Tid til Super Bowl

Super Bowl er sportsbegivenhed af året, og ikke kun for amerikanske fodboldfans. Den 1. februar vil på den 48. årlige Super Bowl, Pittsburgh Steelers og Arizona Cardinals være vender ud i Raymond James Stadium i Tampa Bay Florida, og antallet af seere på tv vil nå rekordhøjder. På verdensplan er der over 100 millioner seere om året, der heppe på deres favorit hold på tv under Super Bowl.

Efter medierne i 2004 Justin Timberlake og duet partner Janet Jacksonâ € ™ s præstationer, kan vi sige, at folk ikke kun se Super Bowl til fodbold. Den afslørende af Jacksonâ € ™ s bryst overskrifter overalt, og havde kritikker at sige, at det var en skandaløs plan, men bliver bedt om interview efter interview Timberlake svarede, at det var en simpel garderobe funktionsfejl. Men denne enkle garderobe funktionsfejl gjort det klart, at selv de forestillinger på halv tid er et vigtigt bidrag til dette fremhævede sportsbegivenhed af året.

Selvom fodbold uden for USA ikke er den mest populære sport, kan mange lande ikke kender de regler og forskrifter samt baseball eller vandpolo, men de kan alle blive enige om én ting: fitness niveau af en fodboldspiller er umålelig med magt af deres krop gør dem legendariske atleter. Matt Leinart, det 25-årige quarterback fra Arizona Cardinals er en reel Californien dreng. Med talrige optrædener i USA serien, er han angiveligt i overskrifterne med fotos i jacuzzi og kontrol af hans overdrevne livsstil. Leinart måler 1.96 meter høj, og vejer 105 kg på skalaen. Men i 2007-sæsonen, selv at være den hårde fyr, han er, havde han en alvorlig skade: et brækket kraveben, hvilket gør ham ud for næsten hele sæsonen.

I et interview med en amerikansk medie reporter talte leinart sin hårde træning. "Mandag og tirsdag jeg gøre bænkpres, håndvægte træning og bryst fluer," siger fodbold stjerne. Tirsdag og fredag ​​han også gør uddannelse til hans ryg, biceps og ben. Onsdag han starter ud med en styrkelse og udholdenhed program. I løbet af sæsonen, han træner fem gange om ugen - Selvfølgelig, foruden uddannelse som professionel med klubben. "Selv uden for sæsonen jeg træner fire gange om ugen," hævdede leinart. Jeg gør en masse skulder øvelser. Som quarterback du træne, især ben og skuldre, fortsætter han. For fitness og styrke, er der planlagt praksis for de NFL klub spillere.

Men en holdkammerat af leinart for Cardinals, Anquan Boldin, skal træne lidt forskelligt. Boldin er en wide receiver. I denne position, er han under den største mængde tryk af de modstående spillere. Også Boldin (1,85 meter høj, vejer 98 kg) gør styrketræning fire gange om ugen, men er også mere fit, fordi han har at gøre meget mere kører i spillet. For fitness træning, kører han enten på løbebånd eller jogs udenfor, i en time hver session. Hans styrketræning tager også omkring en time. Hans speciale træning på banen er vores ven de gode gamle Squats. Hurtig Squats med lettere vægte for Eksplosive og knæbøjninger med tunge vægte for kraft.

Boldin afslører endnu mere om sin kost for at have nok energi til at vare de fire kvartaler i spillet: ". Før spil, spiser jeg grillet kyllingebryst, for protein"

Desuden bør du selv gennemgå din kost for at sikre en sund visning af Super Bowl: i det mindste forsøge at begrænse dig selv til fedtfattige chips.

Fra alle på, nyde spillet!