt at arbejde som stylist for "Hvad ikke at bære", og mange andre steder. Hun grundlagde Style Made Simple i 2004 for at hjælpe den enkelte med at finde den unikke blanding af personlig stil og fabelagtig mode. Hendes filosofi er, at stilarter bør tilpasses til den enkelte, og opfordrer folk til at eksperimentere med forskellige udseender.

LoveToKnow (LTK): Allison, hvad inspirerede dig til at komme i gang i modebranchen og i sidste ende blive en stil ekspert?

Allison Berlin (AB): Jeg har elsket mode, da jeg var barn. Jeg gjorde min mor købe mig nummer af Vogue i september og kunne ofte findes skitsering mine foretrukne outfits. Industrien syntes så glamourøse og blankt, at det var svært ikke at blive afhængig!

Valg af passende Beach brudekjole

Tips fra Allison Berlin om Beach Wedding Apparel
Brylluppet er formalitet bør diktere strand kjole.

Overvej Wedding Style

LTK: Hvilket råd ville du give for at finde en brudekjole, der passer til en kvinders personlige look og stil? Trods accept af flere utraditionel brudekjoler (farvede kjoler, uformelle kjoler, kortere kjole stilarter, etc.), er der noget, som du foreslår, er off grænser i brudekjole mode etikette?

AB: Brides skal huske på, hvordan formelle eller uformelle deres arrangement er, og kjole i overensstemmelse hermed. Hvis dette er en sort slips bryllup, bør den kjole have tilstedeværelse eller detaljer, hvis det er et eksotisk sted derefter vælge noget flydende og chiffon. Anden gang omkring brides bør bære mere af en aften kjole stil end prinsesse stil.

Hvor meget hud?

LTK: Mange brude vælger kortere kjoler eller gå med stropløs eller ærmeløse kjoler til deres strand bryllup. Hvilket råd ville du give for at hjælpe en brud beslutte, hvor meget til bare - hvor meget hud er for meget, selv for en strand bryllup AB:? Jeg har altid rådgive brude ikke at vise for meget kavalergang - holde det omkring en tomme. En nøgne ryg, skulder eller øvre bryst er stadig elegant.

Beach Wedding Apparel: Hvordan Casual?

LTK: Med udviklingen i uformelle bryllupper og mere afslappede strand stilarter, er mange par ifører strand bryllup slid, der er mere afslappet end nogensinde før. Er der et punkt, hvor et brud eller parret kan være for afslappet for en strand bryllup?

AB: Jeg har ikke noget imod khaki bukser på nette eller betjentene, men det skal parres med en jakke af en slags. Det er for afslappet for den nette at bære en linned skjorte med ærmerne rullet op. Jeg synes også, bruden skal bære en lang kjole - selvom det er let stof uden nogen beading. En kort kjole føles for afslappet.

Omfattende farve i Beach Wedding Dress

Tips fra Allison Berlin om Beach Wedding Apparel
Reserve farve til brudepiger.

LTK: Farver og mønstre er typisk mere acceptabel på en strand bryllup end et traditionelt bryllup. Hvad er den bedste måde at indarbejde denne moderne tilgang til strand bryllup påklædning uden overbyde det?

AB: Et brud kan fortryde at vælge en lys pink kjole til hende strand bryllup, men hendes buket og brudepiger kjoler bør afspejle disse tropiske farver. Kathin Argiro eller Tråd Design begge har en masse gode farver og stil muligheder.

Mors Beach Kjoler

LTK: Er der nogle stilarter af kjoler eller andre beklædningsgenstande, der er mere passende for mødrene til bruden og gommen til en strand bryllup ceremoni?

AB: Igen, dette er et bryllup, så MOB eller MOG bør stadig pynte - men dette er et godt sted at eksperimentere med lysere farver, og måske en nederdel / top kombination.

Beach Wedding Påklædning for gæster

Et par kan vælge en mere formel ceremoni trods stranden atmosfære og ønsker deres gæster til at klæde i overensstemmelse hermed - eller alternativt være at have en ultra-afslappet ceremoni og ønsker ikke gæster til at være overdressed og føler ud af sted. Med dette i tankerne:

LTK: Hvad er den bedste måde et par kan cue deres gæster ind på, hvordan man kjole til deres strand bryllup?

AB: Parret bør omfatte enhver kjole krav til invitationen. Dette er ofte trykt i nederste højre hjørne af invitationen.

Sidste tip om Beach Wedding Wear

LTK: Har du nogen yderligere tips om valg af strand bryllup tøj til bruden, gommen, eller bryllupsfest?

AB: Bare husk på, at dette stadig er et bryllup, og en alvorlig hændelse. Hvis du vil virkelig sluppet løs, ændre i Hawaii udskrifter af den modtagelse, men holde det elegant til ceremonien og billeder.

For mere om Allison Berlin

For mere om Allison Berlin, eller at lære om de tjenester tilgængelige via Style Made Simple, på følgende:

  • Allison Berlin Full Bio
  • Services fra Style Made Simple
  • Style Made Simple Partnere