Ti Money Lagring Party Tips

Ti Money Lagring Party Tips


Prøv disse ti penge at spare parts tips til at smide en fabelagtig fest, mens du stadig opholder sig under budgettet.

Ti Money-Saving Party Tips

1. Du må ikke købe, når du kan leje.

Du må tænke på udlejning, når du har brug for et stort emne, såsom en bounce hus. Men partiets leje butikker også lagerfører mere verdslige ting som dækketøj, punch springvand og sølvtøj. Hvis du ved, du ikke vil bruge de leverancer, for en anden part, sammenligne prisen for at leje i forhold til at købe. Som en bonus, vil du ikke behøver at bekymre dig om at finde lagerplads til 100 champagne fløjter eller en popcorn Popper.

2. Vær ikke bange for at tigge.

Tja, det er mere "låne" end at tigge; men vær ikke genert over at spørge venner og familiemedlemmer, hvis du kan låne noget, du har brug for din fest. Bare sørg for at gøre gengæld, når de har brug for en ekstra bradepande eller et par stole.

3. Del belastningen.

Du behøver ikke at gøre det alene. Planlægning af en potluck vil hjælpe med at skære mad omkostninger, og gæster er som regel glade for at dele deres yndlingsopskrifter. For en stor fest, overveje at bede en person til at planlægge sammen med dig og dele omkostningerne.

4. Udskriv, print, print.

Sæt din computer til at arbejde for dig. Du kan udskrive dine egne invitationer, oprette dekorationer, og endda nyde gratis partyspil til udskrivning. Vær dog opmærksom på, hvor meget forsyninger koste. Det er ikke en sparsommelige dekoration, hvis du bruger din patron hele farve blæk udskrive et Frankenstein til din Halloween fest.

5. Du må ikke starte din fest på måltid tidspunkt.

Gang din fest, så du ikke forventes at tjene et måltid. Forretter og snacks eller en dessert buffet vil typisk være billigere end en fuld middag.

6. Plan for så vidt som et år forude.

Planlægning vil lade dig drage fuld fordel af salget, og tage sig tid til at prissætte dine muligheder for alt fra spillesteder til bleer. For sæsonbetonede parter, såsom en nytårsaften fest, planlægger en kommende år giver dig mulighed for at købe part leverancer fra clearance rack umiddelbart efter ferien.

7. Hold organiseret.

Har du nogensinde købt flere pakker af fødselsdag plader og servietter, kun at åbne skabet og opdager, at du allerede havde nogle tilovers fra det foregående år? Staying organiseret betyder at du ikke vil købe unødvendige forsyninger. Vælg en metode til organisation, der fungerer bedst for dig. Måske ønsker du at oprette en liste over dine nuværende leverancer udefra eller bare bruge en hylde eller opbevaring bin til sidesten duge, fade og pap udskæringer.

8. Vælg én ting at spendere på.

Uanset om det er top-hylde spiritus eller en designer kage, give dig selv lov til at bruge ekstra penge på en detalje, som du mener, er afgørende for succes for begivenheden. Finde en ting, som at spare nogen udgift kan holde dig fra at gå overbord på hele partiet. Du skal bare kunne narre dine gæster til at tro du sparet udgift på alt andet, også.

9. Fokus på venner og familie.

Gæsterne vil huske den tid, de tilbragte med venner og familie, længe efter de har glemt, hvilken slags kylling, du tjente. Isbrydere, spil og andre aktiviteter er sjove måder for gæster at tilslutte, og de er ofte budget-venlige ud over den oprindelige investering i et par forsyninger. Desuden, hvis gæsterne har travlt spille et spil, vil de ikke blive fræsning omkring snack bordet.

10. Vær realistisk.

Har realistiske forventninger til, hvad du kan tilbyde dine gæster. Sikker på, ville det være rart for gæster til at indtaste dine forældres 50 års jubilæum fest til tonerne af en strygekvartet, mens duer flyve overhead. Men for at en simpel opslagstavle display i opgangen og en hukommelse bog til venner og familie skrive i vil gøre mere for at ære deres år sammen.Forhåbentlig har du fundet noget i disse ti penge at spare part tips, som du kan bruge på din næste fest. Har du en favorit sparsommelig idé? Del dine tanker i kommentarerne nedenfor.