Thrifty: Special Events Tips

Kreative måder at give penge

Dette er en artikel om hvordan man kan give penge som en gave, på kreative måder. http://www.pioneerthinking.com/rwmoney.html

En gave idé for alle

Køb nogle mikrobølge popcorn og / eller dollar butik slik og arrangere det i en stor skål. Køb en video, personen ønsker, sætte videoen i midten af ​​skålen og dækker alt med cellofan. Hvis du er usikker, hvad slags film til at få, kan du altid give et gavekort fra en lokal film leje butik i stedet. Vær forsigtig med denne ene dog - min mor gjorde dette som en gave til min mand og jeg, og vi måtte blive medlemmer af videobutik først - som er gratis, men så fik vi afhængige leje film - det er ikke sparsommelige!

Taknemmelige Thanksgiving Wreath

Lav en Taknemmelige Thanksgiving krans. Brug byggeri papir, og have gæster spore deres hånd og skære det ud. Så har hver gæst skrive noget, som de er taknemmelige for deres "hånd". Når du har alles, lave en krans ud af det.

Gave Tasker til alle dine Special Events

Gå til http://tinyurl.com/1d0d at købe, i løs vægt, gaveposer til alle dine særlige begivenheder.

Gilded Jul Omdrejningspunktet

Spray fyrrekogler og hele valnødder med guld / sølv spraymaling - arrangere dem i en skål til at gøre en festlig centerpiece. Vær kreativ og tilføje andre elementer inde i skålen, samt uden for skålen.

Candy og Håndværk

Gå til http://tinyurl.com/1d09 at købe påske håndværk og slik i løs vægt til at spare dig penge.

Ocean Spray Cranberry Plan-It

Tjek gode ideer på Plan-det Thanksgiving, en ny funktion i www.oceanspray.com dedikeret til Thanksgiving. Denne særlige sektion indeholder ud-af-denne-verden ferie løsninger til at hjælpe dig med at planlægge og nyde din fest. Fra foretrukne ferie opskrifter på Cranberry håndværk til tips til planlægning af den perfekte fest, Plan-det Thanksgiving har alt hvad du har brug for denne ferie, til rådighed 24 timer i døgnet.

Jul Omdrejningspunktet

Gruppe en samling af nøddeknækkere, bamser eller foretrukne ornamenter sammen til en simpel centerpiece.

Printervenlig formular man laver et brev til de påske Bunny

Her er en form for at hjælpe dit barn skrive et brev til påske Bunny. http://members.tripod.com/~grambk11/LetterToEasterBunny.html

Festartikler for alle dine Special Events

Gå til http://tinyurl.com/1d07 at købe din fest forsyninger til alle dine særlige begivenheder, i løs vægt, og spare penge og tid.

Printable Brev til Santa Form

Udskriv denne side for at hjælpe dine børn lave deres egen brev til Santa. http://members.tripod.com/~grambk11/LetterToSanta.html

Jazz Up Papir Kæder og pap Stjerner

For at gøre en almindelig dekoration skiller sig ud, jazz det lidt op. Papir kæder og pap stjerner kan være klædt op med glitter og fancy (sidesten) maling.

Fødselsdag Festartikler

Gå til http://tinyurl.com/1d07 at købe part leverancer i løs vægt, og spare penge også.

Gave Song

Gå til www.tinymixtapes.com for en GRATIS liste over sange, der passer med et tema, som du angiver. Uanset om det er et bestemt årti, sange med navnet Mike i det, og så videre og så videre. Når du får en liste over sange, alt hvad du behøver at gøre er at finde dem, læg dem på et bånd eller cd, og så har du en personlig gave til modtageren.

Indpakning med stof Scraps

Stof scraps kan anvendes til indpakning af gaver. Brug den som papir, eller lave i gaveposer. Du kan lave en mere formel, struktureret gavepose, eller blot lave en snor taske. Eller skåret ud figurer fra udformningen af ​​stoffet, og bruge til at dekorere gaver indpakket i almindeligt brunt papir. Du kan også rive stoffet i strimler, og bruge det som bånd.

Fødselsdag gave til Bedstemor

En stor sparsommeligt gave til mormors skab: lave din egen Pomander! Start med et æble, appelsin eller lime og gøre tilfældige huller i den med et spyd. Indsæt en hel fed i hvert hul. Rul fed-besat frugt i en blanding af lige dele arrowroot eller orrisroot og stødt kanel. Wrap i silkepapir eller ostelærred og hænge det på et varmt, tørt sted til alder. Efter cirka tre uger, vil frugten tørre og krympe. Slutter af med en smuk hænge snor i skabet.

Har en Potluck Party

Lav en liste over alt det, du har brug for din fest, og har gæsterne medbringe mindst et af punkterne. På denne måde er du ikke betaler for det hele.

Juletræ Garland

Gå ud over de traditionelle juletræ guirlander af popcorn og tranebær og prøv snor pasta eller kanelstænger i stedet. Med pasta, bruge forskellige typer (skaller, albuer, etc.), og prøv at male dem forskellige farver så godt. Du kan også tørre appelsin og æble skiver og snor dem for et land ferie krans.

"Indpakning" Odd-formede Gaver

Kig efter og gemme de store ferie dåser der popcorn kommer i. Når de er tomme, skyl dem ud og bruge tin som en pakke for en stor eller ulige-formet gave, der ellers kan være for svært at wrap.

Mere Broken Garland Idéer

Brug knuste eller slidte guirlander til at gøre kranse eller stjerner. Gør den form, du ønsker fra en wire bøjle, så vride blomsterkrans omkring det. Dekorer eller lade som de er.

BYOB

Har en BYOB fest, så alle bringer deres egne sprut. På denne måde vært / værtinde behøver ikke at vende deres hjem til et vinhandel at behage alle, og alle ved, at de vil få deres favorit! I sidste ende, alle er glade!

Skiftes

Hvis du har en masse venner, naboer og / eller familie, som du gerne fejre ferien med, hvorfor ikke skiftes? Du kan have det til et år, så en anden. I år er det altid et andet sted, og folk vil ikke føle sat ud, at de altid skal køre langt. Denne måde, alle vinder i det lange løb.

De ting, der Cookies er lavet af

Tag et Canning krukke (ny eller gammel) og lag cookie dej ingredienser (1/2 de hvide indholdsstoffer [mel, bagepulver, salt, sukker] 1/2 brun farin, alle chokolade, chips eller M & Ms, den anden halvdel brun sukker, den anden halvdel hvide ingredienser). Derefter mellem låget og krukke ring, sætte et stykke musselin eller en serviet og stempel smukke julestjerner eller bruge klistermærker til at dekorere. Bind bast omkring krukken med et tag fortæller hvad der skal tilføjes (1 æg, 1 kop smør, 1 tsk. Vanille som regel), og hvordan man laver dem.

Garland Pieces

Hvis dit juletræ Garland pauser, bruge de stykker at drapere løbet døråbninger eller vinduer. Du kan også bruge det til jul håndværk / ornamenter.

Naturlig Jul Omdrejningspunktet

Sæt nogle nøgne kviste i en vase og indsætte gumdrops eller tranebær på enderne af grenene for en usædvanlig træ centerpiece.

Printable Julekort liste

Her kan du udskrive en enkelt side Julekort Liste gratis. Glem ikke at holde denne liste til næste år til at hjælpe dig starte en anden liste. http://members.tripod.com/~grambk11/ChristmasCardList.html

Lav dine egne gaver

En sjov måde at spare penge er at gøre hinanden en Valentinsdag gave. Den bedste del kan være i selve fremstillingen af ​​den gave, så selvfølgelig ville være udseendet på modtagerens ansigt, når de ser dit mesterværk. Hvis du ikke er meget snu, prøve at lave en collage af alle de ting, der minder dig om din kammerat, skåret ud fra blade, kataloger osv

Billige Omdrejningspunktet

Købe flere kolber af indisk majs, nogenlunde samme størrelse. Placer en meget stor lys (helst i farver til at supplere den indiske majs) i midten af ​​en tallerken, og arrangere det indiske majs omkring stearinlys, skiftevis ørerne tippe op, vippe ned. Dette gør en perfekt sparsommelig omdrejningspunktet for din Thanksgiving bordet!

Julekort Tags

Brug gamle julekort som jul tags ved blot skære designet på kortet. Vær kreativ og bruge en saks, der går i forskellige former også.

Hvornår skal Wrap

Wrap gaver, så snart du køber dem for at undgå sidste minut gave indpakning rush og stress. Det er mere en tidsbesparelse, end det er en penge pauseskærm, men som de siger, "Tid er penge!"

Forbered dine gæster

Når du inviterer dine gæster til din Thanksgiving måltid, bede dem om at tænke over noget, de er taknemmelige for. Dette vil give dem tid til at tænke over det, og ikke sættes på stedet, når du går rundt om bordet og har alle sige, hvad de er taknemmelige for. Tro mig, vil dine gæster sætte pris på denne gestus!

Jul Ting at gøre List

Her er en printbar én side formular til at bruge til at oprette en julegave ting at gøre listen. Denne type liste er meget praktisk under den hektiske feriesæsonen. http://members.tripod.com/~grambk11/XmasThingsToDoList.html

Taknemmelige Thanksgiving Dug

Få en dejlig klud dug (lyse) og har alle skrive, hvad de er taknemmelige for på dugen. Hold dette går hvert år. Brug forskellige farvede markører for hver gæst. Eller, hvis du ikke har nok farvede markører for at få alle bruge den samme farvede markør for dette år, en anden til næste år, osv Du ønsker at sætte en klar plast "dug" på toppen af ​​denne en, så du ikke ødelægge det.

Få en babysitter

Du behøver ikke at bruge penge på dyre gaver eller middage ud at nyde dit jubilæum. Hvis du har børn, kan du slippe dem ud på en sitter hus og bare tilbringe en romantisk aften alene sammen. Der er mange sexede fødevarer, som du kunne have, har en candle-lit middag, have dessert i sengen, se en romantisk film, etc. Ingen børn, gå amok!

Give Baked Goods

Saml dåser til ferie bagværk i løbet af sommeren på garage salg og sparsommelighed butikker. Folk har en tendens til at slippe af lavsæsonen ting i sommeren, så det er et godt tidspunkt på året til at få smykker, dåser, og dekorationer til ferie gave at give.

Thanksgiving Day spil

Har alle skrive ned, hvad de `re taknemmelige for på den ene side af et stykke papir, og sætte deres navn på den anden side. Har alle sætte deres stykke papir til noget (hat, krukke, container, etc.). Så har nogen træk hvert stykke papir og læse det højt for alle at gætte hvem der skrev det.

Lagring julelys

Tomme indpakning papir rør er perfekte til opbevaring af tråde af lys. Du skal blot spole trådene omkring rørene for en lettere udsmykning job næste år.

Craft Kits for Kids

En billig gave til børn: sammensætte en "håndværk kit" med alt det nødvendige for at gøre håndværk. Medtag de trykte retninger på et ark papir, og få det hele i en stor Ziploc taske. Du kunne også lover at gøre håndværk med barnet, som en særlig behandling.

Julegave Omdrejningspunktet

Hvis du er handy med indpakningspapir, indpakke nogle tomme kasser med ferie indpakning og fløjls dem i midten af ​​bordet.

Julegave Idé List

Her er en to-siders formular til at lave en julegave idé listen. Page én: http://members.tripod.com/~grambk11/PrintableChristmasShopList-3.html

Page to: http://members.tripod.com/~grambk11/PrintableChristmasShopList4.html

Lad os få et Luau Party!

Har du nogensinde ønsket at have en luau fest, men vidste ikke, hvor du skal begynde? Nå du ikke lede længere. Gå til http://tinyurl.com/1d0b at se alle de forskellige ting, som du kan købe i løs vægt, for en stor luau fest.

Jul kranse

Gå til http://tinyurl.com/pdzz at tjekke tonsvis af store krans ideer til jul. Nu er en sparsommelig person, kan du tage disse ideer, og udvide dem, ved hjælp af elementer, som du allerede har æglæggende rundt i huset. Så prøv det, og se hvad du kan komme op med! Have det sjovt !!!

Fjerde juli Kranse

Gå til http://tinyurl.com/pdw9 at tjekke 2 store krans ideer til den fjerde juli. Nu er en sparsommelig person, kan du tage disse ideer, og udvide dem, ved hjælp af elementer, som du allerede har æglæggende rundt i huset. Så prøv det, og se hvad du kan komme op med! Have det sjovt !!!

Valentins Wreath

Gå til http://tinyurl.com/pdw9 at tjekke en stor krans idé til Valentinsdag.

Nytårsdag Wreath

Gå til http://tinyurl.com/pdw9 at tjekke en stor krans idé til nytår. Nu er en sparsommelig person, kan du tage disse ideer, og udvide dem, ved hjælp af elementer, som du allerede har æglæggende rundt i huset. Så prøv det, og se hvad du kan komme op med! Have det sjovt !!!

Thanksgiving Wreath

Gå til http://tinyurl.com/pdw9 at tjekke en stor krans idé til Thanksgiving. Dette er en meget sparsommelig krans allerede, men at være en sparsommelig person, kan du tage disse ideer, og udvide dem, ved hjælp af elementer, som du allerede har æglæggende rundt i huset. Så prøv det, og se hvad du kan komme op med! Have det sjovt !!!

Halloween Kranse

Gå til http://tinyurl.com/pdw9 at tjekke 4 store krans ideer til Halloween. Nu er en sparsommelig person, kan du tage disse ideer, og udvide dem, ved hjælp af elementer, som du allerede har æglæggende rundt i huset. Så prøv det, og se hvad du kan komme op med! Have det sjovt !!!

Græskar-Carving Websites

www.pumpkin-carving.com
www.pumpkinmasters.com
www.pumpkinnook.com/hween/carve.htm
www.thepumpkinfarm.com/carvemenu.html

Halloween håndværk

Gå til http://tinyurl.com/ng2o hvor du kan shoppe for over 700 Halloween elementer på boo-tiful priser !!! De har følgende Halloween poster: Candy & Pinatas, Kostumer og tilbehør, håndværk, Dekorationer, nyheder & Sortiment, Nyhed Smykker, Festartikler, Små Legetøj og papirvarer!

Halloween Candy

Gå til http://tinyurl.com/ng2o hvor du kan shoppe for over 700 Halloween elementer på boo-tiful priser !!! De har følgende Halloween poster: Candy & Pinatas, Kostumer og tilbehør, håndværk, Dekorationer, nyheder & Sortiment, Nyhed Smykker, Festartikler, Små Legetøj og papirvarer!

Halloween Dekorationer & Festartikler

Gå til http://tinyurl.com/ng2o hvor du kan shoppe for over 700 Halloween elementer på boo-tiful priser !!! De har følgende Halloween poster: Candy & Pinatas, Kostumer og tilbehør, håndværk, Dekorationer, nyheder & Sortiment, Nyhed Smykker, Festartikler, Små Legetøj og papirvarer!