Tilbage til skolen tøj til kvinder

Tilbage til skolen tøj til kvinder


Små børn er ikke de eneste, der har brug for tilbage til skolen tøj. Travle mødre, kvinder gå tilbage til skolen, lærerne, eller unge kvinder på vej til high school eller college alle brug stilfulde, alsidige og funktionelle garderobeskabe, også.

Kvinders skolestartstilbud Garderobe Essentials

Få en poleret, trukket-sammen udseende ved at have de bedste essentials til tilbage til skolen sæson. Jaimie Hilfiger, mode ekspert, model, og niece af berømte designer Tommy Hilfiger, rådgiver om nogle af de vigtigste grundlæggende kvinder bør investere i for tilbage til skolen sæson til at opdatere sin garderobe.

Cute Farvede Blazers

Tilbage til skolen tøj til kvinder

Jaime siger en monteret blazer i en lys, fed nuance er et godt valg. "Iført en skræddersyet blazer vil øjeblikkeligt lave en simpel tøj ser poleret," siger hun. "Også klasseværelser er altid stærkt aircondition, og det er vigtigt at være komfortable, mens de lærer." Dette er et godt valg for enhver kvinde i et skolemiljø, herunder dem, der er lærere, beacuse det er professionel, men ikke overdrevent Tradewinds.

Figur flatterende Jeans

Denim er et andet væsentligt. Jaime siger, "Alle har brug for at få at et par jeans, der går perfekt med din krop type. Plus du kan matche enhver form for top med jeans, så have et par gode vil forlade med dig masser af muligheder." For en poleret, skole-passende udseende, springe nogen stilarter med rippede designs eller som er overbelastet med dekorationer. Invester i en mørk eller basisk vask, ligesom prøvede & Sand Bootcut fra J. Jill, for det meste alsidighed.

Simple Lagdeling Pieces

Vælg stykker, som du kan lag nemt at skabe forskellige praktiske og søde udseende. For kvinder, der forsøger at opdatere deres garderobe på et budget, dette er især gode råd, fordi det hjælper dem med at skabe flere udseende med færre stykker.

Belægningsgrad på simple skjorter, som du kan lag, siger Jaime "... vil hjælpe dig med at undgå at ligne du bærer det samme igen og igen. Jeg ved i skole, er der masser af konkurrence baseret på, hvad alle er iført. Ved lagdeling forskellige farver i forskellige kombinationer, vil dette smide folk ud og give dig nogle sort. " Genstande som monteret tees i feminine snit, grundlæggende bluser, enkle cardigans og skjorter letvægts lange ærmer er gode valg.

Forskønnet Flats

Tilbage til skolen tøj til kvinder

Vælge forskønnet lejligheder kombinerer det bedste i både funktion og stil. "Uanset om du er i high school, college, eller bare tage nogle nat klasser," Jaime aktier, "det er vigtigt at have behageligt fodtøj." Hun tilføjer, "Walking på tværs af campus kan være en lang trek, og i gymnasiet er det vigtigt ikke at komme for sent - nogle gange få dig til at køre til din næste klasse Iført stilfulde lejligheder med nogle tilføjet dekorationer vil give dit outfit en ubesværet løft.. " I dag er der lejligheder med alle tænkelige detaljer, herunder buer, blomster detaljer, iøjnefaldende hardware og beaded dekorationer, så der er noget for enhver kvindes stil. En stil som Candie ballet flad med detaljerede accenter og slanke udseende er sød, men afdæmpet.

Satchel med hardware

En anden tilbehør, der virkelig betaler sig i form af funktion og stil, ifølge Jaime, er en "alsidig skoletaske med koldt hardware. I skolen er det vigtigt at have en god størrelse taske med dig. Der er så meget, at du har brug for at bære rundt at nogle gange at finde den perfekte taske kan være en vanskelig opgave. Mit råd er at hente noget praktisk, men med karakteristiske hardware, der vil adskille dig fra pakken. " Den Buxton Plisseret Chain Cabriolet Satchel er et eksempel på denne stil - en sofistikeret taske, der har tilføjet personlighed med guld hardware.

Trendy komfort

Tilbage til skolen tøj til kvinder

Investering i stykker, der er komfortabel, samt trendy og stilfuldt, er også uhyre vigtigt. Faktisk Jaimie siger, at dette ville være hendes top råd til travle kvindelige studerende, mødre eller andre kvinder, der har brug for tilbage til skolen tøj: "Mit nummer et godt råd i udvælgelsen af ​​nye tøj til deres fald garderobeskabe er at gå for komfort. Det er så vigtigt at være komfortable og samtidig være i klasseværelset, fordi hvis ikke, vil din opmærksomhed blive omdirigeret andre steder. Der er så mange smarte muligheder nu, som også er komfortable, sådan ballerina, jeans med stretch, og toppe lavet af blødt og løse stof. "

Andre poster, at kvinder måske overveje omfatte følgende:

 • Strik blazere: En strik blazer, som denne strik blazer fra JC Penney giver et struktureret udseende, men materialet gør den mere behagelig.
 • Udsmykket cardigans: En cardigan er en stor klassiker og komfortabel stykke, men hvis du ønsker at krydre det lidt op, overveje stilarter med nogle tilføjede detaljer, såsom flæser, pailletter eller broderet design. En sød eksempel er denne kæreste cardigan, der beskriver ned ærmerne og foran.
 • Multi-vejs kjole i behageligt stof: Nogle af nutidens kjoler, ligesom Nikki 5-vejs Dress af Abi Ferrin, er designet til at blive båret på flere måder og kommer i elastiske, komfortable tekstiler. Selv om kvinder i skolernes atmosfærer ikke kan bære kjoler hele tiden, kan en kjole som denne være et godt valg, fordi det nemt kan gå fra en tunika, når parret med leggings for dag til noget lidt dressier til aften når du har en travl dag.

Hvor handler du

Kvinder kan ofte finde gode tilbud på de samme butikker, der bærer tilbage til skolen tøj til børn, såsom JC Penney s eller Macy er. Her er nogle andre gode muligheder for hvor du kan finde tilbud på tilbage til skolen basics for voksne kvinder:

 • Kohls: Med deres hyppige salg, stort udvalg og mange forskellige mærker, Kohls er en god ressource. Mærker som Chaps, der bærer mere klassiske elementer er tilgængelige, samt mærker som Rock og Republik, der er mere trendy.
 • Bananna Republik: Find tøj, der er stilfuld, alsidig og altid poleret i denne butik. Selvom tøj her kan være pricy, kan du ofte finde tilbud på 25 procent off eller mere når de handler online, samt specielle online besparelser og gratis forsendelse over $ 50.
 • Ann Taylor LOFT: Et stort udvalg af casual men trak-sammen stilarter er tilgængelige her, og priserne er lavere end den almindelige Ann Taylor butik. Du kan også finde salg og clearance varer online til tredive procent off eller mere.
 • Asos: Lidt mere på den trendy side, er Asos godt valg for yngre kvinder, eller en hvilken som helst kvinde, der ønsker at tilføje incoporate trend stykker, af flere årsager: et stort udvalg, en unik måde finder sektion med masser af ideer og ser ud til at gennemse, og evne til at handle efter pris punkt (for eksempel under $ 35).
 • J. Jill: lempet endnu stilfulde, er dette et godt sted at shoppe for nem-to-wear basics samt komfortable stilfulde stykker som crepe kjoler og draperede slacks.

Shopping Tips til kvinder er tilbage til skolen Fashions

Tilbage til skolen tøj til kvinder

Uanset hvor nuttet noget ser på rack, er det vigtigt at holde følgende i tankerne, når shopping:

 • Kig efter funktionelle og alsidige stykker: Varer, der ikke kan blandes, matches, eller lagdelte vil være vanskeligere at arbejde ind i din garderobe, Gør det lettere for dig selv ved at få et udvalg af store stykker, der er alsidig nok til at blive skiftet op og arbejde med din eksiste garderobe.
 • Overvej stof valg: Det kunne se sød på rack, men hvis toppen, bukser eller kjole du overvejer er lavet af stift, ubehageligt stof det vil ikke gøre dig en tjeneste sidder i klasseværelset eller walking omkring campus.
 • Vælg et par toppe i nuancer: Valg et par toppe eller bluser i flotte farver gør en stor overgang fra sommer. Farver som bordeaux og dybblå arbejde stor sæsonmæssigt og fungerer godt for de fleste hudfarver.
 • Tilføj et par trendy tilbehør: Hvis du er bekymret for din poleret look bliver for almindeligt, tilføje et par af højaktuelt tilbehør. En lang halskæde, patternedd tørklæde, eller funky bælte kan oprette et helt nyt look, der udtrykker din personlighed.

Komfort og stil

Vide, hvordan man vælger de rigtige brikker, hvor at shoppe, og hvordan man kan krydre hverdagen grundlæggende er nøglen til at skabe en tilbage til skolen garderobe for nutidens travle kvinder. Gå tilbage til campus i komfort og stil med dit eget look.