Ti Bedste Yogastillinger til mænd

Ti Bedste Yogastillinger til mænd


Hvis din kæreste eller mand ønsker at slutte sig til dig i praksis, opmuntre ham til at prøve de ti bedste yogastillinger for mænd. Med disse ti poses kan han få det maksimale udbytte af yoga uden at skulle tilbringe timer hælde over bøger. Endvidere vælge ti giver ham et sted at fokusere sin energi, frem for at skulle lave sit eget valg fra mange yogastillinger rådighed.

Ti Bedste Yogastillinger til mænd

Mens udtalelser varierer, blev disse ti bedste yogastillinger for mænd aflivet fra mænds sundhed og kvinders sundhed.

  • Downward Dog: En af de mest basale og berømte yogastillinger er også en af de bedste. Dette kan hjælpe dig med kroniske rygsmerter ved at strække ud dårligt spændte hamstrings, hofter og skuldre. Det hjælper også til at opbygge styrke i overkroppen. Mænds Sundhed siger, at hvis din mand kan man stille om dagen bør det være Downward Dog.
  • Stående frem Bend: Dette yogastilling er meget enkel - det ligner bøjet over og røre dine tæer. Hvis din mand er resistent over for yoga bare fortælle ham, at dette udgør er glimrende som en opvarmning til sin træning rutine. Denne pose er med til at fjerne spændinger i hoved, nakke og skuldre, og kan også reducere symptomerne på søvnløshed og hovedpine.
  • Stol: Chair Pose kan hjælpe med at fjerne grimme abdominal fedt og opbygger stærke quads.
  • Hero: en siddende arbejdsstillinger, Hero strækker lår, som kan hjælpe med at reducere problemer i knæene. Dette er en fremragende anledning til løbere at gøre, før de hovedet ud om morgenen.
  • Liggende storetå: Ud over at strække musklerne i lår, hofter, hamstrings og kalve, denne positur hjælper også gøre knæled stærkere samt opretholde ordentlig prostata sundhed.
  • Crescent Lunge: En lyske-stretching positur, halvmåne lunge også løsner op hofterne. Dette kan være nyttigt, da stramme hofter kan forårsage stress på lænden og øge risikoen for skader fra motion.
  • Båd: Denne pose vil arbejde hans hofte flexors, abs, arme og ryg. Det hjælper også at fremme prostata og skjoldbruskkirtlen sundhed.
  • Warrior: God til skulder og hofte strække, samt all-around krop condition, Warrior er et kraftcenter for en yogastilling. Dette udgør også øger mobiliteten i nogle af de mest afgørende områder af kroppen - knæ, hofter og skuldre.
  • Bow: Denne back-styrkelse udgør også hjælper til at reducere stress, to centrale områder af mænds helbredsproblemer. Stillingen åbner også brystet op, giver mulighed for bedre vejrtrækning.
  • Bridge: Mænd kan ofte have trykken for brystkassen, der hæmmer vejrtrækningen. Broen hjælper til at bryde op spændingen i dette område af kroppen. Enhver mand med øvre-respiratoriske problemer bør starte med denne positur.

Find flere detaljer og retninger for disse rejser i vores yoga pose Galleri.

Kom godt i gang

Som med enhver øvelse program, skal du sørge for at tjekke med en sundhed praktiserende læge, før du starter en ny rutine. Du kunne foreslå, at din mand begynder en rutine med alle ti udgør. Men hvis han gerne vil starte langsommere, tyder på, at han vælger rejser, der behandler sundhedsproblemer han måtte have. Snart vil du have en ny aktivitet for dig at nyde sammen - og en, der er sundt at starte.