Ting at tale om på telefonen

Ting at tale om på telefonen

Er du ikke sikker eller nervøs hvad ting at tale om i telefon? Må ikke være. Taler i telefon, bør faktisk give dig en chance for at komme til at kende nogen, uden at faktor i bekymringer om, hvordan du ser ud.

En liste af ting at tale om på telefonen

Hvis du er en person, der får nervøse eller let mundlam, taler i telefon, kan ikke komme så let til dig, som det gør for andre. Må ikke bekymre dig om din telefon færdigheder eller mangel på samme og forberede fremtidige opkald ved at sammensætte en liste over telefonnumre emner i en praktisk sted. En emneliste telefon kan skrevet ned på en note kort eller selv i et tekstdokument på computeren eller på notesblokken funktionen på din telefon.

Oprettelse af din liste over telefonnumre emner bør være mere som tidskoder af hvad jeg skal sige, så du undgår den frygtede "um" eller værre, de lange, tomme pauser, der kan formidle en negativ meddelelse, som du ikke har til hensigt på alle.

Telefon Emneliste

Når du lægger sammen din telefon emneliste, huske tre vigtige ting:

 • Brug aldrig stenografi, du ikke forstår. Med andre ord, hvis bogstaverne "secty" ikke betyder sekretær for dig, skal du ikke bruge det.
 • Hold dig emneliste generiske, ikke skrive en "script", fordi det sidste, du ønsker at lyde som en telefonsælger læsning fra et script.
 • Lad samtalen flow, huske din telefon emneliste er vejledende og ikke en regel.

Nu hvor du har disse ting i tankerne, er du klar til at oprette din egen personlige liste over ting at tale om i telefonen.

Opret din egen liste

Følgende er en prøve liste over emner, du kan bruge til at udfylde de tomme pladser i din samtale.

 • Tal om det, der interesserer den person
 • Diskuter populære film
 • Diskuter foretrukne tv-shows
 • Spørg, hvad hvis spørgsmål
 • Fantasy ferie stedet
 • Fantasy dato
 • Fantasy job
 • Personlige og professionelle mål
 • Talk musik, fortid, nutid og fremtid
 • Tal livretter, film, steder at besøge

Hvornår skal Ring

Hvis du lige har fået at vide en, du kan lide, og du har den persons telefonnummer, skal du ikke tøve med at ringe og sige hej. I dagens Internet verden, du er mere tilbøjelige til at have personens email eller Twitter identitet, før du har et telefonnummer. Hvis den mand eller kvinde, du er interesseret i gav dig hans / hendes telefonnummer, så er det en sikker satsning, at han / hun inviterer dig til at ringe.

Det kan være lettere, hvis du har et formål for opkaldet. For eksempel, du ønsker at tale med den person, om en film, du tror, ​​han / hun ville nyde eller et element på de nyheder, du lige har set. Har en generel idé om, hvad du vil sige på den første telefonopkald. Måske du ønsker at invitere den person til at tjekke en smag af byen vært lokalt. Hold hvorfor du ønsker at tale med den person firma i dit sind, uanset om det er bare at chatte eller bede ham / hende på en date.

Sidste råd

Hvis du gør ringe til en person, og du ikke har en bedre grund end du blot ønskede at høre hans eller hendes stemme, overveje at være ærlig. Det kan åbne op for en helt ny allé af samtale for jer to. I sidste ende, når du sidder fast til noget at sige på telefonen, kan du overveje bare at lytte. En af de bedste ting du kan gøre for en person, som du kan lide, er at lytte.