Tip til at tage en bedre ferie Selfie

Tip til at tage en bedre ferie Selfie
â € ~Tis sæsonen! De strømper er blevet hængt af skorstenen med omhu, honningkager cookies er i ovnen, og glimmer er begyndt at få lidt overvældende. Feriesæsonen betyder også, at mange mennesker vil deltage selskab julefrokoster, grimme sweater parter og andre ferie sammenkomster, hvor meget lystighed og eggnog vil helt sikkert være havde. Det betyder også, at mange billeder sandsynligvis vil blive truffet på disse parter.

Selfies er meget blevet en stor del af todayâ € ™ s kultur, og der er få ting værre end at have en ekstra sløret og dårligt belyst billede som din souvenir af denne uforglemmelig ferie øjeblik. Hvis du ønsker at tage et bedre Selfie i virksomheden julefrokost, holde disse tips i tankerne.

  1. Være opmærksomme på lysforhold: også nævnt i vores tidligere artikel med kameratelefon billede tips, få en god Selfie betyder også at være opmærksom på, hvordan emnerne er tændt Mere lys vil normalt resultere i et klarere billede. Hvis du ønsker at tage en Selfie siden af ​​indikatorerne på juletræet eller med andre lignende dekorationer, skal du sørge for du slukker for flash!
  2. Brug bag kamera: Som standard mange mennesker antager, at den bedste Selfie tages med fremadvendte kamera på deres smartphones. Dette hjælper med indramning billedet, fordi du kan se preview på skærmen, men frontkameraet er normalt en langt lavere opløsning og kvalitet end den bageste kamera på de fleste telefoner. Hvis du kan, bruge bagudvendt kamera i stedet.
  3. Hit Volume knap: Det kan være meget akavet at forsøge at line op fingeren på den virtuelle udløserknappen på smartphoneâ € ™ s skærm, når youâ € ™ re at bruge den bageste kamera. Det betyder også, at telefonen vil sandsynligvis wobble i dine hænder, hvilket resulterer i en sløret foto. Med de fleste Android smartphones, kan lydstyrketasterne (enten op eller ned) på siden af ​​telefonen også fungere som shutter knapper til kameraet. Brug en af ​​dem i stedet.
  4. Overvej en Selfie Stick: En del af problemet med mange kameratelefoner er, at deres synsfelt lige ISNA € ™ t bred nok til at fange alle i Selfie når du ønsker at tage et gruppebillede. Du føler dig måske lidt fjollet, men ved hjælp af en Selfie pind (også kaldet en Selfie pol) kan være meget nyttig! Youâ € ™ ll være hit til festen, og disse produkter er relativt billige at købe.

Glad skydning! Og donâ € ™ t glemmer at bære en fjollet Santa hat og en grim ferie sweater også!