Tilbage til Skole Ideer til Homeschoolers

Tilbage til Skole Ideer til Homeschoolers


Sjov og uddannelsesmæssige tilbage til skolen ideer til homeschoolers er en fantastisk måde at markere starten på det nye skoleår og øge spændingen om læring.

Tilbage til Skole Ideer til Homeschoolers

Starten på en ny skole er en spændende tid for børn. De tilbringer uger plukke ud nye tøj og skoleartikler, kalder venner til at se, hvem deres klassekammerater er, og forestille sig, hvad den første dag vil være som. Homeschooled børn bør ikke gå glip af denne spænding. Det er vigtigt at fejre den første dag i skole med nyt tøj, forsyninger og sjov tilbage til skolen ideer til homeschoolers.

Ideer til Elementary Børn

Det er let at få elementære børn begejstrede for den nye skoleår. Nedenfor er nogle enkle og overkommelige tilbage til skolen ideer til elementære børn:

Navngivning Din skole

Yngre børn nyder at give deres homeschool år en unik identitet. Brug lidt tid med dine børn tænker op en skole navn og maskot. Du kan oprette enkle skole ID-kort ved hjælp af markører og håndværk papir, eller designe dem på computeren og printe dem ud. Lad dine børn til at vælge en favorit foto til sted på ID-kort. Det behøver ikke at være en personlig billede. Billeder af deres favorit dyr eller sportshold vil gøre.

Start en Memory Book

Memory bøger er en glimrende måde at holde styr på dit barns fremskridt. Du kan oprette en bog, der vil vare hele dit barns akademiske liv, eller du begynder en ny bog med hvert skoleår. Lad dine børn til at vælge de farver og billeder til at placere inde i hukommelsen bogen.

Tilbage til skolen Party

Forøg dit barns begejstring for det nye skoleår ved at kaste en tilbage til skolen part. Det behøver ikke være omfattende, og et par snacks og dekorationer er typisk nok for at behage yngre børn. Inviter udvidede familiemedlemmer forbi, eller smide den part i weekenden, så dit barns nabolag offentlig-skolede venner kan deltage.

Scavenger Hunt

Skjul skoleartikler og små godbidder omkring dit hus eller nabolag, og sende dine børn på en skattejagt at samle, hvad de har brug for det nye skoleår. Skriv ned spor på et stykke papir eller kartotekskort om forskellige steder og de manglende objekter. Dette vil hjælpe yngre børn med at finde deres skatte. For eksempel, hvis du skjuler en pakke med penne i pantry du kan designe en anelse om, at stater, "jeg kunne blive hængende med pasta, men jeg er nyttig til at skrive breve."

Ideer til større børn

Børn må ikke vise nogen interesse i tilbage til skolen ideer, men det betyder ikke, at de ikke er interesserede. Beder om deres mening, før de beslutter, hvordan at fejre den første dag i det nye skoleår, vil hjælpe dem til at føle mere involveret i processen. Nogle sjove og nemme tilbage til skolen ideer til større børn er under:

Design en skole t-shirt

Tag dine ældre børn til butikken og købe ensfarvede T-shirts. Brug puff maling, pailletter, eller andet tilbehør til at dekorere skjorter, og derefter placere dit barns navn på ryggen.

Opret et særligt arbejdsområde

Ældre elever kan nyde vælger tilbehør, såsom lamper, kalendere og skrivebord arrangørerne, til at dekorere et særligt arbejdsområde i huset. Du kan gøre dette til en hel dag begivenhed. Hvis din pladsen er begrænset, eller hvis du har flere børn deler et bord eller skrivebord, så de kan vælge en eller to personlige tilbehør til at bruge under deres "skoletiden" kan gøre hver skoledag sjovere. Hvis du planlægger at flytte punkterne rundt i løbet af dagen, udvælge totes for hver barns ejendele.

Tilbage til skole ekskursion

Planlæg en sjov og lærerig ekskursion for at markere begyndelsen af ​​det nye skoleår. Lad dit ældre barn vælge den placering, og derefter lægge op familien og bruge lidt tid ud af huset. Tilbage til skolen ekskursioner giver homeschooled studerende noget at se frem til i løbet af sommeren, og de er en nem måde at fejre det nye år.

Take Them Shopping

Denne idé er måske ikke så sjovt for dig eller din tegnebog, men det er sikkert at ophidse teenagere. Desuden, hvis dine ældre børn har offentlig-skolede venner, så de kan vælge en tilbage til skolen garderobe, vil hjælpe dem til at føle sig mere som deres jævnaldrende.

Fejring som en familie

Der er ingen grænse for tilbage til skolen ideer til homeschoolers. Bring emnet op på din næste familie møde, eller sidde ned med hvert barn individuelt og bestemme, hvad ideer appellerer til alle i husstanden. Starten på det nye skoleår er en vigtig tid, og det fortjener en fest.