Tilbagevirkende kraft livsforsikringspræmier

Tilbagevirkende kraft livsforsikringspræmier

Det hændte liv forsikringspræmier er undertiden anvendes til at sænke præmierne på en politik. Da en ansøgers alder er en af ​​de faktorer, der anvendes til at beregne omkostningerne, kan det hjælpe en person spare på omkostningerne til hans eller hendes dækning.

Faktorer anvendt til at bestemme livsforsikringspræmier

Når et forsikringsselskab modtager en anmodning om dækning, mener flere faktorer, når det besluttes, om at udstede en politik, og hvor meget at opkræve i præmierne. En person, der ansøger om en politik, når han eller hun er forholdsvis ung, vil sandsynligvis betale lavere priser end en person, der venter, indtil deres senere år for at få dækning.

Sammen med alderen, vil forsikringsselskabet se på den enkeltes helbred historie og aktuelle sundhed. Køn spiller også en rolle i, hvor meget en person vil blive opkrævet for livsforsikring dækning, og selskabet vil gerne vide, om personen er -eller nogensinde var-en ryger i vurderinger formål.

Alder for Forsikring politiske formål

Nogle forsikringsselskaber udstede en politik baseret på ansøgerens faktiske alder. Prisen er beregnet på baggrund af den enkeltes alder på det tidspunkt, hvor politikken blev udstedt. Dette er den mest direkte måde at gøre det.

Alder Nærmeste Fødselsdag

En anden måde at beregne alder for forsikring formål er at bruge ansøgerens nærmeste fødselsdag. Afhængig når ansøgningen om dækning blev foretaget, vil forsikringsselskabet tildele en alder til ansøgeren.

For eksempel, hvis en person søger om dækning seks måneder eller mindre efter hans eller hendes fødselsdag, kan forsikringsselskabet afgøre, at hans eller hendes alder er et år kortere end sagsøgerens kronologiske alder. I en situation, hvor den samme person søger en politik og vil være at have en fødselsdag kort efter at gøre det, kan forsikringsselskabet overveje ham eller hende til at være et år ældre ved beregning satser.

Om tilbagedateret livsforsikringspræmier

Den nærmeste beregning alder er hvad de fleste forsikringsselskaber anvender ved fastsættelsen af ​​satserne for dækning. Det er muligt for dem at bruge tilbagevirkende kraft liv forsikringspræmier, så godt, og denne metode til beregning alder hjælper forsikringstageren spare penge på udgifterne til hans eller hendes dækning. Tilbagevirkende kraft præmier reducere ansøgerens alder med et år, og at lille ændring kan betyde betydelige besparelser på udgifterne til livsforsikring dækning.

Her er et eksempel på, hvordan tilbagevirkende kraft kan komme en person, der søger dækning:

En person søger om dækning den 1. september Hans eller hendes fødselsdag er den 15. september og forsikringspolicen er godkendt og udstedt den 30. september, hvis policen tilbagevirkende kraft til den 14. september (dagen før ansøgerens fødselsdag), kan han eller hun tage fordel af lavere takster.

Ulempen ved livet forsikringspræmier, der med tilbagevirkende kraft, er, at den enkelte skal betale for dækning som den 14. september i dette eksempel. Personen betaler for dækning, der ikke officielt starte, før politikken blev udstedt, hvilket er 30. september I realiteten er han eller hun betaler for et par uger værd af præmier og få nogen som helst fordel.

Når shopping rundt for livsforsikring dækning, bør en forbruger spørge hendes agent, om et selskab tilbyder tilbagedateret liv forsikringspræmier til sine forsikringstagere. Besparelserne i præmierne over livet af politikken skal beregnes, før de beslutter at købe en politik med præmier beregnes på denne måde.