Tilpas din egen bil

Tilpas din egen bil


Selv om det ikke ville være hensigtsmæssigt for dig at købe en sporty ny bil lige nu, kan du stadig tilpasse din egen bil at få et frisk udseende inde og ude. Med tonsvis af eftermarkedet tilpasningsmuligheder derude, er det nemt at gøre din gamle bil føles som en helt ny tur!

Tilføj nogle pizzazz til din bils Exterior

Der er det gamle ordsprog, at man ikke kan bedømme en bog af sin dækning, men når det kommer til biler, udseende betyder noget. Den måde din bil ser kan påvirke den måde, du føler, når du kører det, og sjove muligheder for tilpasning kan hjælpe med at give din gamle bil et helt nyt udseende.

Window Tinting Giver Mystery

Der er noget eksotisk over en bil med tonede ruder, og du behøver ikke at køre en sportsvogn for at få det mystiske look. Window toning kan endda være en gør-det-selv-projekt, når du bruger tonet vindue film. Mange virksomheder tilbyder billige forskårne vinduet farve, som du kan anvende på dine bilruder til at opnå et brugerdefineret udseende.

Bemærk: Før toning din bils vinduer, sørg vindue toning er lovligt i din tilstand.

Decals Tilbyd en sjov Look

En af de nemmeste og billigste måder at tilføje brugerdefinerede stil til din bil er ved hjælp af udvendige decals eller grafik. Du skal blot vælge det udseende, du ønsker, uanset om det er brølende ild, pigtråd eller kirsebær blomster, og anvende skiltet på din bil. De fleste decals ikke mar din bils maling, og mange virksomheder tilbyder decals, der kan tilpasses. Der er endda helt gratis bil overføringsbilleder og stickers.Car klistermærker, som kan anvendes til kofangeren eller et vindue af dit køretøj, også tilbyde en glimrende måde at personliggøre udseendet af din bil. Du kan få bil klistermærker i en række forskellige stilarter og mærker, herunder følgende:

  • Familie bil klistermærker
  • Roxy bil klistermærker
  • Volcom bil klistermærker

Ses med brugerdefinerede udvendige lygter

Hvis du kan ændre en forlygte med hjælp fra din brugervejledning, kan du give din bil et helt nyt udseende i løbet af en eftermiddag. Det er nemt at finde eftermarkedet forlygterne, bremselys, indikatorlys og tågelygter, der kan gøre din bil mere synlig og markant efter mørkets frembrud.

Flere Udvendige Customization Options

For den ultimative køretøj tilpasning, kan du købe body kits til fuldstændigt at transformere udseendet af din bil. Organ kits omfatter spoilere og andre trim stykker for at give din bil et sporty, brugerdefineret føler. Installation disse kits kan være lidt tricky, så afhængigt af din erfaring niveau, kan dette ikke være en gør selv-det-job.

En anden mulighed for alvorlig ydre tilpasning er brugerdefinerede dæk og fælge. Ligesom et par sko helt kan forvandle et outfit, kan din bils udseende blive dramatisk ændret afhængigt af hvordan du udstyre hjulene. Ændring dæk og fælge kan være en kompliceret proces, og er en anden justeringssystem, der kunne være bedst at overlade til fagfolk.

Interiør muligheder for at tilpasse din egen bil

Du bruger en masse tid i bilen, og det er vigtigt for det indre af din bil til at afspejle din personlige stil. Prøv nogle af disse ideer til at gøre indersiden af ​​din bil føler trendy.

Tilpas de Gauges

Når du sidder i førersædet, de Instrumentbrætmålere er en af ​​de mest synlige elementer i din bil. Du kan ændre udseendet af dine målere med eftermarkedet gauge kits. Disse kits erstatte de eksisterende målere til at give et spændende nyt udseende. Nogle af disse kits omfatter lys til at ændre udseendet af dit dashboard natten. Installation kan være en vanskelig opgave, men resultatet er umagen værd.

Nye Lights for en New Look

Belysning kan dramatisk ændre atmosfæren i en bil, og med eftermarkedet muligheder for belysning, kan du give din gamle bil en ny, sporty look. Manualen til din bil indeholder instruktioner til at ændre pære i din dome lys. Når du ønsker et nyt udseende, skal du blot erstatte den eksisterende pære med en farvet pære. Du kan også installere neonlys under sæderne eller bag bagruden for at tilføje en endnu mere personlig fremtoning.

Lyd Customization Options

Musik er en anden måde at sætte stemning i bilen, og en god bil stereo er et must for enhver musikelsker. Du kan købe forskellige stereo-komponenter og få dem installeret i butikken, eller med de rigtige værktøjer og en god sæt af instruktioner, kan du installere dit nye stereo selv. En ny cd-afspiller eller MP3-enhed vil gøre din gamle bil føler helt ny igen.

Andre Indvendig tilbehør

Du kan erstatte næsten alt inde i din bil, fra gulvmåtter til speederen til sæderne selv. Der er Dashboard trim kits til at give din tankestreg en brugerdefineret føler og brugerdefinerede shifter drejeknapper at gøre flytte mere komfortabel og sporty. Hvis du er handy med en nål, kan du endda gøre brugerdefinerede slip dækker for din spand sæder. Uanset hvad du vælger, vil enhver ændring hjælpe opdatere din bils udseende.

Vær kreativ

Du behøver ikke en masse penge eller en masse tid til at omdanne udseendet af din gamle bil. Bare et par af disse ideer til at tilpasse din egen bil vil hjælpe dig med at få et helt nyt udseende, og du vil blive dreje hovedet rundt i byen på ingen tid overhovedet.