Tiger Woods fitness rutine: Kan du svinger en Club Ligesom Tiger?

Selvom Tiger Woods har været i overskrifterne for nylig, har det ikke været for hans berømte golf swing. Men, hvad der gør dette golfspillers udholdenhed og styrke på toppen af ​​sit spil? I Fitness magasin beskriver Woods sin træning rutine som mere intens end nogen ville tro. Mens planlægning hans træning omkring tid sammen med sin familie, Tiger engagerer sig i træning, der kan vare op til 3 timer, 6 dage om ugen. For at finde ud af mere her er en i dybet ser på Wood fitness regiment, der har gjort det muligt ham til at opretholde antallet 1-status i verden af ​​golf.

Keith Kleven, Wood personlige træner proklamerede, "pund for pund, sætter jeg ham med enhver atlet i verden." Tiger Woods har tilføjet næsten 30 pounds af muskler til hans krop, siden han først startede i golf verden tilbage i 1996. Kleven arbejder hårdt med Woods og siger, at hans modstand for gentagelser er ekstremt høj - højere end de fleste atleter, han har set.

Tiger Woods rutinemæssige starter med 40 minutters strække, core øvelser, og kører i 7 miles, og / eller hastighed kører i 3 miles. Woods hævder, at han aldrig har såret sig i last rum eller udviklet en ego med sin uddannelse. Han siger, at han ikke engang ved, hvad det føles at have en skade, der skyldes vægtløftning. Han hævder, "Jeg har været øm, men jeg har altid været i stand til at fungere og gøre, hvad jeg ville." Han har en stor holdning, når det kommer til fitness, og siger, at det er bedst at lytte, hvad din krop fortæller dig , og skub den, når den skal skubbes. Så mange mennesker over skubbe udelukkende fra ego og resultatet er skade.

I vægt værelse Woods bruger mindre vægte med højere gentagelser, men hans træner Kleven hævder, at han er slukket på hitlisterne når det kommer til, hvor meget han kan faktisk løfte. Især for en golfspiller, Kleven ser flere reps på højere niveauer af udholdenhed fra Woods end i nogen andre golfspillere. Han hævder, at hans modstand at være højere end normen. Kleven også fokus på balance og kropsholdning med Woods. Nu hvor du kender nogle af Tigers tricks, kan du svinge en klub som Tiger Woods kan?