Tilføjelse videoer til websider

Tilføjelse videoer til websider

Forudsat at de er nemme at se, tilføje videoer er en fantastisk måde at forbedre din hjemmesides indhold. Lær, hvordan du kan sende høj kvalitet, hurtig-loading videoer på dit websted i et par enkle trin.

Indlejring

Embedding er nok den mest almindelige måde at sætte en video på dit websted, fordi det er simpelthen et spørgsmål om at klippe og klistre nogle kodning i din HTML. Da video-hosting sites som YouTube, Vimeo og andre fremmer deling, de forsyne dig med alle nødvendige ikoner og kodning.

Access Video Coding

For at få adgang til videokodning fra hosting site, skal du klikke på Share eller Integrer link. Det er normalt under video eller på højre side. Når du klikker på linket Integrer, vil det generere kodning snippet du vil kopiere.

YouTube Eksempel

På YouTube kodningen ser sådan ud:

<Iframe width = "420" height = "315" src = "// www.youtube.com/embed/JC5DXGIC8s8?rel=0" frameborder = "0" allowfullscreen> </ iframe>

Vimeo Eksempel

Vimeo anvender også <iframe> markup:

<Iframe src = "// player.vimeo.com/video/64864516?title=0&byline=0&portrait=0" width = "300" height = "169" frameborder = "0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen> </ iframe>

Tilpas størrelse

Da du måske ikke ønsker standard video størrelse, både YouTube og Vimeo tillade dig at vælge forskellige størrelser fra en drop down menu, eller endog tilpasse størrelsen. Denne mulighed er meget praktisk, fordi den korrekte bredde-højde-forholdet bevares for dig, uanset størrelsen, du vælger. Uden det rette forhold, ser videoen forvrænget.

Relaterede videoer

En anden værdifuld mulighed YouTube tilbyder er at vælge, om du vil have relaterede videoer skal vises i slutningen af ​​den video, du har valgt. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af, "Show foreslog videoer, når videoen er færdig," hvis du gør. Hvis man ser nærmere på kodning, vil du bemærke den eneste ændring af ovenstående kodning er, at "? Rel = 0" blev droppet fra linket.

<Iframe width = "420" height = "315" src = "// www.youtube.com/embed/JC5DXGIC8s8" frameborder = "0" allowfullscreen> </ iframe>

Tre måder til at sætte video i HTML

Hvis du har brug for at placere video på dit websted uden at integrere, kan det ske på flere måder - hver med sin egen svaghed.

1. Brug <objekt> Tag

Den <objekt> tag er dybest set en container tag for alle ikke-HTML-indhold. Hvis du vil ringe til en video ved hjælp af denne metode placere følgende kode i dit HTML, hvor du ønsker videoen skal vises:

<objekt data = "intro.swf" height = "200" width = "200"> </ object>

Kodningen vil kalde ud til det link du giver, i dette tilfælde intro.swf, altid omfatte højde og bredde attributter at fremskynde indlæsningstid. Hvis dit indhold meste vil blive set på iPads eller iPhones, bruge en anden metode, da hverken produktdisplays .swf-filer. Den eneste anden potentiel problem, du kan støde på, er, hvis en brugers browser ikke er flash-aktivere, vil videoen ikke afspilles.

2. Brug <video> i HTML5

Dette tag virker i alle moderne browsere. Dens største svaghed er, der kræver video i flere formater, stigende krav til opbevaring. MP4-filformat virker i Internet Explorer, Chrome, Safari og nyere Firefox browsere. Den ogg filformat er for Opera og ældre versioner af Firefox.

<Video width = "320" height = "240" kontroller>
<Source src = "movie.mp4" type = "video / mp4">
<Source src = "movie.ogg" type = "video / ogg">
Din browser understøtter ikke video tag.
</ Video>

Hvis videoen ikke vises, teksten "Din browser understøtter ikke video tag." vises i stedet.

3. Brug <video> med <objekt>

Dette er sandsynligvis den bedste metode, da det skal vises korrekt i alle browsere. Ældre browsere vil læse den <objekt> tag og nyere vil læse den <video> tag.

<Video width = "320" height = "240" kontroller>
<Source src = "movie.mp4" type = "video / mp4">
<Source src = "movie.ogg" type = "video / ogg">
<Objekt data = "movie.mp4" width = "320" height = "240">
<Indlejre src = "movie.swf" width = "320" height = "240">
</ Object>
</ Video>

Du skal bruge tre formater af din video, men: swf, OGG og MP4.

Arbejde med Flash Video

Hvis din video er skabt af Abode Flash, vil det være en SWF-fil. Disse filer kan kaldes til at bruge <embed> eller <objekt> tag. Koder for de to metoder ser sådan ud:

Objekt: <data objekt = "intro.swf" height = "200" width = "200"> </ object>

Embed: <embed src = "intro.swf" height = "200" width = "200">

Publishing din video

Afhængigt af formatet af din oprindelige videoklip, skal du offentliggøre den i en web-venligt format. Du vil også nødt til at beslutte, om de vil redigere video eller uploade det som er.

Brug Video As-Is

 1. Overfør din video fra indspilningen enheden til din computer ved at tilslutte enheden via USB-porten.
 2. Log ind på en video-hosting-tjeneste, som YouTube eller Vimeo, hvis du er fortrolig med en gratis video deler arbejdsplads. Gå til den klip på din maskine, skal du vælge, og derefter uploade klippet. Hvis du foretrækker ikke at bruge et offentligt sted, overveje muligheder som Brightcove, Vzaar eller Wistia. En væsentlig fordel ved disse steder for en virksomhed er kontrol - kan oprettes indstillinger til at forhindre eller tillade bestemte brugere i at se dine videoer, kræver brugergodkendelse og give dig mulighed for at spore brugerens handlinger.
 3. Hvis du overfører videoen direkte fra din telefon, skal du bruge passende app til at uploade klip til video-hosting site, du bruger. Hvis du vil overføre fra din telefon til at placere video på din hjemmeside, har du tre muligheder. Du kan e-maile klippet til din Gmail-konto, hvis det er små, oprette forbindelse til din computer via USB-porten, eller fjerne telefonens hukommelseskort, og oprette forbindelse til din computer med en kortlæser.

Før du uploader din video skal du læse den hosting site vejledning, fordi nogle kun tillade videoer, der er mindre end fem minutter i varighed. Hvis din er længere end værten site tillader, bliver nødt til at trimme det.

Redigere videoen

Med den overflod af gratis video redigeringssoftware til rådighed, at skabe høj kvalitet videoer til dit websted behøver ikke at være dyrt.

 • Et almindeligt anvendte er Windows Movie Maker, og det er kraftig nok til de fleste brugere. Programmet giver dig mulighed for at trimme, splejsning, og redigere din video med en let at forstå og nem at bruge interface. Det tilbyder flere output muligheder, herunder en knyttet til YouTube.
 • Hvis du vil have professionel videoredigering software, et par til at overveje, er Pinnacle Studio, Adobe Premiere Elements, og Final Cut Pro.

Fælles Web videoformater

Under upload processen, sites som YouTube og andre konvertere dit klip til en Flash-videoformat. Da de kontrollerer konvertering proces, vil de kun acceptere fælles video formater som:

 • .mov
 • .mpeg4
 • .avi
 • .wmv
 • .mpegps
 • .flv
 • .3gpp
 • WebM

Hvis videoen er i et andet format konvertere din fil til et godkendt format. Du kan gøre dette ved at importere filen i Window Movie Maker og eksportere det i det korrekte format, eller hvis du lægger den til YouTube, følge deres anvisninger.

Video Hosting Choices

Når du vælger en video-hosting eller -stederne, forstå deres politikker for at sikre, at du bevarer så meget kontrol som du ønsker på dit indhold.

Ved hjælp af en Hosting Site

Der er indlysende fordele for at bruge en hosting site:

 • Potentiel eksponering: En indlysende fordel er den potentielle eksponering for dit indhold. YouTube bliver mere end en milliard unikke besøgende hver måned - et stort publikum for nogens video.
 • Mærkning videoer: En anden vigtig fordel er muligheden for at tilføje 'tags' til din video. Tags er nøgleord, der bruges af søgemaskiner til at finde dit indhold.
 • Spar på opbevaring: Endelig du bruger mindre af din serverplads. Videoer tendens til at være store filer, der spiser op lagerplads meget hurtigt. Ved at lade en anden vært for din video, alt hvad du behøver er et link eller et uddrag af kodning føje til dit websted.

Hosting Video

Sandsynligvis den mest almindelige grund til at være vært for din egen video er at opretholde fuld kontrol over indholdet. Hvis du har lagerplads og er bekymret for at miste kontrollen, så skal du hoste det på din egen server.

Juridisk Awareness

Vær sikker på at overveje ophavsretlige spørgsmål, når der viser videoer på din hjemmeside.

Andre Folks Videoer

Med websteder som YouTube, brugere uploade en video afgøre, om de ønsker, at videoen skal være offentlig og fælles eller privat. Hvis muligheden for at indlejre er tilgængelig på den video, du har valgt da, at video skal som standard være fint at bruge, da ejeren givet deling privilegier. Men hvis du er i tvivl, om du kan integrere en video, skal du kontakte ejeren af ​​videoen.

Musik Overvejelser

Når du opretter en video med musik, indser, at du kan have brug for tilladelse fra ejeren af ​​musikken til at bruge det - eller risiko deltage i krænkelser af ophavsret. Sites som YouTube vil rådgive dig, hvis du er i risiko for krænkelse af ophavsretten og tilbyde måder at løse det. Igen, når de er i tvivl om en ophavsret, er det altid bedst at kontakte ejeren af ​​indholdet - eller ikke bruge den.