Thrifty: Børn Tips

Den Cereal Box Secret

Må ikke bruge så mange penge på korn for dine børn, bare fordi de ønsker det navn-mærke dyrere ting. I stedet holder kasserne fra de dyre korn, og begynde at fylde dem med store-mærke korn. Så længe boksen ser ud lige, dine børn vil sandsynligvis ikke være i stand til at se forskel.

Undervisning Kids pengeværdier

Etablere et "I Want" List. Skriv ned navnet på hvert stykke legetøj dit barn beder om. Læg siden, at en grøn x for hver dollar legetøjet omkostninger. Du vil være at skabe et søjlediagram for dit barn at se, hvor mange flere eller færre dollars ét element er end en anden.

Scribbles Kids Art site

Hos Scribbles Kids Art site, kan børnene komme ind kunst konkurrencer, vinde kunst forsyninger, eller gøre online aktiviteter. Læring kunst er sjovt med gratis programmer, som du kan downloade på http://www.scribbleskidsart.com.

Hjælpe din Tot Hold Cups

Wrap et par elastikker omkring et glas for at holde det fra at glide ud af dit barns hænder. Hvis du har mere end ét barn, skal du bruge forskellige farvede bånd til at udpege hvis glas er hvis.

Ingen Virginia, er der ingen penge Store

Ifølge denne artikel, nogle børn tror, ​​at der er en "penge butik". Her er nogle ideer til, hvordan man kan hjælpe børn til bedre at forstå penge, og hvordan det fungerer. http://www.pioneerthinking.com/rwmoneystore.html

Sådan at lære børn værdien af ​​penge

Denne artikel handler om, hvordan du kan lære dine børn om værdien af ​​penge. http://www.pioneerthinking.com/chmoney.html

Car Seat Installation

Ring (877) FIT-4-A-KID for at finde et anlæg eller certificeret autostol installatør i nærheden af ​​dig. De vil hjælpe dig med at installere dit autostol korrekt, uanset hvilken slags bil eller bil sæde, du har.

Seasonal Sales

Den bedste måde at få helt nye tøj til børn, til en rimelig pris, er at shoppe for elementer i slutningen af ​​sæsonen. Hvis du gør dette, så tænk på hvor hurtigt dit barn er, eller vil blive, voksende og få størrelser til dit barn, der vil passe til næste år.

Make-din-egen Skriv n 'Wipe Boards

Må ikke købe dyre skrive og tør projektmapper for dine børn - lav dit eget. Du skal blot udskrive eller klippe hinanden siderne i en projektmappe og dække med klare kontakt papir. Du kan nu skrive og tør med farveblyanter, tør slette markører, porcelæn markører eller fedt blyanter.

Start en Child Care Exchange

Exchange siddende favoriserer med venner. Få dine venner tage dine børn til deres hus, mens du blive hjemme og tilberede en romantisk middag, gå i biografen, eller nyde andre par-tid aktiviteter med din ægtefælle. Så når dine venner ønsker at gå ud, vil du se deres børn.

Godtgørelse Idea

Giv dine børn en godtgørelse med et enkelt regninger. Optælling af de dollars, når de betaler for en vare vil lære dem værdien af ​​penge, og vil gøre dem seriøst overveje deres køb.

Aldrig høre "Er vi der endnu?" Igen

Når du går på en lang tur og ønsker at underholde dine børn, ikke fortælle dem, hvor du skal hen. Fortæl dem, hvad at bringe og hvordan man klæder, men ikke hvor du skal hen. På vejen er der, vil dine børn stille spørgsmål for at forsøge at gætte destinationen. Måske endda tilbyde en pris til den person, der gætter rigtigt.

Genanvendelse af projektmapper

Tag projektmapper fra hinanden og sætte siderne i top-loading ark beskyttere. Børnene skrive på dem med tør slette markører, skrive & tørre farveblyanter og Kina markører. De bliver så gemt væk til næste barn.

Set Up en Toy Workshop

Spørg dine børn til at samle op alle de legetøj, de ikke længere ønsker (hvis de insisterer på at holde alt, kan du minde dem om, at de vil være at få nye legetøj til jul og har derfor brug for at gøre plads til dem). Tilbring en eftermiddag med dem spille elver og fastsættelse op legetøjet. Rense ud i snavset plastik stykker, børste dukkens hår, re-vedhæfte eller lim skår om muligt, etc. Når du er færdig, donere legetøj til en lokal velgørenhed for nødlidende børn.

Har en gruppe fødselsdagsfest

Disse dage, børnene ønsker enorme fødselsdagsfester med tonsvis af gæster, men det er ikke meget overkommelig. Så få en gruppe af børn (naboer, venner, familie osv) og har en stor gruppe fest. På denne måde alle involverede er med sætte det sammen, hjælpe med at dekorere og hjælpe med at købe forskellige aktiviteter til børnene (ansigtsmaling, moonwalks, dunker kabine, etc.). Sørg for at du forklare dette til børnene i detaljer, så de forstår. Du vil måske nævne, at du stadig vil have en fødselsdagsfest på deres fødselsdag, men det vil kun være den nærmeste familie, og de vil stadig få en gave, kage og is!

Om Child Parenting

Gå til www.childparenting.about.com at lære, hvilke bøger fremmer læsning, og mange andre nyttige stumper af information.

Få en Boo Boo Doll

Hold en lille plastik dukke i fryseren og bruge det som is til dit barns stød og slag. Hun kan lide det bedre end en ispose.