Thrifty: Bryllup Tips

Navneændring List

Her er et link til en liste over steder at ændre dit navn, når du er gift. Sørg for, at du ikke glemmer at ændre dit navn på alle online steder, som du er registreret på. http://www.todays-weddings.com/articles/name_change.html

Centerpieces

Gå til http://www.adigitalromance.com/weddcrafts11.html at se en idé til at gøre centerpieces, som jeg gjorde på mit bryllup.

Open Bar

Åbne barer er ved at blive en saga blot, med stigende bryllup omkostninger og leveomkostningerne stiger. Det er ikke obligatorisk at have en åben bar i længere tid ved en reception. Disse dage, du vil se det mindre og mindre, hvis overhovedet.

Lån en Gown

Hvis det ikke noget, hvis du har din egen kjole, hvorfor ikke bære din mors eller din vens eller en af ​​dine andre slægtninges kjoler? På den måde alt, hvad du betaler for, er ændringerne (om nødvendigt).

Make-Up

Hvis du planlægger at bære make-up til din bryllupsdag, kan du spare nogle penge ved enten at anvende det selv, eller som har et familiemedlem eller en ven gøre det for dig. Hvis du har fået rystesyge, og du er virkelig rystende, ville du være bedre stillet med et familiemedlem eller en ven gør det. Det er bare en ting mindre at bekymre sig om dagen for brylluppet.

Online Honeymoon Booking

Jeg ville virkelig kun foreslå dette, hvis en af ​​jer er en hyppig rejsende og vil vide alt, hvad der er involveret i planlægningen af ​​denne begivenhed, eller hvis du ikke er på farten langt væk. Hvis du vil et sted langt væk, eller et sted, som du aldrig har været til, i det mindste tale med et rejsebureau om det, eller forskning det kraftigt, før du køber rejsearrangementer.

Del, Del, Del din Dekorationer

Hvis du har en stor familie og / eller gruppe af venner, der alle vil blive blive gift inden for et par år af hinanden, hvorfor ikke dele bryllup dekorationer. For eksempel kan én person købe en ønskebrønd og låne det til de andre i gruppen, når de har brug for det. Du kan gøre dette med mange bryllup dekorationer. Prøv at få noget, der ikke vil være ude af stil næste uge heller.

Lav din egen

Kig gennem brude magasiner til at forsøge at finde favoriserer og dekorationer, som du kan lide, at du føler også, du kunne gøre. Hvis du ikke er snu, måske du kunne få en ven eller en slægtning til at gøre det for dig.

Artikel - Bryllupper om et budget

For en artikel om bryllupper på et budget, gå til http://www.weddingzone.net/px-pl010.htm at få nogle gode forslag.

Artikel om Low-Cost Catering

Tjek dette link for en grundig artikel, med tonsvis af ideer, om billige catering ideer. http://www.weddingzone.net/px-pl016.htm

Bridal Shower

Brude brusebad er normalt givet af Maid of Honor, så sørg for, at du taler med hende om din bruser. Du behøver ikke at leje en hal, og har det taget enten. Du kunne bare have det på en persons house eller i deres gård og stadig opnå de samme ting.

Ikke får en Limo

Hvis du ønsker at hyre en professionel til at håndtere transport, men du stadig ønsker at spare penge, ikke får en limo. I stedet kan du få en flot, gammel bil eller en sedan eller hvad din udbyder måtte have. Disse dage, du ser flere og flere forskellige former for transport til og fra bryllupper, så få kreative og spare penge.

Har et semiprofessionelt Tag dit bryllup Video

Hvis du ikke ønsker at betale bekostning af en professionel fotograf, og du ikke ønsker at have en bekendt gøre det, har en semi-professionel gøre det. Ring til en erhvervsskole eller college i området for at se, om de ville være villige til at gøre dette for dig. De fleste ville springe på muligheden for at få sådan et job, og at være i stand til at føje til deres "portefølje".

Navn Ændring Indstillinger

Gå til http://www.wam.umd.edu/~sek/wedding/names.html at læse en artikel om navn skiftende muligheder. Nogle af disse muligheder er meget forskellige!

Hår

Hvis du eller nogen du kender kunne gøre dit hår for dig, ville det spare dig nogle penge, ved ikke at have en professionel gøre det. Simple stilarter er i, og en masse af disse formater kræver ikke en professionel.

Sid ned, Buffet, eller noget midt imellem

Så har du din typiske sidder ned middag, en buffet, eller noget i midten? Dette vil være en stor faktor i, hvor meget du sparer. Sidde ned måltider koste mere, fordi de kræver X mængde Vent personale pr X mængden af ​​gæster eller tabeller - og det er her det bliver dyrt. Du ønsker en buffet, men du er ikke sikker på, om det vil gå over godt? Så prøv noget i mellem. Planlæg omhyggeligt, fordi catering er en af ​​de største bryllup udgifter.

Skulle du få et rejsebureau?

Hvis du aldrig har virkelig rejst før, kan du overveje at gå gennem et rejsebureau - især hvis du vil være at gå ud af landet. Hvis du går til en udvej ligesom sandaler eller strande, kan du ønsker at gå til en af ​​deres certificerede rejsebureauer. De certificerede rejsebureauer er i stand til at fortælle dig alle mulige ting om en udvej, som du ikke finder i en brochure, fordi de har været der før. Så vil du ønsker at veje dine muligheder for at hjælpe dig med at træffe denne beslutning.

Ny Bride Navneændring Kit

Kom dit navn ændret fra dit pigenavn til dit giftenavn er en meget tidskrævende projekt, som tager en masse tid, tålmodighed og organisation. For at hjælpe dig med at komme igennem dette, er der et kit, som du kan købe. Alle kits er personlig til brudens tilstand, så hun vil have alle de rigtige dokumenter. Dette er absolut værd at den lille investering.
Officiel New Bride Navneændring Kit

Har du brug for en professionel?

En ting, du både har brug for at beslutte, om du vil have en professionel fotograf tage billeder på dit bryllup. Hvis du beslutter ikke at, så er du nødt til at begynde at planlægge, hvem der skal gøre det, hvilke fotos der skal træffes, og så videre. Hvis du beslutter at hyre en professionel, kan du stadig spare penge ved at begrænse antallet af billeder, som han / hun tager, samt antallet af steder, at billederne er taget på. For eksempel vil det koste mere for fotografen at tage billeder på din mors, kirken, en særlig placering, kirken og receptionen.

Uformel Invitationer

Hvis du har en uformel bryllup, kan du spare på invitationer. For eksempel kan du gå uden invitationer, og invitere folk via telefonopkald, e-mails og almindelig post. Hvis du stadig vil have invitationer, kan du købe pakker med pre-made invitationer (som du ville gøre for en fødselsdagsfest) og bruge dem i stedet for at købe de dyre, fancy dem.

Gæst favoriserer

Gå til http://www.adigitalromance.com/weddcrafts12.html at se den unikke idé, jeg plejede at gøre mine gæster favoriserer på mit bryllup.

Bryllup favoriserer og dekorationer

Gå til http://tinyurl.com/1d0g og klik på brylluppet link til at købe bryllup favoriserer og dekorationer, i løs vægt, og spar tid og penge i processen.

Blive gift omkring påske, osv

Hvis du bliver gift omkring påske, er der sandsynligvis allerede være blomster ved kirken. Blomster som tulipaner og liljer er mere tilbøjelige end andre. Check med kirken, før du bruger penge på flere blomster. Kontroller også, at se om det virker omkring andre helligdage.

Har en bekendt være din Videographer

Har du en ven eller et familiemedlem, der er altid taping ting, og virkelig god til det? Hvis ja, kan du bede ham eller hende, hvis de ville være villige til at videobånd dit bryllup. Hvis du gå denne vej, skal du sørge for, at du forklare præcist, hvad du ønsker, og / eller ikke ønsker. Også, hvis du vil gøre noget out-of-the-ordinære ved ceremonien eller modtagelse, skal du sørge for, at din fotograf kender det, og at du vil have den tapede.

Brug engangs-kameraer i receptionen

Du kan begrænse antallet af billeder en professionel skal tage ved at have engangs kamera i receptionen. Læg dem på alle bordene, og sørg for, at du forlader brugsanvisningen og / eller har DJ give instruktioner. Du vil måske spørge nogle mennesker til at træffe visse fotos, og du kan anmode om, at gæsterne tager oprigtige skud. Også vide, hvilke skud fotografen planer om at tage, så de ikke kopieres.

Har en bekendt Tag billeder

Kender du nogen, der er gode til at tage billeder, at du føler dig sikker på, at han / hun ville gøre et godt stykke arbejde? Hvis ja, spørg ham / hende til at gøre det for dig. Afhængigt af dit forhold til denne person, kan du ikke engang at betale for de ydelser. Sørg for, at før dagen for brylluppet, som du sætter dig ned med ham / hende til at diskutere, hvilke fotos er det vigtigste for dem at tage. Hvis du vil gøre noget out-of-the-ordinære under ceremonien eller modtagelse, og vil have det fotograferet, så sørg for, at du udfylder den person, så han / hun vil være klar.

Buffeter er et godt valg

Buffeter vinder mere og mere popularitet med brude og brudgomme, samt deres gæster. For brude og gomme, en buffet er billigere og en fantastisk måde at være i stand til at behage flere gæster med fødevarer indstillinger. De gæster som det, fordi de får muligheder, i stedet for kylling. Hvis du har skrøbelige gæster, skal du være opmærksom på at, og har nogen klar til at hjælpe dem.

Bridal Shower Omdrejningspunktet

Gør denne smukke brude brusebad dekoration dig selv. http://www.womansday.com/xp6/WomansDay/crafts.xml/0302/0302bridal_centerpiece.xml

Lav din egen

For at spare penge på invitationer, kan du lave dine egne. De fleste håndværk og stationære butikker sælger tomme pakker med invitationer, som du kan sætte via computeren. Før du køber hele beløbet, du har brug for, kan du ønsker at købe én pakke først, for at sikre, at de går igennem printeren godt. Nogle gange, invitationer, har rejst grænser og / eller grafik, vil have problemer med at gå gennem nogle printere. Hvis det ikke virker godt igennem dit, så prøv en andens.

Har et semiprofessionelt Tag billeder

I stedet for at have en professionel tage billeder, eller en bekendt, hvorfor ikke få en semi-professionel? Der er formentlig en erhvervsskole eller college i dit område, der kunne gøre dette for dig. De ville være mere end taknemmelig for at få mulighed for en sådan opgave, og for at kunne tilføje til deres portefølje. Bare sørg for, at du er fortrolig med den person, du vælger, og du bør være fint.

Bryllup pakker

Før du tilmelder dig til et bryllup pakke, kan du gøre dit hjemmearbejde først. Ikke alle pakker vil spare dig penge. Læs også detaljerne i denne pakke meget nøje for at sikre, at der ikke er nogen skjulte gebyrer, fordi du fik pakken.

Artikel - 25 Bryllup favor ideer

På http://www.todays-weddings.com/articles/favor_ideas.html kan du læse en artikel om 25 bryllup favor ideer, som du kan gøre dig selv.

Budget Tracking Form

Når man planlægger et bryllup, er det meget nemt at glemme dit budget. Her er et link til et budget overvågningsdokument til at hjælpe dig med dette. http://www.frugalbride.com/trackyourbudget.html

Skal du splurge?

Vil du have en sparsommelig bryllupsrejse, eller ønsker du at spendere, eller finde noget i midten? Det er den første ting, du skal beslutte, før du selv synes om en destination. Hvis du aldrig har virkelig gået nogen steder før, kan du ønsker at spendere. Hvis du planlægger at vente på din første årsdag til at tage en stor bryllupsrejse, så du måske ønsker at være sparsommelig eller semi-sparsommelige for denne ene. At vide dette vil hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Del Church Flowers

Når du bestiller dit bryllup, se om der er en anden bryllup lige før og / eller efter den. Hvis ja, se, om de vil lade dig kontakte den anden bryllupsfest for at se, om de gerne vil gå i sammen på omkostningerne ved de blomster, som du bruger på kirken og har blomsterne være tilgængelig for både bryllupper.

Til Tan, eller ikke at Tan

Så er du tænke over, om du skal gå garvning før din bryllupsdag. Garvning er ikke sundt, men ingen af ​​dem er en dårlig solskoldning i troperne. Så hvis du vil et sted tropiske, kan du overveje at få en starter tan, så du forhåbentlig ikke brænder, mens du er på din bryllupsrejse. Også, hvis du brænder let, kan du overveje det så godt. Hvis du aldrig har garvet, så tal med en betroet ven eller et familiemedlem, der har, for at få oplysninger, før du går garvning.

Gæstebog Idea

På http://www.adigitalromance.com/weddcrafts10.html vil du finde en gæstebog idé, som jeg brugte til mit bryllup.

Lav din egen

Lav dine egne blomster til dit bryllup. Fra buketter til corsager og centerpieces til store arrangementer kan du spare en masse penge ved at gøre det selv. Du kan bruges tørrede blomster eller silke blomster fra et håndværk butik, eller vælg dine egne vilde blomster. Vær så kreativ som du ønsker ved at tilføje bånd, stof, buer og andre ting til at gøre dit mesterværk en original.

Jack-n-Jill Party

Så har du besluttet, at du virkelig gerne vil have en Jack-n-Jill fest, men din ikke sikker på, hvordan man gør det uden at bryde banken. Nå, i stedet for at leje en hal og få en etablissementer, hvorfor ikke have en aften i byen i stedet? Vælg en restaurant, som du og din forlovede 'gerne gå til og foretage reservationer. Så gå spille pool, gå til dans, bowle, eller hvad det er, at du og din forlovede 'gerne gøre. På den måde får alle til at gå ud og have det sjovt, og den finansielle byrde ikke er overladt til nogle få udvalgte, fordi alle betaler deres egen måde.

Brug dit eget køretøj eller låne en

Hvis du eller nogen, som du ved har en dejlig bil, som du gerne vil bruge, hvorfor så ikke gå videre og bruge det! Det ville være klogt at finde ud af, hvem der skal stå for kørsel, før du beder om at låne et køretøj, således at ejeren ikke antage, at du mener, at han / hun ville være den ene gør den drivende. Hvis du vil bruge din egen bil, vil det være klogt at finde en anden, sandsynligvis ikke en slægtning, at køre det for dig.

Du behøver ikke at have Champagne

I modsætning til hvad mange tror, ​​er flere og flere par vælger at ikke give en flaske champagne ved bordene. Andre muligheder er den falske champagne eller slet ingenting. Gæsterne kan stadig toast bruden og gommen med deres egen drink i stedet for en champagne toast.

Unikke bryllup favor ideer

Gå til http://www.onlinefavors.com/ at finde unikke bryllup favor ideer til at købe og / eller gøre. Der er et afsnit om den højre side af siden med links til gør-det-selv favoriserer.

Bryllupsdag List

Gå til dette link og få en liste, hvor du kan optage bryllup mærkedage af venner og familiemedlemmer.
http://members.tripod.com/~grambk11/annivdateslist.html

Gratis Visitkort Projekter

Gå til http://www.crafts-beautiful.com/projects/index.php?occasion1=Weddings gratis bryllup projekter.

Artikel - Spørgsmål til Fotograf

Gå til http://www.weddingbasics.com/photography/questions.asp for en artikel kaldet "Spørgsmål til fotografens.

Har du virkelig brug / ønsker en?

Hvis du vil have en professionel fotograf, der kender hver foto, du vil taget, må du ikke selv ønsker en fotograf. Videographers er dyre, så du ville være bedre stillet betale mere for en professionel fotograf i stedet.