Tilmeld dig Airline Miles

Der er mange kreditkort selskaber, der tilbyder en hyppig rejsende miles program. I dette program, vil dit kreditkort køb af flybilletter oversætte til tilsvarende punkter. Når disse punkter er høj nok, kan du konvertere dem til en gratis flybillet til en bestemt destination.

Nogle kreditkortselskaber giver dig en mulighed for at købe de resterende punkter til at konvertere den til en fri flyvning. Det er som at købe en flybillet til halv pris. Mekanikken variere med forskellige kreditkortselskaber og miles program.

Nogle gange er den generelle regel, at billige flybilletter er ikke inkluderet. Hvis du rejser meget, men bruger billige flybilletter, chancerne er dit fly kan ikke betale for flyselskab miles.

Hvis du observere nøje, lavprisselskaber, eller LCC, ikke tilbyder flyselskab miles programmer. Det betyder blot, at store flyselskaber kan udføre disse programmer, fordi deres indtægter er meget højere end deres omkostninger. De kan presse flere margener ud af de nedsatte flyvninger af flypassagerer. Det betyder også, at tilknytning til disse LCC-selskaber er så lave, at de ikke kan rumme denne promo længere, og at de er afhængige af volumen for at øge indtægterne.

For at tilmelde dig eller ikke at tilmelde dig? Det er spørgsmålet. Tilmelding kan omfatte medlemskab gebyrer. Hvis du altid rejse via lavprisselskaber, vil du ikke være at bruge dette miles program, så tilmelding kan være spild af tid. Hvis du altid rejse via virksomhedens omkostninger, så er du heldig, da du kan flyve via business class, og dine point for flyselskab miles er højere. Hvis du har besluttet at tilmelde dig flyselskab miles, her er nogle enkle trin til at følge.

  1. Gå til flyselskabets hjemmeside. Vælg flyselskabet, du ønsker. Indtast webadressen på at flyselskabet og finde deres flyselskab miles program. Sørg for at gennemgå alle de mekanikere, vilkår og betingelser. Hvis du ikke er tilfreds med informationen på deres hjemmeside, kalde dem via deres kontakt nummer, også til stede på hjemmesiden under fanebladet "kontakt os".
  2. Indtast dine oplysninger. Når du er klar til at tilmelde dig, skal du udfylde de krævede oplysninger om tegningsblanket. Det vil bede dig om at sætte dit navn, kontaktadresse, kontaktnumre, firma, e-mail-adresse, eksisterende kreditkortoplysninger, og så videre. Oplysningerne kreditkort vil blive brugt til at linke dine miles rabatter til din miles program, hvis dit køb er via kreditkort.
  3. Bekræft detaljerne. Når du har indtastet dine personlige oplysninger, skal du bekræfte dine oplysninger. En anmeldelse vil blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet (så husk at sætte en gyldig e-mail-adresse), der bekræfter dit abonnement. Du skal muligvis klikke på linket, de giver i e-mailen for at fuldføre dit abonnement. Online meddelelser bruges til at undgå svigagtige transaktioner eller spams, som automatiseret eller automatisk genereret abonnementer kan ikke gøre en bekræftelse.

Afslutningsvis, hvis du normalt flyve business class eller ikke ville flyve på lavprisflyselskaber, drage fordel af de forskellige flyselskab miles programmer. Vælg de bedste tilbud, og før du ved af det, vil du være flyvende gratis.