Time Warp Dance

Time Warp Dance

The Time Warp dans er en af publikums favoritter af filmen og musikalske The Rocky horrow (Billede) Show. The Time Warp beder høje niveauer af publikum deltagelse, både i at synge sammen, og dans til iørefaldende melodi af samme navn som dansen.

The Rocky horrow (Billede) Vis

En kult klassiker, har filmen (The Rocky Horror Picture Show) og musical (The Rocky Horror Show) betaget publikum siden 1970'erne. En fantastiske historie parret med rock-n-roll melodier, hvoraf mange byder Meat Loaf, viste sig at være en opskrift på øjeblikkelig og langvarig succes for skaberen Richard O'Brien. Begyndelsen som en rock musical i 1973, blev det gjort til en film i 1975. Filmen version af soundtracket, og byder Meat Loaf, er ​​stadig en top sælger, og filmen version ikke kun tildeles hjemmet seere, men også nydt en Masse i teatre, ofte ved midnat. Avid fans går til disse fremvisninger igen og igen; ikke kun gøre de synger med på de iørefaldende melodier, men de kommer også til begivenheden klædt og i fuld make-up. Mange seere bliver til udøvende kunstnere i løbet af showet, entusiastisk danse sammen med de tegn på skærmen.

Rocky Horror Dancing

Historien har en transvestit indsamling overværet af et ungt par, hvis bil er brudt sammen. Inde i "Frankenstein House," i stedet for at komme til at bruge telefonen til at ringe efter hjælp, de er trukket ind narrestreger dem i indsamling. Først den dans, make-up, kostumer og adfærd chokere det unge par, men de er hurtigt trukket ind i danse og melodier ligesom Time Warp dans. Ligesom publikum, de er hooked, og deltage i sang og dans, hvor de kan. Klædt meget uskyldigt, de ikke helt passer ind i de noget rå danse Rocky Horror, men dette kun tilføjer til appel af hofte fremstød og krati tekster, der ledsager dem.

Flere signatur danse er i Rocky Horror repertoire; Time Warp er et af de mest kære.

Time Warp Dance Steps

Trinene er grundlæggende, og kan læres af alle, og klarede sig godt ved dansere med selv den mindste mængde af koordinering og følsomhed over for rytme. En af grundene til den dans er så let at lære og udføre er fordi de skridt undertiden svarer med ordene bliver sunget. Desuden er teksterne trukket ud på steder, så hver stavelse er et træk, der gør dansen en let at samle op.

  • Først springe til venstre, lander på begge fødder.
  • Efter en pause (mens sporstikning til musikken), dart din højre fod ud til siden, bringe det tilbage, og gentag. Dart din højre fod ud til siden for tredje gang, og så lade være - så rille.
  • Læg dine hænder på dine hofter, pause, og derefter bringe dine knæ sammen (fødder er stadig fra hinanden).
  • Med hænderne stadig på dine hofter, rock din krop til ryggen, til fronten, og bag igen. Det ligner mere et organ stak end en hip stak.
  • Så gør en bred kreds med dine hofter - igen viser det sig at se mere som et organ cirkel end en hip cirkel.
  • Læg din højre hånd i luften, så din venstre (danner en V), så bringe din højre hånd ned til din venstre hofte, og derefter din venstre hånd ned til din højre hofte. Uncross dine arme, placere dine hænder på dine hofter, og lave en cirkel med din krop, hoppende i takt til musikken. Gentag dette trin.

Alt dette lyder måske forvirrende uden demonstration af, hvad det ligner. Se den originale film scene at se dem danse Time Warp, hvilket skulle gøre det bevæger enkel og let at forstå. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er der et par videoer på YouTube, der tilbyder vejledning til at danse Time Warp. Denne instruktionsvideo har nogle af de oprindelige træk, med visse ændringer - en sjov version af dansen. Men hvis du ønsker at udføre dansen med andre fans af filmen / musical, vil du ønsker at lære de oprindelige trin uden ændringer. Tjek denne Time Warp hjemmevideo at se to teenagere øve dansen med kostumer.

Classic of Pop Dance

Meget gerne Michael Jacksons Thriller dans, Time Warp er et populært favorit til publikum deltagelse. Lær trinene og have nogle sjove, næste gang du får chancen for at være med.