Tilbage Fat fik dig ned? 7 rygøvelser at tabe vægt

Motion er afgørende for enhver, der forsøger at tabe tilbage fedt, og der er specifikke øvelser, som vil hjælpe dig tabe ruller og få det flade bagsiden af ​​dine drømme.

Staying Safe

Før du starter enhver øvelse rutine, bør du altid varme op med en frisk fem minutters gang, og strække i 10 minutter. Hold din krop hydreret og gå i dit eget tempo. Din krop vil fortælle dig, hvis du presser for hårdt.

1. Rækker

Rækker bruger håndvægte og arbejde de to store muskler på begge sider af ryggen. Stå med din torso vippet lige frem på omkring en 45 graders vinkel, holde håndvægtene ned. Bring dine arme op, så dine albuer er parallelle med ryggen og underarmene hænger lige ned. Gør to sæt af 12 til 16 gentagelser.

2. Lavere Tilbage Extensions

Disse øvelser er stor, når blot mageligt foran fjernsynet, fordi alt hvad du behøver, er et gulv og din krop. De målrette lænden og skal hjælpe med at irriterende fedt, der hænger over toppen af ​​dine jeans. For at udføre en lavere ryg udvidelse, ligge fladt på gulvet, med forsiden nedad, med hænderne bag hovedet. Løft brystet fra jorden så langt som er behageligt. Har tre sæt af 10.

3. The Bridge

Lig fladt på ryggen med knæene bøjet i en 90 graders vinkel og fødderne fladt på gulvet. Løft din bagdel op, så din ryg gør en lige linje. Hold denne stilling i 10 til 15 sekunder og sænk din krop tilbage til jorden. Gentag 10 til 20 gange afhængigt af hvor længe du har været praktiserende denne øvelse.

4. Leg og Arm Hæver

Ligge fladt på maven. Løft dit hoved og en arm fra jorden, mens på samme tid at løfte den modsatte ben. Hold i fem til ti sekunder og gentag 10 til 15 gange.

5. Leg Extensions

Antag en stilling på alle fire, hvilket betyder at placere begge hænder på jorden og begge knæ. Løft og ret det ene ben bag din krop. Hold i 15 sekunder og gentag med det andet ben. Gør dette 10 gange med hvert ben.

6. Tilbage Extensions

Ligge fladt på maven med armene på dine sider er parallelle med din krop, så dine hænder rører dine hofter. Løft dit hoved og bryst fra jorden så langt som er behageligt. Du må ikke belaste dig selv. Hold i 10 til 15 sekunder. Sænk dit hoved og skuldre tilbage til jorden. Prøv at holde dine skuldre afslappede og bruge musklerne i ryggen. Gentag 10 gange.

7. Cat og Camel

Antag positionen "alle fire". Arch din ryg, så det gør en regnbue form, der ligner den bue af en kamel ryg, og hold dit hoved op. Hold i fem sekunder. Så drop din mave ned, så din ryg gør noget af en "U" form, der ligner en kat strække, og drop dit hoved ned, holde i yderligere 5 sekunder. Gør dette 10 til 15 gange.

Flad bagside

Der er ingen hurtig løsning for ryggen fedt, der har taget år at akkumulere. Det tager hårdt arbejde og engagement, men kun en lille smule arbejde, før du begynder at se resultater, og faktisk nyde arbejdet.