Til Bear Grylls 'Rygsæk Choices

Til Bear Grylls 'Rygsæk Choices


Mange fans af den populære hit overlevelse viser Man Vs Wild ofte spørger hvad mærke Bjørn Grylls 'rygsæk er. Svaret er, at Bjørn Grylls ikke bruger bare en rygsæk; han har anvendt et bredt udvalg af dem af forskellige årsager.

Om Bjørn Grylls

De fleste kender til Bear Grylls som stjernen i hit viser Man Vs Wild og Born Survivor med Bjørn Grylls. Men der er en hel del mere til Bear Grylls end to tv-shows. Bortset fra hans oplevelser, som gør tjeneste i den britiske Special Air Service i tre år, som alene er ganske imponerende, Bjørn havde også følgende resultater gennem årene.

 • Bjørn er opført i Guinness Book of Records som den yngste britiske bjergbestiger for at nå toppen af ​​Mount Everest og gøre det tilbage i live. Han udført det kunststykke i 1998.
 • I 1997 Bjørn blev den yngste britiske bjergbestiger til topmøde Mount Ama Dablam, en 22.500 fod højdepunkt i Himalaya.
 • Bjørn begyndte at arbejde som en motiverende taler på selskaber i hele verden.
 • Bjørn førte en 2003 ekspedition tværs over Ishavet på intet mere end en stiv gummibåd med et lille team af kolleger eventyrere.
 • Han var den første mand til magten paraglide over Himalaya til en højde endnu højere end Mount Everest.
 • Han udgav flere bøger om sine oplevelser, herunder The Kid, der Klatrede Everest og Mission Survival bogserie.
 • Han ledes op det britiske forsvarsministerium anti-drug tv-kampagne i Storbritannien.
 • I 2009 Bjørn blev en Chief Scout for det britiske Scouting Association, at blive den yngste Chief Scout i historien om Storbritannien.

Hvilke Bjørn Grylls Rygsæk kan du lide?

Med sin baggrund og erfaring overleve i naturen, mange mennesker ønsker at følge hans eksempel ved at bruge det samme udstyr, som Bjørn Grylls bruger i sine shows og under hans fantastiske eventyr. I de fleste af disse shows, kan Bjørn rygsæk være en Gregory Targhee, en Backcountry Stash, og for nylig BearPac 25+ og BearPac 35+.

Gregory Targhee

I den første sæson af Man Vs Wild Bear ofte brugt Gregory Targhee pack. Det er lavet af meget slidstærkt ripstop og nylon stof, sammen med en unik drænsystem, der holder hele indholdet tørre. Det omfatter en livrem, gear loop og stash lomme til nem adgang til små værktøjer. Det har også en isoleret ærme til at holde indholdet varmt i frysning betingelser og en isoleret skulder sele. Bjørn normalt bruges af Gregory Targhee i meget kolde klimaer.

Gregory Z25

The Gregory Z25 rygsæk var rygsækken Bjørn normalt valgte for de ekspeditioner, hvor han skulle forblive lys og adræt. The Gregory Z25 vejer kun tre pounds alene, og har en udvidelig forreste pose til store gear samt et rum til et væskesystem. Rygsækken er så holdbart som andre Gregory rygsække, men det er også alsidig nok til at håndtere mere anstrengende vandreture eller camping ture.

Backcountry Stash BC

Bjørn ofte valgte backcountry Stash BC i et par af de shows, hvor han skulle overleve i koldere klimaer. Lavet af rip-bevis stof, den BearCountry Stash rygsæk har en imponerende integreret tre liters væskesystem, der regulerede flydende temperatur udnytte din kropstemperatur og temperaturen af ​​luften. Det har også en nem adgang ekstern lomme til en lille skovl.

BearPac

Den mest eftertragtede Bjørn Grylls rygsæk er BearPac. Bjørn valgte sin egen overlevelse rækkevidde mærke af rygsæk og brugt dem i et par episoder. I episode, hvor han var overlevende i Patagonien, Argentina, Grylls faktisk bruges rygsækken som en redningsvest, mens alle de redskaber i forblev helt tørre. Karakteristik af BearPac omfatter følgende.

 • Fuldt vandtæt
 • Let at bruge på tør vej
 • Fås til brug som en marine rygsæk på våd vej
 • Stærk og holdbar
 • Emergency flotation enhed

Det eneste problem med BearPac 25 og BearPac 35 er, at de er yderst vanskeligt at finde nogen steder. Der var et begrænset antal til rådighed fra Craghoppers, som i øjeblikket sælger til Bear Grylls 'linje af eventyr tøj. Men BearPac er ikke at finde i de amerikanske britiske fans er i stand til at opnå Bear Grylls rygsæk fra Craghoppers forretninger i Storbritannien

Få din BearPac

Hvis du er desperat for at købe en Bjørn Grylls rygsæk af dine egne, og det eneste, du ønsker, er det BearPac, din eneste mulighed, hvis du er en amerikansk bosiddende er at søge online auktioner for britiske borgere, der kan sælge brugte dem. Men om du får BearPac eller en af ​​Bjørn Grylls 'andre høj kvalitet rygsække, så husk at det, der gør en sand overlevende er ikke det gear, som du har med dig, men i stedet de beslutninger, du foretager, mens du er i naturen.