Tip til brug af Job Søgemaskiner

Tip til brug af Job Søgemaskiner


Job søgemaskiner som CareerBuilder og Monster sætte tusindvis af mulige positioner ved hånden. Men der er et par tips, du skal huske at bruge disse sites effektivt.

Tips til at følge, når Brug Job Søgemaskiner

  • Udstationering et CV er ikke nok - Udstationering en genoptage er det første skridt i at komme i gang på de fleste jobsøgning sites. Men du kan ikke bare sende dokumentet og derefter påtage sig jobtilbud vil komme rullende i. Tjek jobopslag regelmæssigt og være proaktiv i at indsende ansøgninger.
  • Brug nøgleord - Selvom du ikke kan stole på arbejdsgiverne til at snuble på tværs af din indsendt cv, når virksomheder har Søg CV'er for potentielle ansøgere, vil de sandsynligvis bruge snævert definerede søgeord. Sørg for at dit cv bruger strøm og specifik terminologi for tidligere arbejde, grader, og professionelle certificeringer. Hvis en virksomhed i din ansættelse historie brugt en utraditionel titel efter et job, omfatter de mere almindelige udtryk, ligesom manager, træner, eller revisor, så godt.
  • Tjek din formatering - Når du udskriver et CV derhjemme, har du fuldstændig kontrol over udseendet af det endelige dokument. Men når du uploader et CV til et job websted eller vedhæfte den til en e-mail, dens udseende er ude af dine hænder. Vær især opmærksom på mellemrum, led, kugler og noget grafik, såsom linjer. Disse er ofte tabt i oversættelsen tværs formater. Brug af PDF-filer er en god måde at bevare udseendet af dine dokumenter.
  • Gør det til en vane - Kontroller jobsites regelmæssigt for de bedste resultater. Når en virksomhed udstationerer en åbning online, kan det hurtigt blive oversvømmet med svar. Hvis du finder en liste, der er mere end et par dage gammel, måske du er gået glip af din chance. Uanset eventuelle frister angivet i annoncen, jo tidligere du sender din ansøgning, jo bedre odds det vil få et nærmere kig.
  • Målret dine svar - Brug din sunde fornuft når du svarer på ønsker annoncer online. Bare fordi job søgemaskiner gør det muligt at anvende til snesevis af positioner på et tidspunkt betyder ikke, du skal. Du ville være bedre stillet crafting en eller to omhyggeligt målrettede følgebreve i den tid, det ville tage dig at kopiere og indsætte en generisk reaktion på 30 jobopslag.
  • Brug avancerede søgemuligheder - Lær at bruge disse muligheder til de enkelte job søgemaskiner til at få mest ud af din tid. Jo mere du kan indsnævre resultaterne, at jo færre uhensigtsmæssige job, du vil have læst igennem på vej til dit næste job.
  • Overvej telecommute positioner - Hvis dit felt gør arbejdet derhjemme er muligt, udvide søgningen til at omfatte stillinger med virksomheder uden dit lokalområde.
  • Brug specialiserede sites - Afhængig af din karriere felt, placering, eller college, kan der være en specialiseret beskæftigelse site for dig. For eksempel USAJOBS indeholder oplysninger om tilgængelige amerikanske offentlige arbejdspladser og Idealist.org fokuserer på positioner med non-profit grupper. Karriere arbejdsformidlingskontorer på gymnasier vil ofte give en jobannonce service for studerende. Sommetider disse tjenester bruger en eksisterende site som Monster eller CareerBuilder og tilføje en studerende, der kun login. Alumni foreninger kan også oprette elev-kun job opslagstavler. Nogle boards er specifikke for både dit ønskede job placering og valgte erhverv. For eksempel viser det MIREAP systemet lutter undervisning og skole-relaterede job i Michigan.
  • Hold styr på dine programmer - En simpel regneark kan hjælpe dig med at holde styr på dine fremskridt. Tilfældigvis ansøger om den samme stilling mere end én gang kan være en pinlig job search faux pas. Du vil også vide, hvornår at følge op på en ansøgning.
  • Udnyt de websteder 'andre ressourcer - Selvfølgelig, du besøger disse websteder for jobopslag, men har du taget tid til at tjekke deres andre ressourcer? Fra nyttige artikler om tendenser job til karriere egnethedsprøver, det er værd at give disse dele af jobsites du besøger et andet udseende.


Uanset om du søger dit første job, eller du er en erfaren professionel på udkig efter nye arbejde, online job sites sætte din nye position, meget tættere.