Tilskud til Book Writers

Tilskud til Book Writers

Er du interesseret i at lære om tilskud til bog forfattere? Der er en række fonde og andre velgørende organisationer, der tilbyder denne form for finansiering for forfattere. Dog kan konkurrencen om sådanne priser være ganske stiv og få sådan en pris er ikke en let opgave. Hvis du ønsker at forsøge at få denne form for finansiering, skal du være påpasselig med søger tilskud programmer, der er gode passer til dit arbejde og være parat til at udarbejde og indsende detaljerede ansøgningsskema og understøttende materialer.

Eksempler på Tilskud til Book Writers

Organisationer, der finansierer tilskud til bogen forfattere tilbyde finansiering til et bestemt formål. Typisk bog tilskud programmer bundet til specifikke fundament, regering eller velgørende organisation programmer med fastlagte kriterier, eller er baseret på projekt specifik finansiering til at støtte en bestemt type litteratur.

  • Lannan Litterære Grants - The Lannan Foundation har et litterært program. Hvert år fundamentet finansierer en række tilskud og fællesskab awards. Organisationen fokuserer på at støtte vælg engelsk prosa og poesi, der fremmer en bedre forståelse af verden.
  • National Endowment for the Arts - The National Endowment for the Arts finansierer en række litterære priser programmer, herunder skabe skrivning stipendier på op til $ 25.000 for enkeltpersoner med demonstreret talent i prosa og poesi.
  • The Society of børnebøger Forfattere og Illustratorer - Denne forening tilbyder flere tildeling af tilskud, der er åbne for medlemmerne. Detaljer om specifikke tildelingskriterier programmer offentliggøres på samfundets hjemmeside.

Hvor finder Grant Muligheder for bogen Writing

  • Midler til Writers udgiver et nyhedsbrev, som indeholder oplysninger om tilskud muligheder og andre finansieringskilder, såsom konkurrencer, freelance muligheder, og detaljer om forlag og midler, for forfattere. Der er et gebyr for at abonnere på den vigtigste nyhedsbrev, men du kan tilmelde dig en lille skrivning markeder nyhedsbrev uden omkostninger.
  • Grants.gov - Hvis du føler, der kan være offentlige finansieringsmuligheder for den type bog, du vil skrive, kan du overveje tilmelding til denne database. Du vil være i stand til at søge finansieringsmuligheder til rådighed fra forskellige føderale agenturer fra en praktisk hjemmeside. Husk, at de fleste af de offentliggjorte finansieringsmuligheder ikke vil være for bog skrivning tilskud, men dette websted kan være din bedste kilde for at lære om enhver bog finansieringsmuligheder, der tilbydes gennem regeringen.
  • Proof Positive har oplysninger om en række forskellige tilskud og fællesskab muligheder for forfattere.

Watch out for svindel

Når du søger om tilskud til hjælpe med at finansiere din skriftligt, er det vigtigt at huske på, at der er mange scam kunstnere, der søger at drage fordel af mennesker, der er på udkig efter denne type finansiering. Der er typisk ingen gebyr for at ansøge om en legitim tilskud lejlighed, så pas på enhver person eller organisation, der opkræver et gebyr for adgang til ansøgninger om tilskud. En af de mest udbredte svindelnumre er baseret på at opkræve et gebyr for at finde ud af om de offentlige tilskud muligheder. Der er ingen "hemmelige" offentlige tilskud, som du kun kan finde ud af om, hvis du køber en bestemt bog eller publikation. Statslige organer offentliggør tilskud muligheder på deres hjemmesider og på grants.gov som de bliver tilgængelige, så du kan finde ud af om disponible midler på egen hånd, hvis du er villig til at bruge tid på at undersøge mulighederne.

Brug din sunde fornuft, når du søger om tilskud til bogen forfattere. For at beskytte dig selv, holde disse tips i tankerne:

  • Hvis noget virker for godt til at være sandt, er der en god chance for, at det er et fupnummer.
  • Hvis du skal bruge penge for at ansøge om en såkaldt tilskud, er det sandsynligt, at programmet ikke er legitim.
  • Ansøgninger om tilskud er meget detaljerede og involverede, så pas på eventuelle quick-fix løfter om tilskud.
  • Der er ikke sådan noget som en gratis tur. Hvis du bliver tildelt et tilskud til at skrive eller afslutte en bog, vil der være vilkår og betingelser, som du bliver nødt til at ære for at få eller beholde de penge.

Ansøgning om tilskud

Hvis du finder et støtteprogram, der synes at være et godt match for dig og det projekt, du ønsker at udfylde, være opmærksom på detaljer, når du udfylder ansøgningen. Den awards tilskud proces er stærkt konkurrencepræget, så vil du ønsker at sikre, at din ansøgning skiller sig ud til finansieringen agency.Before du begynder at skrive programmet, læse kvalifikationer og instruktioner meget nøje. Mange ansøgninger kasseres tidligt i processen, fordi de er indgivet af ikke-støtteberettigede enkeltpersoner eller organisationer, er ufuldstændige eller ikke udarbejdes i overensstemmelse med de retningslinjer for indsendelse.

Følg retningslinjerne nøjagtigt som de er skrevet. Lad ikke ønskede oplysninger ud af din ansøgning pakke, og omfatter ikke elementer, der ikke er anmodet om. Kontroller, at dokumentet er korrekt formateret, og korrekturlæst den omhyggeligt. Indsend det på eller inden fristens udløb. Efter disse skridt vil ikke garantere, at du får støtte, men kan holde dig fra at blive slået ud af betragtning på en teknikalitet.

.