Ti Professionalisme træk

Ti Professionalisme træk

Hvis du vil have mulighed for at fremme din karriere, blive betragtet som en person, der udviser professionalisme er lige så vigtigt som at udvikle jobspecifikke kvalifikationer. Fokuserer på at udvikle træk af professionalisme bør være en vigtig del af enhver karriere udviklingsplan.

Ti vigtige egenskaber Angivelse Professionalisme

  1. Kommunikation effektivitet: Effektive kommunikationsevner, herunder stærke verbale, nonverbale, lytte og skrivefærdigheder, er afgørende for professionel succes.
  2. Integritet: Vis karakterstyrke ved at udføre dig selv med integritet i alle transaktioner, uanset om du tror, ​​at folk er på udkig eller ej.
  3. Selvbevidsthed: Vær opmærksom på dine egne styrker og svagheder. Eje op til dem og ikke forsøge at foregive, du er noget, du ikke er.
  4. Lederskab: opfører dig på en måde, så dine kolleger vil se dig som en leder, om du allerede er i et job, der har formelle tilsynsansvar.
  5. Team orientering: udviser adfærd af en god holdspiller, opfører sig på en måde, der er til gavn for gruppen som helhed og ikke kun udnytte fordel for dig selv.
  6. Rettidighed: Exhibit aktualitet i alt, hvad du gør. Mød op til tiden, skal du ikke tage alt for lange pauser og slå i dit arbejde, når den forfalder.
  7. Hurtig påskønnelse: Når en medarbejder gør noget for at hjælpe dig, tage tid til at udtrykke din påskønnelse. Dette vil sikre, at folk kan forventes at fortsætte med at vil hjælpe dig og vil ikke føle, at du tager dem for givet.
  8. Accepter ansvar: Forsøg ikke at fralægge sig off ansvar for dine fejltagelser på andre mennesker. I stedet, hvis du laver en fejl, indrømme det, ordne det, lære af situationen og komme videre.
  9. Ejerskab: At have en følelse af ejerskab i dit arbejde er et kritisk aspekt af professionalisme. Stolte af det, du gør, og fokusere på at udmærker snarere end at gøre lige nok til at opfylde minimumsstandarder.
  10. Positiv holdning: Der er ingen erstatning for at have en positiv holdning. Kig efter de bedste i situationer, undgå at deltage i embedet sladder og fokus på at finde løsninger på problemer, der opstår.

Grow i din karriere

Arbejder på at dyrke og styrke disse træk kan gå en lang vej mod at hjælpe dig med at opnå dine karrieremål. For at komme videre på arbejdspladsen og komme i betragtning til kampagner, holde trit med dine job ansvar, arbejder løbende på at forbedre dine jobrelaterede færdigheder og dyrke stærke træk af professionalisme i dig selv.