Tilskud til Rural almennyttige organisationer

Tilskud til Rural almennyttige organisationer

Tilskud til landdistrikterne almennyttige organisationer er ikke let at finde eller kvalificere sig til på grund af en række årsager. Mange organisationer, der har behov for finansiering ikke er i stand til at få det på grund af faktorer uden for deres kontrol.

Om Rural almennyttige organisationer

Almennyttige organisationer kan være i både land- og byområder. De findes overalt, hvor der er behov for de fleste. For eksempel kan der være en nonprofit organisation i et byområde, der fokuserer på efter skole programmer for indre by børn, der har ingen steder at gå, når skoledagen slutter. I et landdistrikt, kan nonprofits eksisterer for at hjælpe med at beskytte de lokale landbrugsområder eller oprette programmer, der understøtter det lokale landbrug samfund.

Nonprofits der er i landdistrikterne står over for mange udfordringer på grund af deres placering. Mange nonprofits i landdistrikterne America forsøge at behandle spørgsmål af fattigdom. Folk i landdistrikterne ofte er isolerede og i økonomisk nød. Regionen de bor i, ikke har meget at byde på med hensyn til job og uddannelse. Nonprofits ofte danner at løse disse problemer, men har en hård tid at løbe rundt på grund af økonomiske problemer. Problemerne medfører manglende tilskud, som er rygraden i mange almennyttige organisationer.

Tilskud til Rural almennyttige organisationer

Der er en masse af statstilskuddet programmer, centrum deres fokus på byområder gør det vanskeligt for en landdistrikterne nonprofits at kvalificere sig til finansiering. Der er en mangel på finansieringskilder, der fokuserer på landdistrikter i USA. Fonde, der er placeret i landdistrikterne kan give fortrinsret til hjemby nonprofits mens den større tilskud giver fundamenter give fortrinsret til organisationer, der er i tæt befolkede områder.

Corporate fonde ser for almennyttige organisationer i deres lokalsamfund som støttemodtagerne. Det betyder nonprofits opstaldet i store byer over hele nationen er ofte foretrækkes frem for dem i landdistrikterne. Mange landdistrikter organisationer ikke udsættes for tilskuddet making samfund på grund af deres geografiske placering, som begrænser dem i at netværke med foundation repræsentanter og danner relationer, der kan hjælpe med at sikre finansiering. Mange fonde ser for nonprofits, der påvirker et stort antal mennesker. I byområder er det ikke et problem, men i landdistrikterne tallene kan være lav og dette kan forårsage en organisation ikke kriterierne for finansiering.

Selv om det er uheldigt, at finansieringen ikke er rigeligt for landdistrikterne nonprofits, er der stadig tilskud og andre former for støtte til disse organisationer til at overveje.

Finde Tilskud til landdistrikter almennyttige organisationer

Bare fordi det kan være vanskeligt for en landdistrikterne nonprofit at finde tilskud, som de kvalificerer betyder ikke, at der er ikke dem for dem til at overveje. Et godt sted at begynde at lede efter tilskud er grundlaget center Online eller Center for Rural Outreach og Public Services, Inc.

En anden værdifuld sted at tjekke ud er Rural Assistance Center. Dette site har et væld af oplysninger, der er nyttige for almennyttige organisationer i landdistrikterne. Fra føderal finansiering til private fonde, der er ressourcer til at guide nonprofits i den rigtige retning.

Nogle tilskud giver fonde, yde tilskud til udvikling af landdistrikterne omfatter:

  • Ford Foundation
  • Pew Charitable Trusts
  • Den McKnight Foundation
  • WK Kellogg Foundation
  • Charles Steward Mott Foundation

Der er også finansieringskilderne, der er interesseret i at give tilskud til organisationer, der yder boliger og økonomisk udvikling til dem, der bor i landdistrikterne. Check med de lokale bank fonde, Fannie Mae Foundation eller Home Depot Foundation for deres retningslinjer og se, om midler til rådighed i dit område. Nogle andre fonde til at tjekke ud omfatter:

  • John D. og Catherine T. MacArthur Foundation
  • FB Heron Foundation
  • Citigroup Foundation

End Notes

Selv om det ikke er så let at finde tilskud til landdistrikterne almennyttige organisationer, er det ikke umuligt. Mange fonde gør tilskud til landdistrikterne nonprofits. Det tager bare tid til at finde fonde og virksomheder støtteorganisationer i landdistrikterne.