Tilskud til starte en lille virksomhed

Tilskud til starte en lille virksomhed

Regeringerne på statsniveau tilbyde tilskud til at starte en lille virksomhed. Nye iværksættere behøver ikke at føle, at de har brug for at gå enegang, når de forsøger at få deres venture fra jorden.

Kilder til Tilskud til starte en lille virksomhed

USA føderale regering giver ikke tilskud til nye virksomhedsejere. Det gør yde økonomisk støtte til almennyttige organisationer og skoler. For uddannelsesinstitutionerne at kvalificere sig til finansiering, skal de inddrages i videnskabelig forskning, teknologisk udvikling, eller inden for medicin.

Små virksomheder tilskud

Et sted, at en iværksætter kan kontakte om tilgængelige tilskud til at starte en lille virksomhed er deres tilstand økonomiske udvikling agentur. Ikke alle stater tilbyde tilskud programmer, men det er umagen værd at kontakte agenturet til at se, hvilke finansieringskilder er tilgængelige.

Overveje dine muligheder omhyggeligt

Når du er på udkig efter støtte til at starte en lille virksomhed, det betaler sig at gøre dit hjemmearbejde først. Det tager tid at ansøge om tilskud. Hvis papirarbejde ikke er udfyldt korrekt, kan din ansøgning blive afvist.

Når du finder en lille virksomhed tilskud du er interesseret i at ansøge om, gå gennem materialerne omhyggeligt. Ikke alene vil du sikre dig, at du opfylder alle kravene for tildeling, men du også ønsker at sætte dig med den fornødne dokumentation, der skal ledsage ansøgningen.

Sørg Information er Current

Før du tager dig tid til at søge om tilskud, skal du sørge for det program, du er interesseret i øjeblikket i drift. Nogle oplysninger tilgængelige online og på tryk måske ikke blevet opdateret for nylig. Det er muligt, at tilskuddet programmet er blevet skåret ned eller fjernes, og du ønsker at være sikker på, at finansieringen stadig er blevet tilbudt, før du sender i et program.

Forretning Tilskud til kvinder

Kvindelige iværksættere kan være i stand til at kvalificere sig til særlige stipendier, der tilbydes af WomensBusinessGrants.com. Denne organisation giver økonomisk støtte til kvinder, der starter egen virksomhed, såvel som dem, der har været selvstændig i en periode og en interesseret i at få hjælp til at udvide deres virksomheder.

Forretning Tilskud til mindretal

Virksomhedsejere, der også er synlige minoriteter kan kvalificere sig til tilskud programmer rettet specifikt til deres behov. Besøgende på Minority Forretning Agency hjemmeside vil finde en liste over ressourcer til rådighed for iværksættere præsenteret af staten. Listen opdateres løbende, så det betaler sig at besøge ofte at kigge efter nye tilføjelser.

IdeaCafe forretning Grants

Den IdeaCafe hjemmeside lister små virksomheder tilskud, der tilbydes af denne organisation til fortjenstfulde iværksættere. Registrerede medlemmer kan få adgang til oplysninger om andre tilskud programmer til rådighed for virksomhedsejere.

Tilskud til at starte en lille virksomhed er til rådighed, og det betaler sig at finde ud af om dine muligheder før der ansøges om én. Denne finansieringskilde kan kombineres med en lille virksomhed lån og iværksætterens egne ressourcer til at give ham eller hende den nødvendige kapital til at lancere en ny venture.

En fordel at få en virksomhed tilskud er, at pengene ikke skal tilbagebetales. Virksomhedsejeren kan anvende midlerne til at ansætte medarbejdere, investere i udstyr, eller til et andet formål, der giver mening for deres virksomhed.