Tillæg for Digestive Sundhed

Digestive sundhed er nødvendig for ens overordnede generelle sundhed og er en bekymring for alle aldersgrupper, herunder spædbørn, børn, baby boomers og ældre. Især har efterspørgslen efter fordøjelsesfremmende sundhed hjælpemidler vist en betydelig stigning blandt teenagere og unge voksne til at forbedre vægttab.

Faktorer, der styrer Vækst af Nutritional fordøjelsesfremmende

Stigning i fordøjelsessystemet sundhedsproblemer - usund livsstil har negativt påvirket fordøjelse på en række måder. Dårlige kostvaner og stress føre til tab af gode bakterier, hvilket ofte resulterer i kroniske fordøjelsesproblemer

Stigende fedme - Øget vægt på betydningen af ​​kost og vægttab regimer til at bekæmpe fedme har ført forbrugerne til at søge fordøjelsesfremmende, der optimerer sund fordøjelse og vægttab.

Stigning i fordøjelsessystemet sundhedsforskning - videnskabelige fremskridt i forståelsen af, hvordan optimal fordøjelse kan påvirke andre aspekter af sundhed og velvære kører salget af fordøjelsesfremmende. Brugen af ​​enzymer, præbiotika og probiotika enkeltvis eller tilsammen bliver stadig mere udbredt.

Voksende forbrugernes bevidsthed - i dag, flere amerikanere er bekendt med naturlægemidler eller naturlige ingredienser til at støtte fordøjelsessystemet sundhed. Som et resultat, er de mere åbne over for at prøve nye produkter baseret på videnskabelig forskning, der hjælper:

• Boost immune sundhed - Omkring 70 procent af immunsystemet er placeret i fordøjelseskanalen. En række af venlige bakterier i tarmene kan hjælpe med at reducere risikoen for infektion og sygdom.
• Optimer fordøjelse - spredning af sunde bakterier hjælper i syntesen af ​​vitaminer såsom K, B12 og andre B-kompleks vitaminer. Dette fører også til en bedre optagelse af næringsstoffer og udvisning af usunde fedtstoffer.

Forbrugerne er at finde kosttilskud for at være et bedre valg - I modsætning farmaceutiske fordøjelsesfremmende stoffer eller støtte, som ikke fat om årsagerne til dårligt kosten helbred, kosttilskud til fordøjelsessystemet og colon helbred tilbyder en mere omfattende tilgang og hjælpe folk bedre at imødekomme deres sundhedsmæssige behov.

Forbrugerne foretrækker selvhjælp - Naturlægemidler kolon rense produkter og enzymer tilbyde den bedste lindring med minimale bivirkninger. Som følge heraf har herbal kolon kosttilskud oplevet bemærkelsesværdig vækst i de seneste år.

Top fordøjelsesfremmende

Fructaner
Ifølge Global Industry Analysts, verdens største marked forskning selskab, fructaner sådan inulin og FOS udgør den største segment i præbiotika amerikanske marked med mannan-oligosaccharider (MOS) forventes at være den hurtigst voksende produkt. Fructaner er anvendt til at forebygge kroniske inflammatoriske lidelser, såsom Crohns sygdom.

Probiotika
Forskellige bakteriestammer spille bestemte roller i fordøjelsessystemet sundhed. Den mest populære er Lactobacillus, Bifidobacterium og acidophilus. Disse levende bakterier giver værten med flere sundhedsmæssige fordele.