Thrifty: Household Tips

Frys dine lys

Sæt dine stearinlys i fryseren i en time, før du tænder dem. Kolde stearinlys holder længere, og de dryppe mindre.

Gendannelse Gamle Pensler

Hvis du har hærdet pensler: simre dem i kogende eddike og vask i varmt sæbevand.

Lav din egen Stain Remover

Bland 1 del vaskemidler, 1 del hydrogenperoxid og 1 del vand i en sprayflaske. Spray pletter og gnide materiale sammen eller scrub med en blød børste, hvis nødvendigt.

Skopudsning

Gnid vaseline på lædersko og tør overskydende med et håndklæde.

Sealing Tasker

Du kan forsegle nogen plastpose ved at placere et stykke aluminiumsfolie over ende, der skal forsegles, og kører et varmt strygejern over folien. Sørg for at du har folie på begge sider af plast, der skal forsegles, så den ikke holde sig til strygning overflade. Ingen dyre forsegling gadget påkrævet.

Fang regn og spare på din vandregning

Gem din regnvand til din have ved hjælp af en regn tønde (eller brug en plastik skraldespand). Brug det indsamlede vand til planter, blomster, grøntsager og vaske din bil.

Tæppe Lugtfjerner

For at lave din egen tæppe deodorizer kombinere 3/4 kop bagepulver, 2 spsk majsstivelse og 1/4 kop duftende talkum. Drys på tørt tæppe, lad stå 5 til 15 minutter, derefter vakuum.

Tæppe Stain Remover

Ved at bruge en del hvid eddike til fire dele varmt vand, hælde blandingen på et tæppe pletten. Tage flere hvide papirservietter folde dem over hinanden, og lægge dem over området, og tryk derefter på med et varmt strygejern. (Du vil ønsker at arbejde på små områder ad gangen - i hvert fald ikke større end dine papirservietter.) Eddike og varme vil løfte farvestoffet ud af tæppet og ind i køkkenrulle. Dine papirhåndklæder vil vende farven af ​​farvestoffet du løfter ud, så du kan se det arbejde. Hold hælde renere på de arealer og ændre dine håndklæder når snavset. Bare holde denne proces indtil din papirhåndklæder ikke længere at skifte farve. Denne metode virker for Kool Aid & andre umuligt at slippe af med pletter.

Fortynding at spare penge

Du kan fortynde dit opvaskemiddel og stadig få de samme resultater. Dette er især nyttigt, hvis du har andre hjælper du vaske op, og de er ikke så sparsommelige-minded som dig selv.

Mildew Remover

Hvorfor købe dyre rengøringsmidler, når du kan få de samme resultater ved hjælp af ingredienser, du allerede har derhjemme? For en billig måde at fjerne meldug fortyndes 3/4 kop klor blegemiddel i 1 gal vand. Anvend på fliser og fuger og krat; Tør brusekabine og forhæng; skyl grundigt.

Gratis Bark Barkflis

Du kan få gratis bark barkflis fra din sanitet eller offentlige bygge- og afdelinger, der genbruger værftet stiklinger og organisk affald. Også virksomheder, der klare lemmer omkring elledninger ofte gør træflis og give dem væk i stedet for at betale for bortskaffelse. Få nummeret fra din regning eller ringe til en lokal træ trimmer.

Korrekt Plantning sparer du Elektricitet

Plant buske og træer, så de vil skygge dit hus i sommermånederne. Gør dette vil hjælpe dig til ikke at bruge dine fans og aircondition så meget, dermed spare på din elregning.

Daglige brusebad Cleaner - Lav din egen

Du kan lave din egen version af daglige brusebad rengøringsmidler. I en 32 ounce sprayflaske, hæld i 8 ounce af sprit, så top det w / vand. Efter hver bruser, spray vægge og badeforhæng. Du behøver ikke at skylle.

Holde Afløb Open

Hold dine afløb rene ved at sætte 4 spsk bagepulver i dem hver uge. Skyl bagepulver ned med varmt vand.

Tegn Shades at holde cool

Tegn forhæng eller rullegardiner til at blokere for termisk varme fra solen gennem dine vinduer. Dette vil hjælpe med at holde dig køligere, så du ikke behøver at bruge din fan eller air condition, der vil spare dig penge på din elregning.

Sæbeskum Remover

Anvende bagepulver tør vil fjerne sæbeskum uden at købe et specielt rengøringsmiddel, eller som en tyk pasta, gnide kraftigt med en våd svamp, skyl derefter.

VCR Reparationer - Gør det selv

Det er muligt at rense VCR og gemme en tur til værkstedet. Tag videobåndoptageren. Ved hjælp af en skruetrækker, skru skruerne og fjern dækslet fra toppen af ​​din videobåndoptager. Brug en dåse "Trykluft" at rense støvet ud af hjørnerne og tage nogle gnidning alkohol og vatpind rundt om Video hoveder, sprækker, der ser støvet eller hvor som helst gunk har opbygget. Udskift dækslet.

Støtte til at-home-Moms

Familien og Home Network kan kontaktes på www.familyandhome.org eller 1-800-783-4-MOM. Tilmeld dig nyhedsbrevet Welcome Home, og kontrollere webstedets artikler, råd og støtte fra andre mødre.

Sour Cream

Lav din egen creme fraiche ved at blande sammen 1 kop hytteost, 1/4 kop skummetmælk og 1 tsk. eddike.

10% Rule

Brug 10% mindre af alt, lige fra rengøringsmidler til elektricitet! Brug mindre vaskeri og opvaskemiddel, mindre shampoo og tandpasta, skru ned din vandvarmer 10% og justere din termostat med 10%. Du kan endda udvide 10% reglen til fødevarer. Serveres mindre portioner. De fleste af os kunne stå til at tabe et par pounds, alligevel.

Sådan fjernes Tyggegummi fra tøj

For at fjerne tyggegummi fra tøj fryse eller dække tyggegummi med is. Så revne eller skrabe det ud. Dette skulle gemme tøj materiale, således at du ikke ødelægge det.

Ren bruser Gardiner - på den nemme måde

Den nemmeste måde at rense dine badeforhæng er at vaske dem i vaskemaskinen med kold vand. Du kan vaske shower curtain med andre beklædningsgenstande, men sørg for, at de er lignende farver, som du ikke bruger blegemiddel, og at du bruger koldt vand. Tør ikke i tørretumbleren. Hæng dem op igen for at lade dem lufttørre i brusebadet.

HandymanWire.com

Hvis weekend-projekter har du banke hovedet mod væggen, tage en pause og besøge handymanwire.com. Uanset om du fjerner tapet eller rengøring gulvtæppet, dette websted uddannede frivillige rådgivere er glade for at give en hånd. Besøg den omfattende FAQ side eller se artiklerne Indeks for et væld af how-to guider. Stadig med tab? Ekspert fora tackle selv de mest obskure selv gør-det-dilemmaer frontalt.

Anmode om en gratis evaluering

De fleste el-selskaber vil give en gratis energibesparelser hjem evaluering, hvis du spørger dem. De vil turnere dit hjem for at fortælle dig, hvad du gør rigtigt, og hvad du bør ændre - samt hvor mange penge det kan spare dig. Husk, det er gratis!

Få organiseret nu! Idé-Pak

Den gratis Få organiseret nu! Idé-Pak er fyldt med mere end 50 tips til at hjælpe dig med at organisere dit hjem, dit kontor og dit liv! http://www.getorganizednow.com/
Alt du skal gøre er at indtaste din e-mail-adresse, og de vil sende dig disse gode tips i din postkasse !!!

Opbevaring Beholdere

Spar plast yoghurt kopper, take-out kinesisk mad suppe containere, gamle plast is bøtter osv og bruge dem i stedet for at købe dyre beholdere fra butikken. Disse beholdere fungerer udmærket i fryser, køleskab og dybest set hvor som helst du ville bruge en opbevaringsbeholder.

Morris Fødselsdag Club

Gå til http://www.9lives.heinzpetproducts.com/pages/morrispurrks/birthdayclub_form.asp at slutte sig til Morris Fødselsdag Club og modtage en behandler på din kats fødselsdag.

Indkøb Hvidevarer

Når du køber apparater, bede om bulede eller ridsede genstande, der normalt diskonteret. Også bede om specials såsom gratis levering. Dette vil spare dig et par bukke på en større køb.

Voice Mail

Under en telefonsvarer kan virke gammeldags i forhold til voice mail, men det vil spare dig penge i det lange løb. Det vil koste mere for det oprindelige køb af en telefonsvarer, men når du tilføjer det alle op, vil det spare dig penge. Også lytte til dine meddelelser fra en maskine i stedet for gennem voice mail, vil spare dig minutter bruges på din telefonregning. Fordoble besparelser!

Godt at den sidste dråbe

For at komme til den sidste dråbe et emne, vende den på hovedet, og lad den der et stykke tid - gøre dette med shampoo, balsam, flydende sæbe, lotion, etc. Har du ikke tid til at vente? Brug en ny flaske en lille smule, sætte en tragt i den, tip den anden flasken på hovedet, lad den stå et stykke tid, og så skal det hele gå fra den gamle flaske til den nye flaske. Affald, der ikke ønsker ikke!

GRATIS langdistance telefonkort

Få en GRATIS langdistance telefonkort via e-mail med det samme, når du tilmelder dig PhoneHog. Ingen grund til at skifte luftfartsselskaber. Ingen kreditkort behov. Intet at købe. Det er helt gratis og tager mindre end et minut at deltage. Ring gratis over hele verden fra enhver telefon, når som helst. Tilmeld dig nu for at få din gratis telefonkort via e-mail med det samme. (Kun USA og Canada). Gå til http://tinyurl.com/yq7a8 for mere information og for at deltage i denne penge at spare program GRATIS !!!

AC Tip

Klimaanlæg fjerner fugt fra luften. Spar fugt-making jobs som opvask, tøjvask og badning til køligere timer om morgenen eller om aftenen.

Kvinders Razors

Hold både en engangs og en ikke-engangstændere barbermaskiner i dit brusebad. Du kan bare bruge den disponible én til under armene, og det ikke-disponible én for dine ben. Denne måde, du stadig få de glatte ben, som du ønsker, og du behøver ikke at ændre den dyrere refill så hurtigt.

Marinade Sauce

Her er en økonomisk opskrift på marinade sauce. Når du åbner en dåse ananas, gem saften. Tilføj sojasovs, og krydderier (salt, peber, hvidløg, etc.), og du har en stor marinade sauce. Varier smagen ved at tilføje en DAB af konserves eller tilføje andre gemte væsker.

Må ikke betale for Labor

Hvorfor betale for en færdig vare, når du kan købe materialerne på en brøkdel af omkostningerne og gøre det selv? Det er altid billigere at give din egen arbejdskraft frem for at betale for en anden til at gøre det. Hvis du finder dig selv står over for lidt af en udfordring, så spørg rundt for at se, om nogen du kender, har erfaring, eller forskning tips og rådgivning på nettet.

Find en Old Metal Box Fan, og spar!

Hvis du har en gammel metalkasse fan, bør du rette det op og bruge det i stedet for klimaanlægget. Nogle af de gamle metal box fans kan køle et helt rum af sig selv. Hvis du ikke har en, se sig omkring for at se om du kan finde en. Disse er meget bedre end de nyere plast fans. Ved hjælp af en fan i stedet for et klimaanlæg vil hjælpe dig med at spare på din elregning.

Rengøring Vaser

For at fjerne aflejringer forårsaget af blomster og vand, gnid med salt. For svært tilgængelige områder, sætte en stærk saltopløsning i vasen og ryste, vask derefter vasen med vand og sæbe.

Maling vs. Baggrund

Paint er billigere end tapet. Brug maling effekter såsom svamp maleri, rag rullende, og stenciling at tilføje mønster og interesse for dine vægge.

Billige Wallpaper Fjernelse

Nødt til at fjerne nogle tapet, men du ikke ønsker at leje en damper eller bruge pengene på en professionel løsning? Det vil komme ud med masser af varmt vand. Men for at gøre opgaven nemmere blande lidt skyllemiddel i med vand. RIP off det yderste lag af tapet, og derefter sprøjte væggen med løsningen. Vent et par minutter, og derefter tørre papiret med masser af fugtige håndklæder.

Weatherization Assistance Program

Gratis Weatherization Assistance Program muliggør lavindkomstfamilier for at reducere deres energiregninger ved at gøre deres hjem mere energieffektive. Tjek Department of Energy Assistance hjemmeside for at få mere information om dette program, og for at se, om din familie kvalificerer. http://www.eren.doe.gov/buildings/weatherization_assistance/

ACs - når du er væk

Ved brug af en air condition, skal du sørge for at lukke den ud, når du vil være væk i mere end et par timer. På denne måde vil dit bevare elecetricity, og spare på din elregning.

Central Air Conditioning

Vindue, celing og hel-house fans bruger mindre strøm end centrale klimaanlæg derfor sænke din elregning. Det er også bedre for de fleste menneskers sundhed at have fans vil og få den friske luft udefra, end det er at indånde luften konditioneret luft.

Fix Utætheder at spare penge

Husholdningernes lækager udgør 13% al hjemmebrug vand. En enkelt dryp vandhane kan spilde op til 2700 liter om året. Toilet lækager er en del af denne procentdel også. For at se, om dit toilet er utæt, sætte et par dråber frugtfarve i tanken. Hvis farven siver ned i skålen, så har du en lækage.

Energy Smart Kids

Lær dine børn til at holde døre lukket, lys slukket, og andre måder at bevare varme.

Spar på Reparationer

Lær at lave din egen vedligeholdelse og reparationer på dit hus i stedet betale en anden til at gøre dem. Der er masser af bøger derude om, hvordan man. Hvis du ikke er, at praktisk, se om din lokale erhvervsskole eller college gør denne type arbejde og se, om de ville gøre det - stadig billigere end en almindelig entreprenør.

Dæk dit Pool og spare på din vandregning

Undersøgelser har vist, at en gennemsnitlig størrelse pool kan miste 1000 gallon vand om måneden til fordampning. Så dækker din pool, når det ikke er i brug for at bidrage til at begrænse tabet med omkring 90%.

Making tid til at rense

Lav en liste over job, du kan gøre i 15 minutter eller mindre. Disse arbejdspladser kan være enkelte gøremål eller en del af en større opgave. Ideen med at gøre dette er, at du er mere tilbøjelige til at finde dig selv med en ekstra 15 minutter end en ekstra dag eller endda et par timer. Når du har lidt tid, komme ud din liste og vælge et job. Du vil gøre stadige fremskridt på denne måde og føle sig godt om at få en start på nogle af de projekter, der synes overvældende for dig.

Shampoo og Conditioner

Næste gang, du går på indkøb, kan du tjekke priserne på, hvad din shampoo og balsam omkostninger versus en to-i-en shampoo balsam. Afhængigt af mærker, kan du være i stand til at spare nogle penge på at købe de to-i-en. Du kan også spare tid i brusebad, som en ekstra fordel, som vil skære ned på din varmt vand omkostninger og din vandregning.

Kids Talsmanden

Til en billig børns dyne, holde øje med søde børn soveposer på salg eller clearance. Trim lynlåsen med en saks, åbner det op, og det passer en dobbeltseng perfekt!

RepairClinic.com

www.repairclinic.com® - Den foretrukne ressource for apparat dele og gratis reparation hjælp. Spørg vores RepairGuru® din reparation spørgsmål. Lad vores PartDetective® viser del foto, priser og tilgængelighed. Shop online eller brug vores gratisnummer 800 nummer. No-bøvl afkast. Forsendelse og håndtering fra $ 4,95.

Lowe 's Wodworkers - gratis medlemskab

Gå til www.Lowes.com/SignMeUp gratis medlemskab i Lowe 's Træsektoren, herunder deres eksklusive kvartalsvise træbearbejdning magasin, The Wood Post, med tips, projekter og produktoplysninger.

En fuld Fryser

En fuld fryser bruger mindre strøm end en tom.

Badeforhæng Cleaner

Udskift ikke dit badeforhæng eller bruge dyre kemikalier til at rense den. Soak dine badeforhæng i vand og bagepulver til at rense dem.

Reparation sko

Du kan lave sko holder længere ved at have dem på ny krænger stedet for at købe et helt nyt par.

Affaldsmateriale

Check med butikker for at finde ud af, om de har sidesten skrot du kan købe (eller endnu bedre, få gratis). Trælast, plexiglas, foto måtter, læder, lærred, papir osv Mulighederne er uendelige. Ethvert sted, der producerer en vare, der produceres også rester, men fordi de ikke tænker på dem som nyttige, kan du ikke finde ud af om dem, medmindre du spørger.

Gratis weatherization bistandsprogrammer

Gratis weatherization Assistance Programs muliggør lavindkomstfamilier for at reducere deres energiregninger ved at gøre deres hjem mere energieffektive
http://www.eren.doe.gov/buildings/weatherization_assistance/

Lys og dine trægulve

Hvis der er steder, hvor sollyset falder på dine trægulve hver dag, kan du ønsker at dække området med et tæppe eller hænge gardiner ved vinduet. Gentagen udsættelse for stærkt sollys kan sløve finish på din hårdttræ gulv.

Trægulve

Udskiftning eller reparation af en hårdttræ gulv kan være meget dyrt, for ikke at nævne en reel besværet. Dette er en nem test for at finde ud af, om du har brug for at refinish gulvet for at forhindre større skader. Hæld en spiseskefuld vand på ordet. Hvis dit gulv er korrekt forseglet, vil vandet perle op med det samme. Hvis det opsuger i efter et par minutter, gulvet begynder at bære. Hvis det opsuger i det samme, har du sandsynligvis brug for at reparere eller udskifte gulvet.

Tørretumbler Lint

Tørretumbler fnug gør store pindebrænde for at starte brande. Et andet plus er, at du ikke vil betale for at smide tørretumbleren fnug.

Homeschoolers Need A Scanner

For homeschoolers, kan købe en scanner være en af ​​de thriftiest ting, du kan købe. De penge gemt på køb projektmapper alene gør det værd sin vægt i guld. Du kan derefter scanne disse sider fra biblioteksbøger eller naboer bøger, som du har brug for at gemme. En lav pris flatbed scanner kan ofte havde for under $ 50,00 med rabatter.

Printable Country opskriftskort

Lav din egen gratis opskriftskort på bedstemor George hjemmeside. www.grandmageorge.com/free/recipe/recipe.html

Utætte vandhaner

Reparation utætte vandhaner hurtigst muligt; en utæt vandhane affald gallons vand i en kort periode. Hvis det er den varme vandhane ikke kun er du mister vand, men at miste energi samt.

Insider Guide til Sunrooms

Tilsæt lidt Sollys til dit hjem! Sunrooms, terrasser og Solcentre ikke kun tilføje værdi til ethvert hjem, de er en smuk tilføjelse give solskin året rundt i en komfortabel, ofte fire sæson værelse. Modtag en komplementær Insider Guide til Sunrooms. (Kun USA). Gå til http://tinyurl.com/22nm3 at få mere information og gratis guide!

Stearinlysmiddage er mere end Romantic

Candle-lit middage gøre mere end at gøre for et romantisk måltid, de også hjælpe dig med at spare på din elregning!

Spare penge på sengetøj

For at få den maksimale udnyttelse af din håndklæder, lagner og andre sengetøj, være sikker og rotere dem. Dette vil forlænge deres liv, fordi fibrene bliver svagere med hver vask.

Insider guide til Udskiftning Windows

Modtag en gratis kopi af den eksklusive Insider Guide til Udskiftning Windows. (Kun USA). Gå til http://tinyurl.com/3cqdu at få din gratis guide i dag!

Kreative ideer - gratis abonnement

Gå til www.Lowes.com/SignMeUp at abonnere på deres hver anden måned publiscation, fuld af gode ideer til dit hjem.

Appliance Repair Help

På www.repairclinic.com du kan få adgang til fejlfinding og reparation information for mange almindelige husholdningsapparater, fra køleskabe til vaskemaskiner. Webstedet er "PartDetective" funktion kan hjælpe dig med at afgøre hvilken reservedel der er behov for reparationer - og hjælper dig med at bestille det.

Sådan Cut vandregning Omkostninger

Skær vandregning omkostninger med op til 20% - og samtidig spare op til 200 liter vand - per måned ved at opbevare den i gallon kander i køleskabet i stedet for at køre hanen hver gang du har brug koldt vand.

Få din Utility depositum tilbagebetaling

Spørg din elselskabet at returnere depositum, du gjorde da du flyttede ind i dit hjem eller lejlighed. Efter et års tid af til tiden betalinger, vil de fleste forsyningsselskaber refundere sådanne indskud - som regel med interesse.