Tile: Du vil aldrig mister noget

Hvor ofte du mister dine nøgler og pung? Selv derhjemme, når du skynder dig at arbejde, alle mulige ting har tendens til at være forsvundet og tvinge dig til at komme for sent. For ikke at nævne sådanne store tab som en cykel eller en pose med penge og dokumenter. For at beskytte dig selv fra en sådan katastrofe, kan vi bruge en speciel gadget - en lille Tile plade. Det er knyttet til de ting, synkroniseret med din smartphone og viser deres placering og afstand fra dig.

Tile: Du vil aldrig mister noget

Findes allerede Version til iOS, og den ene til Android er at blive frigivet snart.

Du kan synkronisere op til otte Tile gadgets med ansøgningen, knytter dem til forskellige små ting: den første kan sættes i en pose, den anden i en tegnebog, og den tredje vil hænge på en nøglering, og så videre.

Tile: Du vil aldrig mister noget

Hver gadget er anerkendt af programmet, og du giver den et navn, såsom "en pose", ikke at forveksle med andre.

Tile: Du vil aldrig mister noget

Hvis du ikke kan finde, for eksempel nøgler, skal du klikke på det ønskede objekt i programmet, og klik på Find. Med en gradvis påfyldning cirkel, app viser, hvor langt væk du er fra de tabte ting: fyldigere cirklen, jo tættere de ting er.

Tile: Du vil aldrig mister noget

Når du nærmer dig de tabte ting, Tile begynder at lave lyde for at gøre det lettere for dig at opdage dem.

Imidlertid er radius af Tile indflydelse begrænset til 30 meter. Hvis afstanden mellem dig og gadget er større, vil det ikke blive anerkendt af en smartphone. Du vil se på kortet, hvor Tile blev markeret sidste, og du kan begynde at søge derfra.

Tile: Du vil aldrig mister noget

En flise gadget koster $ 20.

Tile: Du vil aldrig mister noget

Af den måde, vil Tile ikke oplade batteriet, sidstnævnte kan ikke ændres let så godt, så du kan kalde det en engangs-ting. Du bruger én plade om året, og så er det er helt afladet, så du bliver nødt til at købe en ny gadget.