Tilladte FHA Closing Omkostninger

Tilladte FHA Closing Omkostninger

Er du interessant i at lære om tilladte FHA afsluttende omkostninger? Uanset om du får en FHA realkreditlån til at finansiere købet af et hus eller hvis du beslutter, om ikke at acceptere FHA finansiering på et hjem, du sælger, er det vigtigt at forstå præcis, hvad der er involveret i denne type finansieringsordning.

Om tilladte FHA Closing Omkostninger

Ændringer FHA Closing Omkostninger Krav

Før 2006 var der særlige afsluttende omkostninger tilladt af FHA samt visse elementer, der var udtrykkeligt afslået at blive opkrævet til låntagere. Disse specifikke restriktioner blev ophævet, hvilket gør det acceptabelt, at realkreditinstitutterne til at opkræve lukke omkostninger, der anses for "sædvanlig og rimelig" for værdien af ​​pantet, som de finansierer i det område, hvor hjem er beliggende.

Långivere, der skriver FHA lån er forpligtet til at overholde organets differentieret prisfastsættelse regler. Denne regel angiver, at långivere ikke kan opkræve højere takster for små lån end for dem med højere værdier. Det lægger også begrænsninger på, hvad der kan betragtes som "sædvanlig og rimelig" i form af gebyrer. For eksempel, hvis discount points varierer mere end to point for lån inden for et bestemt markedsområde, skal variabiliteten være direkte knyttet til de faktiske omkostninger i forbindelse med lån, långiver skal betale.

Der er nu kun én bestemt vare, der er udelukket fra tilladte FHA afsluttende omkostninger. Låntagerne opnår FHA realkreditlån kan ikke være forpligtet til at betale en afgift servicegebyr. Dette gebyr er en afgift forbundet med oprettelse og forvaltning den spærrede konto i forbindelse med lånet, som bruges til at holde og udbetale penge betalt i med pant betaling, der skal afholdes, og anvendes mod årlige ejendomsskat og forsikring udgifter. Dette gebyr er stadig behov, men skal betales af sælger. Afgiften kan variere, men typisk kører et par hundrede dollars.

Konsekvenserne af FHA afsluttende omkostninger Ændringer

Fjernelsen af ​​specificerede begrænsninger på tilladte FHA lukke omkostninger har medført en betydelig ændring i udlån praksis. For eksempel inden 2006, långivere fik ikke lov til at opkræve mere end en én procent opkaldsoprindelse gebyr på de fleste FHA realkreditlån. Imidlertid blev dette krav ophævet og det er nu tilladt for långivere til at opkræve stiftelsesprovisioner, der er i overensstemmelse med sædvanlige afgifter i det område, hvor lånet bliver lavet.

Derudover inden de nye FHA regler trådte i kraft, mange sælgere var tøvende at acceptere FHA finansiering, fordi restriktionerne mandat, at en betydelig del af det afsluttende omkostninger betales af sælgerne. Siden ændringen, dog kan købere og sælgere forhandle om, hvem der vil være ansvarlig for at betale de forskellige omkostninger, der er forbundet med at bringe et realkreditlån til lukning.

Forhandling Betaling af Closing Omkostninger

Sælgere er ikke længere forpligtet til at betale bestemte lukke omkostninger, men kan blive bedt om af køber til dækning af lukning omkostninger udgifter op til maksimalt seks procent af købsprisen for hjemmet. I virkeligheden afsluttende omkostninger til FHA lån typisk ikke overstige 3,75 procent af udgifterne til hjemmet, der gør det muligt for købere, der er i stand til at forhandle med sælgerne at betale det fulde tilladte procentdel til at bruge de ekstra midler til andre formål. For eksempel kan yderligere seller-betalt lukke omkostninger anvendes til at dække udgifter til indkøb af punkter som en måde at købe ned deres rente.

Yderligere FHA lån Krav

Det er nødvendigt for købere at foretage en betaling på 3,5 procent af den samlede købspris minimum ned, når de søger FHA finansiering. Det er en udgift, at køberne skal tildække sig. De kan ikke stole på sælgere til at skaffe midler til at dække udbetalingen krav til deres lån.