Thrifty: Babyer Tips

Hjemmelavet Engangs Baby Wipes

Først, købe en Bounty Big Roll og skæres i halve. I en plastikbeholder, bland 2 1/4 kopper varmt vand, 2 T baby olie & 2 T baby vask. Tilsæt halvdelen rulle køkkenrulle 'til det er gennemblødt gennem (du bliver nødt til at vende det en gang), træk derefter pap center. Disse er fremragende til bleskift og til rengøring af små hænder. Gem derefter den anden halvdel af rullen til næste brug.

Genbrugelige Baby Wipes

Skær gamle t-shirts eller slidte stofbleer i "Tør-size" og lave en opløsning af 2 spsk baby shampoo med 2 kopper vand. Soak T-shirten scraps, indtil de er virkelig våd; ring ud den overskydende og gemme dem i en plastik skål med et dæksel. Hold en plastikpose med dig for de snavsede dem ... sættetid vaske og genbruge dem.

Lav din egen Diaper Udslæt Behandling

Sætte 2 spsk. bagepulver i din babys badevandet vil hjælpe med at lindre ble udslæt irritationer.

Lav din egen babymad

Babymad kan være meget dyrt, så hvorfor ikke lave din egen? Frys små portioner af æblemos, mosede bananer eller andre frugter eller grøntsager. Kør dem gennem en kværn eller blender først. Frys dem i isterningebakker, pop ud og gemme i fryseposer. En meget sundere for barnet også.

Om Baby Parenting

Gå til www.babyparenting.about.com at afdække den bedste taktik for pottetræning og mange andre nyttige tips, tricks og idéer.

Gør Billig Baby hagesmække

Køb børne-T-shirts eller sweatshirts secondhand. Derefter forlader foran og dens design, men afbrød ærmerne og ryggen. Afslut kanterne ved hjælp af en zigzagsøm.

Shaws Duckling Program

"Uanset om du har et spædbarn, et barn eller en preschooler, hvert trin i barndommen medfører udfordringer. Og hver fase af moderskabet bringer spørgsmål. Det er derfor, Shaws er glade for at introducere vores ællinger program. Designet eksklusivt til mødre til børn op til 5 år, ællinger er en stor ressource for information og tips om at hæve en ung familie Hvad mere er, det funktioner tonsvis af store besparelser på alle de produkter, du handler i Shaws -.. fra de friskeste fisk, kød og producere til alle børnenes favoritter Bedste af alt, slutter ællinger er helt gratis! "

Gå til www.shaws.com/duckling at tilmelde dig denne gratis program.

Spit Up Lugt

Hvis dit barn spytter op på hans eller hendes skjorte efter fodring, fugte en klud, dyppe den i bagepulver og ising på driblede skjorte. Lugten vil gå væk.

Fri formel

For en gratis 16 ounce dåse Baby Basic formel call 1-800-864-9652. Begræns en gratis dåse per husstand.

Gerber Kuponer

Tilmeld og få op til $ 5,00 i værdifulde kuponer fra Gerber. Gå til http://www.gerber.com/feedplan/ at registrere.

Printable Baby Shower Forberedelse og Gift List

Her kan du udskrive en enkelt side baby shower forberedelse og gave liste.
http://members.tripod.com/~grambk11/PrintableBabyShowerList.html

Køkken Legetøj

Hvorfor betale for dyre babylegetøj, når du har din egen forsyning allerede? De fleste babyer kan lide at lege med gryder og pander, Tupperware, måleskeer, etc., så lad dem og spare penge på samme tid.

American Baby

Den amerikanske Baby bladets hjemmeside, www.americanbaby.com, er fuld af nyttige forældre information, en baby kalender, tips, artikler, konkurrencer, chats med andre mødre om graviditet, forældreskab og mere.

Gratis Safeway SELECT Infant Formula

Ring gratis på 1-866-236-6455 og få en kupon til en gratis 16 ounce kan af Safeway SELECT modermælkserstatning. Begræns én dåse per husstand.

Julen Rattle

Lav en baby jul rasle med en stor metal "jingle" klokke knyttet til en kort længde på farvestrålende bånd. Sørg for, at metallet er stærk nok til, at klokken ikke vil bryde og ender i dit barns mund.

Find ud af hvor Børnepasning kurser udbydes

For at finde en babysitter, så prøv at starte ved at kigge på de steder, hvor de tilbyder babysitter kurser i dit område. Der kan du være i stand til at sende dine behov, eller få en liste over de seneste kursus kandidater mv

Om graviditet

Gå til www.pregnancy.about.com for oplysninger om dit barns vækst uge for uge, og mange andre ting.