Tip til optimering af Circuit uddannelse for kvinder

Circuit uddannelse for kvinder er nøglen til at maksimere fitness resultater. Om problemet er et vægttab plateau, eller bare et ønske om mere sort, kredsløb uddannelse er løsningen, især for kvinder. Kvinder har særlige behov, når det kommer til aerob træning og styrketræning. En kvindes stofskifte bremser naturligt i løbet af et fald i kalorieindtag eller stigning i kalorieindhold brænde. Circuit træning for kvinder modvirker dette ved at øge stofskiftet.

Hvad er Circuit uddannelse for kvinder?

Circuit træning for kvinder kombinerer aerobe øvelser og styrketræning, hurtigt at skifte fra en øvelse til den næste. Dette øger fedt tab, bygger muskler og fremmer hjerte / lunge styrke. Aerobe øvelser forbedre fedttab og styrker hjertet og lungerne. Styrketræning uniform musklerne, øget muskeltonus og kalorieforbrænding. Skift hurtigt mellem øvelser øger også kalorieindhold brænde og kan holde kroppen forbrænder flere kalorier i op til 48 timer.

Et "kredsløb" er en gruppe af øvelser med lidt restitutionstid mellem dem. Der kan være 2 eller flere kredsløb pr træning, hver gentages mindst én gang. Circuit træning kan gøres på hvilket som helst sted med minimal udstyr, så længe øvelserne er færdig ved høj intensitet i hurtig rækkefølge. Circuit træning for kvinder er en tidsbesparelse, hvilket giver maksimale resultater på den halve tid.

Når målet er fedttab, bør aerobe øvelser omfatter intervaltræning. Interval træning består af stigninger og fald i intensitet. Dette kan opnås ved at ændre hastighed eller vanskeligheder. For eksempel løbebånd interval træning omfatter stigende og faldende ganghastighed, hældning eller begge dele. Intervaller skal vare 1-3 minutter hver.

Maksimering dine resultater

Circuit uddannelse for kvinder er en yderst effektiv og effektiv tilgang til Damer fitness og fedt tab, men der er et par ting at huske på for at maksimere træning kredsløb for kvinder:

Hvileperioder

15 sekunder er nok til lav intensitet træning. Forøg hvileperiode lidt, når intensiteten er høj. Reduktion hvileperioder vil øge resultater og vanskeligheder.

Medtag Variety

Spred øvelser over flere muskelgrupper hver dag, så musklerne ikke træthed for tidligt. Varier øvelser fra dag til dag. Dette vil maksimere resultater, samt holde træningen interessant.

Valg Vægte

15 reps eller 30 sekunder, bør være den maksimale kapacitet med vægt valgt. Vægtøgning beløb, når der kan mere end 15 reps nemt, men bo med samme vægt i 2 uger for at hjælpe musklerne tilpasse.

Indarbejd Strækker

Det øger træning og vifte af bevægelse. 2 eller 3 strækninger pr muskel gruppe arbejdede anbefales.

Tilføj aerob træning

Mellem kredsløb, tilføje aerob motion som jogging, trapper klatring eller sprællemænd. Dette øger hjerte-kar-sundhed og udholdenhed.

Den rigtige kost

Spise godt er vigtigt at maksimere træning kredsløb for kvinder. Forbrugende flere små, proteinrige måltider, at få sunde fedtstoffer (findes i fisk eller olivenolie), og med komplekse kulhydrater og fibre vil brændstof kroppen for maksimale resultater.

Følg tips ovenfor for at skabe et kredsløb uddannelse rutine, som vil sikre fitness succes!