Thrifty: Økonomi Tips

Gem din Change

I slutningen af ​​dagen, sætte alle dine ændringer væk - i en bank, skål, kurv - uanset hvad. Derefter alle så ofte pak det op og tage det til banken - du vil blive overrasket over at se, hvor hurtigt det kan tilføje op. TIP - Lad ikke din bank tælle ændringen for dig i en ændring maskine - de er ikke så gode til at tælle som menneske!

Shop Around

Før du begynder at kigge på boliger, kan du begynde at tale til forskellige institutioner om realkreditlån først - især hvis du er en første gang hjemme-køber. Du vil blive overrasket over, hvordan forskellige institutioner håndterer realkreditlån. Sørg for at finde en, der er behageligt for dig. Så, når du har fået en idé om, hvad du har råd, begynde at lede efter boliger i din prisklasse.

Budgettering Tips Artikel

Tjek denne artikel om budgettering tips. http://www.pioneerthinking.com/finance.html

Køb Kontrol Gennem banken

Når du køber kontrol, bør du aldrig købe dem via din bank, fordi de opkræver en masse mere end andre steder. Der er mange virksomheder, som du kan bestille dine checks, få nogen print / design / stil, du ønsker, og få dem sendt direkte til din hoveddør. Tjek Kontrol Ubegrænset på http://tinyurl.com/6cm8 for nogle store besparelser og stilarter. De tilbyder også en særlig design for 9/11, hvor Procedes gå til en 9/11 fond.

Lavere renter

Ring til dit kreditkortselskab og spørge dem, om de vil sænke din rente. Hvis de fortæller dig noget, bede om at tale med en manager. Fortæl dem, at du netop modtaget en meddelelse om, at du var på forhånd godkendt til et andet kreditkort med en langt lavere rente. nævne, at du kan lide deres kort, men medmindre de kan sænke renten, vil du ikke have andet valg end at skifte. Dette får normalt deres opmærksomhed, fordi de hellere ville få færre penge ud af din rentesatser end ingen penge overhovedet fra dig.

Lad dem Rip

Ødelæg kul og forkerte charge glider. Papir kompostkværne er ikke kun for kontorer mere! Du kan få en overkommelig shredder til hjemmebrug. Bedre endnu, rive kvittering på midten, så den del af dit kontonummer er på den ene halvdel og resten er på den anden halvdel. Kast hvert stykke i en anden skraldespand for ekstra sikkerhed.

Eliminering Gæld

Hvis du har kreditkort gæld, lån mv vælge den gæld med den højeste rente som dit mål for elimination. På den anden gæld, betale det skyldige minimum og betale så meget som du overhovedet kan på den høje rente. Du vil betale din gæld hurtigere og betale mindre i finansiere afgifter.

Stay-at-home og tjen penge

De fleste ophold-at-home moms svært ikke modtager en lønseddel i slutningen af ​​ugen. For at kompensere, skrive dig en check på det beløb, som du spare på hvert køb. For eksempel, hvis du spar 20% på en $ 100 shopping tur, skrive dig en check for $ 20. Du kan holde dette i dine egne opsparingskonto eller anden grund, du ønsker. Ønsker ikke at skrive for mange kontroller? Derefter holde en optælling i gang og skrive en check hver anden uge eller en gang om måneden. Uanset hvilken fungerer bedst for dig.

Aldrig for sent igen

En god måde at hjælpe dig med at undgå sent gebyrer skal organiseres. Tjek dette link for at se en stor regning arrangør. http://tinyurl.com/q6x

Du kan også bruge det til fødselsdag og jubilæum kort, så du ikke glemmer dem, enten. Dette er en lille investering i penge og plads til at hjælpe dig med at spare penge ved at undgå sent gebyrer.

Gem dine kvitteringer

Gem alle dine kreditkort kvitteringer, så du kan tjekke dem mod dit kreditkort erklæring. Hvis du har mere end et kreditkort, skal du adskille indtægterne med kort, så det er nemmere at finde den, når du har brug for det.

Fakturering fejl gøre ske

Kreditkortselskaber gør fakturering fejl. Jeg holder alle mine kvitteringer sammen og krydstjekke dem med mine kreditkortoplysninger. Hvis der er nogen mangler kvitteringer, jeg undersøge og derefter rapportere fakturering fejl med det samme. Kontroller også at sikre, at de ikke opkræve dig gebyrer for ting, som du ikke ønsker / behov (dvs. kreditkort forsikring, etc.).

Få en Financial Planner

Medmindre du er en finansiel wiz, foreslår jeg at få en finansiel planlægger at hjælpe dig med din investering. Shoppe rundt for at finde en, du føler dig tryg med, fortælle dem alt om, hvad du har, og hvad du vil gøre, og derefter lade dem gå over mulighederne. Hvis du ikke er fortrolig med en bestemt indstilling, gør det ikke, før du har spurgt rundt eller undersøgt det. Det er dine penge, så føler sig trygge om, hvad du gør med det.

Del ikke dit kreditkort numre

Giv ikke dit kreditkortnummer over telefonen til ukendte virksomheder eller personer, der siger, at de har brug for det til "bekræfte" din identitet for at give dig en præmie.

Gratis konsolidering

Tilmeld dig en gratis Gæld Høring & spar 50 cents på dollar eller mere på din gæld. http://tinyurl.com/q6u

Rejsebureauer

På forretningsrejser, føre registre og kvitteringer for alle fradragsberettigede udgifter.

Kan du råd til at gå på pension?

Her er en artikel om finansielle planlægning for din pension. Du vil blive overrasket over antallet af mennesker, der tror, ​​de har penge nok til at gå på pension, men virkelig ikke. Læs denne artikel for at finde ud af mere.
http://www.pioneerthinking.com/retirement.html

Experian

Experian er en af ​​de tre største kreditvurderingsbureauer. Du kan ringe til dem en gang om året på 1-888-397-3742, eller besøge deres hjemmeside på http://tinyurl.com/64sp at anmode om en gratis kopi af din kredit rapport. Du er også tilladt en gratis kopi af din kredit rapport, hvis du er skruet ned for kredit, og få det skriftligt.

Equifax

Equifax er en af ​​de tre største kreditvurderingsbureauer. Du kan ringe til dem en gang om året på 1-800-525-6285, eller besøge deres hjemmeside på http://tinyurl.com/129l at anmode om en gratis kopi af din kredit rapport. Du er også tilladt en gratis kopi af din kredit rapport, hvis du er skruet ned for kredit, og få det skriftligt.

Udfylde de tomme felter

Tegn en linje gennem tomme rum på charge glider. Må ikke underskrive en tom gebyr slip.

Find din bedste kreditkort

Når du vælger et kreditkort, overveje og sammenligne alle vilkår, herunder de følgende, før du vælger et kort: årlige omkostninger i procent (ÅOP), gratis eller Grace Period, gebyrer og afgifter, Kreditkort forsikring. Hvis du betaler regninger i fuld hver måned, vil størrelsen af ​​det årlige gebyr eller andre gebyrer være vigtigere. Hvis du medbringer en balance, ÅOP og den anvendte metode til at regne din saldo er nøglen.

Undgå Renter

Betal kreditkort gebyrer, når de forfalder, så er ikke tilføjet interesse.

Beskyt dit betalingskort

Bed om et betalingskort, der skal anvendes med en PIN-kode for at gøre det sværere for tyvene at bruge din mistede eller stjålne kort eller kontonumre. Hold din PIN en hemmelighed. Undlad at skrive din PIN-kode på kortet eller på en seddel holdes med dit kort. En god idé er at tilføje et falsk navn og telefonnummer i din pung telefonbog og henviser til, at "telefonnummer", når du har brug for det.

LowRateSource.com

Mindre end perfekt kredit? En gratis uforpligtende tilbud fra LowRateSource.com er svaret. Vi matche dig op med den bedste udbyder baseret på dine behov. Få godkendt hurtigt! Sænk din månedlige betaling. Få ekstra kontanter. Konsolider høj rente. Vi specialiserer os i mindre end perfekt kredit. Vi hjælper dig med at få JA! du fortjener. Priser så lavt som 6,89% apr 30 år fast. LowRateSource vil finde de bedste långiver for dig gratis - ingen gebyrer og ingen forpligtelse. (Kun USA). Gå til http://tinyurl.com/22zo6 at finde ud af hvordan du får din gratis tilbud i dag!

TransUnion

TransUnion er en af ​​de tre største kreditvurderingsbureauer. Du kan ringe til dem en gang om året på 1-800-680-7289, eller besøge deres hjemmeside på www.transunion.com at anmode om en gratis kopi af din kredit rapport. Du er også tilladt en gratis kopi af din kredit rapport, hvis du er skruet ned for kredit, og få det skriftligt.

Amerikanske Consumer Credit Counseling

"ACCC er et nationalt anerkendt forbrugerkredit non-profit organisation, der hjælper folk genvinde finansiel kontrol gennem konsolidering af gælden og kredit rådgivning."

De vil hjælpe dig med at spare op til 50% på renter og månedlige betalinger, payoff dit kreditkort gæld og undgå den 10-årige konkurs straf på din kreditværdighed. De vil også forhandle med dine kreditkort selskaber til: lavere / fjerne sen betaling sanktioner, lavere / eliminere fremtidige renter og beskytte din kreditværdighed.

http://tinyurl.com/6z0p

Ved du, hvor dit familiens økonomiske Records er?

Vidste du, at mange kvinder ikke er godt forberedt til at håndtere privatøkonomi? Nå, i henhold til denne artikel, det forklarer, hvorfor, samt hvad man skal gøre ved det. http://www.pioneerthinking.com/junecleaver.html

Spise ude til erhverv

Hvis du ejer en virksomhed, spisning til erhvervsmæssige formål er en legitim udgift du kan afskrive. Sørg for at du tjekke med din lokale skattelovgivning for den procentdel tilladt.

Gratis "Insider Guide til livrenter"

Livrenter-Central er en uvildig informationskilde for livrenter. Deres mål er at være en guide for forbrugerne gennem de komplekse niveauer af information om livrenter. Invest dag for din morgen og modtage gratis "Insider Guide til livrenter". (Kun USA). Gå til http://tinyurl.com/3cu6y at få din gratis guide!

Kend dine kreditkortoplysninger

Fotokopiere forsiden og bagsiden af ​​hver af dine kreditkort. Denne måde, hvis de nogensinde bliver tabt eller stjålet, har du det korrekte kundeservice nummer at ringe for at få tingene taget sig af så hurtigt som muligt. Du kan også holde disse kopier handy for online-køb - så du ikke behøver at gå til din tegnebog, hver gang du foretager et køb.

Dit CPR-nummer

Må ikke bære din sociale sikring kort med dig, eller bruge dit CPR-nummer som dit kørekort. Hvis din tegnebog bliver stjålet, kan en tyv bruge disse oplysninger til at oprette dummy bankkonti, få kreditkort og gå på en shoppingtur, alle under dit navn - Ouch!

Stop overbetale Uncle Sam!

65% af amerikanske skatteydere betaler for meget Uncle Sam
STOP overbetale din skat!
Få GRATIS 101 Hot Skat Tips audio kassette
Spar $ 3000 eller mere på din skat!

Gå til http://tinyurl.com/22dq9 for mere information og din GRATIS lydkassette !!!

Credit Grænser

Hvis du har en tendens til at oplade dine kort op til grænsen, det siger sig selv, at du skal prøve at istandsættelse dig selv, så du kan stoppe med at bruge kreditkort helt eller i det mindste betale dem ud hver måned. Hvis du vil være sikker på, at du ikke max ud igen, kan du bede dit kreditkortselskab for at sænke dit kreditmaksimum. Du kan også ansøge om et kort, hvor du skal betale din saldo ud hver måned, og det vil bidrage til at afskrække dig fra overforbrug.

Tilmeld dine kort Straks

Når du får kreditkort med posten, skal du logge dem straks, så ingen kan skabe din signatur. Nogle mennesker vil skrive i signatur linje "Se ID", så ekspedienten har brug for at kontrollere deres kørekort. De gør det som en sikkerhedsforanstaltning, så hvis deres kreditkort bliver tabt eller stjålet, vil det være sværere for den at få mis-brugt.