Thrifty: Mad Tips

Kartoffel Misfarvning

Undgå misfarvning af skrællede kartofler ved at tilføje et par dråber eddike til vand. De vil holde sig frisk i dage i køleskabet.

Frugt Year Round

Frys frisk frugt, når det er i sæson for brug senere på året. Du kan holde bær fra at fryse sammen i én stor masse ved at placere dem på et bagepapir i fryseren og vente til efter at de er frosset til at sætte dem i en plastikpose eller beholder.

Brød

I stedet for at smide væk brød hæle eller sidesten cornbread, bruge dem til at gøre brødkrummer. Til brug senere, gemme dem i fryseren.

Selleri Survival

Wrap selleri i aluminiumsfolie, når de lægger i køleskabet, og det vil holde i ugevis.

Frysning Food for senere

For at spare penge, købe en stor mængde af butikken mærke ost (revet eller blok) og fryse det i individuelle små fryseposer i 2 eller 4 kop beløb. Ost og smør er to mejeriprodukter, hvis egenskaber ændres ikke som følge af frysning.

Fleischmann er Gær brød Brigade America Program

Hvis "Velkommen til Bread Brigade America Fleischmann er Gær skabt dette program for folk der kan lide at bage regelmæssigt, og også dem, der ikke bage regelmæssigt, men vil gerne starte - http://www.breadworld.com/bba/!. du planlægger at bage omkring seks gange eller endda så få som seks brød i det kommende år, deltage Bread Brigade Amerika nu. Medlemskab er gratis og kun for indbyggere i USA som et medlem, får du specielle opskrifter, Fleischmann gær kuponer og andre fordele. "

Sække Cereal

Den generelle tommelfingerregel er, at sække korn er normalt billigere end den boxed korn. Så hvis du kan leve uden kassen, købe sække korn. Hvis du har brug feltet spare kasser, og hæld sække korn i korn bokse.

Brød Friskhed

Brød bliver forældet hurtigere i køleskabet. Opbevare det ved stuetemperatur eller i fryseren. Bemærk, at hvis du holder det i fryseren, kan det blive fryser-brændt, hvis du lader det der for længe.

Sådan køber de friskeste brød

Brød leveres frisk til butikkerne fem dage om ugen. Mandag, tirsdag, torsdag, fredag ​​og lørdag. Hver dag har en anden farve twist slips eller fane.
De er: Mandag - Blå, tirsdag - Green, torsdag - Rød, fredag ​​- Hvid og lørdag - Gul.

Hvad skal gøre, når kød er til salg

Når kødet er til salg, og du har plads i din fryser, købe en masse kød og derefter fryse det. Hvis du har en enorm fryser og planer om at gøre dette, vil det være klogt at sætte dato på kødet pakke, så du ved, hvornår den blev købt. Prøv at spise den ældste ting først.

Cookie krummer

Cookie krummer i bunden af ​​posen eller kassen gøre store drysser til is godbidder.

Køb Bacon

Køb bacon ender i økonomi størrelser, derefter opdele og fryse. Kog bacon, derefter kombinere med røræg - meget billigere end perfekt skiver bacon.

Lad Bones I

Når du køber kød, er det normalt billigere at få kødet med knoglen stadig i det, versus udbenet version. Hvis du har planer om at fryse kødet, kan det være lettere at tage knoglen ud af kødet inden frysning det. Det vil også optager mindre plads i fryseren.

Hvad du Bages i sager

Den type gryde eller ark, som du bruger til at bage virkninger den tid, du har brug for at bage elementet. Det samme gælder for størrelsen af ​​gryden eller ark. Prøv at huske dette og justere din timer derefter.

Generisk Cereal

Generisk ceral kan spare dig for tonsvis af penge på din købmand regningen. 99% af den tid, det vil altid være billigere end varemærke-ceral. Den eneste undtagelse kunne være en stor salg og kupon / refusion kombination. Du vil ikke have kuponer til brug på den generiske korn, men du vil stadig spare.

Kaffe eller te?

Pisk høje kaffepriser ved at drikke te - og spare omkring halvdelen. Bemærk også, at de fleste te er sundere end kaffe så godt.

Lemon Juice

For at få mest saft ud af friske citroner, bringe dem til stuetemperatur og rul dem under din håndflade mod køkkenbordet før klemme.

Spar tid og penge

Når du bager, kan du spare tid og penge ved enten at bage en stor portion af en ting eller små partier af andre ting. Prøv at sikre, at alt skal gå ind i ovnen ved samme temperatur, og bag så mange ting i ovnen på én gang, som du kan. Hvis du ikke kan passe alt i, skal du ikke bekymre dig, fordi hvis du lægger det rigtigt i efter den anden batch er færdig du stadig spare tid og penge venter på ovnen til genopvarmning.