Tidlig fødsel Succeshistorier

Tidlig fødsel Succeshistorier
David vejede kun 1 pund, 14 ounce, da han blev født.

Tidlig fødsel succeshistorier er mere udbredt end du måske er klar over. Det er nemt at fokusere på det værste, når dit barn gør en uventet ankomst. Men der er mange grunde til at være optomistic og nyde din tid som en ny forælder.

Succeshistorier om tidlig fødsel

Nedenfor er to dybtfølte tidlig fødsel succeshistorier som to stærke mødre var villige til at dele. Nyd disse smukke historier.

Davids historie

Kim lærte hun havde komplikationer under graviditeten på Valentinsdag i 2002. begejstret for hendes lægebesøg at lære køn sit barn, det snart ændret til at bekymre sig. Kims blodtryk var for højt, og hun blev sendt til Labor og Levering til at mødes med en høj risiko Labor og levering læge.

Fire uger senere, ved 28 ugers svangerskab, var hendes søn leveret vejer 1 £ 14 ounce og kun 12 inches lang. Han havde masser af problemer vejrtrækning og kæmpede meget de første par timer. Hans forældre gav ham navnet David for at hjælpe ham forberede hans kommende kamp mod Goliat.

David havde mange komplikationer, herunder at han var meget følsom over for berøring og havde en hjertefejl lægerne måtte reparere. Han kæmpede med at trække vejret og var på ventilatoren, som han ikke nyde. Det var en fælles begivenhed for David at trække ventilatoren fra hans mund.

David voksede men fangede mange infektioner i NICU. Han var konstant placeret i isolation og krævede alle, der arbejdede sammen med ham at bære kjoler og handsker. Han kæmpede med at spise og til sidst fik en sonde.

Efter 4 måneder og 6 operationer, David gik hjem til en masse terapi.

Tidlig fødsel Succeshistorier
I dag David gør stor! Pictured med sin søster

Kim deler nogle af de følelser, hun gik igennem. "Det tog fire års terapi for at få David til at acceptere mad med munden,! Og det er uvurderlige nu at se ham spise Vi reflekterer tilbage til at se ham tage sin første skridt dagen før hans anden fødselsdag Det var et svar på vore bønner som. vi spekulerede på, om han ville have en rollator eller har brug for hjælp, bare en dag genert af udnævnelsen til at have yderligere forsøg med hans ben og muskler.

Det er en lang rejse, men en, der var værd at hvert øjeblik. Vi er velsignet nu med David er en sjov kærlig 5 år gamle! Han løber og spiller og nyder livet fuldt ud. Vi har nogle påmindelser; som vi ser hans kirurgiske ar; eller bliver mindet om hans høretab eller som vi skal huske, at det nogle gange tager David lidt længere tid at lære nye opgave i skolen. Men der er ingen stoppe denne dyrebare dreng i at blive noget hans hjerte begærer. "

Lidt Trooper

Barb havde en abort i 1998, og blev diagnosticeret med en inkompetent livmoderhalsen. Hendes livmoderhals blev syet lukket indtil hun var klar til at levere. Da hun blev gravid, alt gik forud normalt uden komplikationer.

En fredag ​​aften, Barb og hendes mand gik ud for en sjov aften på race tracks. Efter det 5. race, hendes vand brød og Barb og hendes mand hastet til hospitalet. Hun var 32 uger henne.

Hospitalet de var på havde ikke en neonatal enhed, så Barb blev overført til et andet hospital 40 minutter væk. På det nye hospital, OB / GYN på told understregede, at han ønskede at forlænge levering så længe som muligt til gavn for barnet. Han var bekymret for, hvordan lav fostervandet var og barnets aktivitet var faldet betydeligt. Så de ventede.

Det var først søndag eftermiddag, når de kunne fortælle barnet var under tvang, og arbejdskraft blev startet.

"Jeg kan stadig huske den sygeplejerske placere vores lille dreng på bordet med mig, alle svøbt i et modtagende tæppe," siger Barb. "Jeg rakte ud og rørte ved hans små læber og sagde" Min lille trooper! ". Det var en meget kort møde, da han snart blev taget til Neonatal Unit. Vores søn vejede 4 pounds 14-1 / 2 ounce og var 18 inches lang. "

Deres søn var 8 uger for tidligt, men gør meget godt. Han havde gulsot og naturligt behov for at tilbringe noget tid i en inkubator. Hans lunger var tilstrækkeligt udviklet, og han trak vejret på egen hånd. Desværre snart bestemt de havde han søvnapnø, hvilket krævede konstant overvågning, da han sov i de næste seks måneder.

Barb var i stand til at holde ham den næste dag og han kun tilbragte 17 dage i NICU. Dog var amning ikke let, så hun pumpet modermælk indtil han var i stand til at fange den.

Hans børnelæge iagttog ham i flere måneder, mens han ramte mange vækst milepæle.

Barb sagde: "En ting han fortalte os, som vi aldrig vil glemme, er, at en sund preemie vil mere end kompensere for tabte tid, og når de er sultne, vil vi vide. Amning fortsatte i de første 6 uger, men så skiftede vi til formel. Vores søn havde problemer med regelmæssig formel og projektil opkastninger, så han måtte skiftes til soja formel for et stykke tid. Men når han begyndte at spise og skiftede til almindelig mælk, hans vækst blev fænomenal, til sidst at lave i øvre percentiler for hans højde og vægt. I dag har vi prale af en 6 Ft. 18-årige, som altid vil blive omtalt som "Our Little Trooper". "

Helping Babies i Need

Børn, der er for tidligt, kan have komplikationer, ligesom fødevareallergi, langsommere vækst, eller forsinkelser, men mange preemie babyer vokse op og blive sunde og stærke.

Hvis en af ​​dine venner er inde i en for tidlig fødsel, kan du hjælpe ved at give masser af kærlighed og støtte. Nogle store gaveideer omfatter en preemie dyne eller gave kurv.