Tilbage til Skole Ideer til lærere

Tilbage til Skole Ideer til lærere
Hav det sjovt med vores tilbage til skolen ideer!

Forberedelse dit klasseværelse i den første uge af skole tager masser af planlægning og kreativitet, og vi er her for at hjælpe med nogle store tilbage til skolen idéer for lærere.

Elementary skolestartstilbud Ideer til lærere

Hvis du er en elementær lærer, du kender betydningen af ​​sparsommelighed. Du kan blive en pro på genbrug Toiletpapir rør, væv kasser og mælk kander. Efter alt, er leverancer normalt begrænset, og din tilstand gebyr penge kan være stram. De fleste lærere går ud over, når det kommer til at få deres klasseværelser klar, og vi hylder dig. Vi ønsker også at hjælpe. Følgende tilbage til skolen idéer for lærere kan bruges til de første par dage, eller hver gang. Du kan også ændre dem til at passe dit klasseværelse og dine elever.

Regler og forordninger

Grundskoler er typisk meget struktureret. Børn lærer at vente deres tur, stå i kø, og tale stille og roligt. For nogle er dette kommer let. For andre kan følge reglerne være lidt mere vanskeligt. Tilbring de første par dage læsning og øve reglerne med dine elever. Da elementære børn kan gå i overbelastning, prøv opdeling de regler og forskrifter i kategorier. Placer visuals rundt i lokalet til at fremhæve dine forventninger.

  • Behavior-Tal med børnene om forventede adfærd. Brug positiv forstærkning. Beløn ​​dem med ros, når de opfører sig på en god måde.
  • Tidsplaner-Staying organiseret vil hjælpe dine elever blive på opgaven. Lad dem vide, hvad forventer så langt som deres tidsplaner gå hver dag.
  • Manners-Arbejd med dine studerende på manerer. Lad dem rollespil visse situationer.
  • Tegn-Føj træning karakter til begyndelsen af ​​hver dag. Studere et særligt karaktertræk for ugen.

Navn Games

Placer børnenes navne på kort sammen med en identifikation funktion, f.eks farven på deres hår, øjne eller skjorte. Hand hver kid et kort, og lad ham eller hende på kryds og tværs i lokalet søger efter ejeren af ​​visitkortet.

Summer Fun Bulletin Board

Få dine børn involveret i at skabe en opslagstavle, som alle kan være stolte af. Giv hvert barn en cut-out T-shirt lavet af byggeri papir. Lad ham skrive om noget sjovt, at han gjorde i løbet af sommeren. Hvis han er for ung til at skrive, så lad ham tegne og farvelægge et billede. Derefter garn snor i flere rækker på tværs af en opslagstavle, og pin skjorter på garnet med tøjklemme. Du har nu en sommer sjov tørresnor!

Middle School Idéer

Midt skoleelever er en udfordring! De er ikke små børn, og de er ikke unge voksne. Deres hormoner er væddeløb, og de er hyper, mut, glad og vred hele i løbet af et øjeblik. Nøglen til succes i et klasseværelse er at bevare kontrollen. Det er dobbelt vigtigt at sætte tonen i de første par dage. Vi har fået nogle store tilbage til skolen ideer til lærere til at hjælpe dig i gang.

Symbolske Introduktioner

Udnyt dine børns kreativitet med denne store tilbage til skolen idé! Saml nogle fælles objekter, såsom Monopoly brikker, små legetøj, figurer, etc. Hver studerende vil vælge et objekt, der vil repræsentere ham eller hende. Eleverne skal derefter skrive hvorfor de forbinder sig med det pågældende objekt. Børn kan læse deres essays højt eller videregive dem rundt i lokalet.

Tegn Collaboration

Sæt børnene i grupper. (Lad dem ikke vælge deres egne grupper!) Uddel flere karaktertræk skrevet på byggeri papir. Lad gruppen arbejde sammen om at brainstorme ideer til, hvordan at udstille disse karaktertræk, så lad dem dele ideer med klassen.

HIGH SCHOOL Skole Idéer

High school kids er typisk glade for at se hinanden og ofte ivrige efter at se, hvilke lærere, de har, og som er i deres klasser. For nye studerende, dog kan gymnasium være skræmmende. Hjælp dine børn kommer til at kende hinanden følgende aktiviteter.

Ting at vide Booklet

Det fungerer fint for ældre børn, der allerede har været på skolen i et år eller deromkring. Lad børnene arbejde sammen i grupper for at udarbejde en håndbog, der fokuserer på vigtige oplysninger, som freshmen og nye børn kan finde nyttige, såsom oplysninger om klubber og organisationer, tips til når at købe frokost, rådgivning om, hvordan at studere for visse læreres tests, etc.

Indledning Essays

Find ud af noget om dine børn. Giv dem et essay opgave. Mens de måske stønne ved første, jeg lover at de vil kaste deres hjerter ind i det! Emnet skal være "Hvad mennesker måske ikke vide om mig." Hvis børnene ønsker at dele deres essays, så lad dem!

Yderligere steder

Følgende steder vil give dig nogle ekstra idéer:

  • Pro Lærer
  • A til Z Teacher Stuff
  • Den Lærerens Corner
  • Uddannelse Verden