Thrifty: Automobile Tips

Bilpleje = Besparelser

Du kan spare op til $ 100 om året på gas ved at holde din motor tunet og dine dæk oppumpet til deres rette tryk. Det sparer også slid på din bil i almindelighed, hvilket betyder mindre reparationer i løbet af året.

Få en gratis Carfax Record Check ™

Gør ikke en $ 10.000 fejl! Få en gratis Carfax Record Check ™ ... din bedste beskyttelse mod at købe en brugt bil med dyre, skjulte problemer. Carfax søger sin landsdækkende database og giver en detaljeret rapport på få sekunder. (Kun USA). Gå til http://tinyurl.com/3gcto at finde ud af hvordan du får din gratis kopi!

2-dørs eller 4-dørs?

Fire-dørs biler generelt har lavere forsikringspræmier end to-dørs biler. Tjek forsikringen sats på din kommende bil, før de køber.

Overbelast ikke din bil

Pak så lidt i bilen som nødvendigt, så det har mindre vægt at bære. Hvis din bil har mindre at bære på, det bruger mindre gas, derfor sparer du penge.

Konstant hastighed

Kør jævnt med en stabil fod. Undgå jiggling speederen. Fartpiloten bidrager til at opretholde en konstant hastighed. Efter disse instruktioner vil hjælpe dig med at øge din gas kilometertal.

Regn frastødende

Hvis du bruger Rain-X eller en anden vandafvisende på forruden, overveje dette sparsommelige alternativ: Sæt gobs af bagepulver på en fugtig klud og tør vinduer inde og ude.

Floor Mats Alternative

Gulve måtter er en stor investering, hvis du ønsker at beskytte udseende og videresalg værdien af ​​din bil. Du behøver ikke at købe dyre gulvmåtter lavet netop til dette formål. Pick up nogle billige tæppeprøver og bruge dem i stedet.

Rens din bil

En ren bil er mere tilbøjelige til at få top dollar end en beskidt bil. Så sørg for at vakuum, vask og voks din bil, før du forsøger at sælge den.

Få en pakkeløsning

Nogle forsikringsselskaber vil give dig en pakkeløsning, hvis du køber mere end én type af forsikring med dem. Derfor, hvis du køber Bilforsikring og indboforsikring, kan du få en rabat for at have to politikker med samme forsikring agentur. Skader ikke at spørge.

Kelley blå bog

Den Kelley Blue Book hjemmeside er stedet at gå for at finde prisen på en bil. Dette sætter dig i en bedre sted at købe, fordi du ved Blue Book værdien af ​​køretøjet. Gå til http://www.kbb.com/blue.html for mere information.

Gas Shopping

Shoppe rundt efter servicestationer med de laveste benzinpriser, men ikke gå for langt ud af din måde, da det ikke kan være værd at de ekstra besparelser. Prøv at lave en mental note af de priser, de tankstationer, du passerer i løbet af rejse hver dag.

Sikkerhed Tæller

I nogle stater, kan du spare på din Bilforsikring bare for at have sikkerhed. For eksempel, hvis du har en brandslukker i bilen, eller en bil alarm, kan du være berettiget til en rabat på din Bilforsikring.

AAA til Rescue

Hvis du har en AAA-medlemskab, kan du være berettiget til en bil forsikring rabat. Spørg din lokale AAA kapitel for at se om dit forsikringsselskab er på listen.

Overvej Samkørsel

Samkørsel begrænser mængden af ​​tid, du bruger bag rattet, der reducerer stress og sparer dig tid. For det andet, samkørsel skærer ned på slitage på din bil, mængden af ​​gas, du bruger hver uge, for ikke at nævne at reducere de forurenende stoffer i luften ved at have færre biler på vejene. Du kan køre sammen til og fra arbejde, børnenes aktiviteter mv

Må ikke Hastighed

Biler får omkring 21% flere kilometer 55 mph derefter ved 70 mph. Bedre planlægning reducerer behovet for hastighedsovertrædelser, at komme i gang. Også, hvis du ikke hastighed, vil du ikke behøver at bekymre dig om at få en fartbøde - som koster penge.

Automobile Safety fra Consumer Reports

Gå til www.consumerreports.org og derefter til afsnittet Auto Hub af hjemmesiden. Her finder du information om de sikreste nye biler, komplet med en analyse af, hvor godt hver undgår ulykker og beskytter passagerer under kollisioner.

Må ikke holde din bil Løb

Hvis du skal stoppe i mere end 30 sekunder, ikke holde din bil kørende. Motoren er mere brændstoføkonomiske, hvis din slukke den og genstarte den.

Vær klar til at forhandle

De fleste mennesker, der søger at købe en brugt bil, gør det for at spare penge, derfor forventer, at forsøge at forhandle med dig at få prisen ned lavere. For at forberede dig selv kender Blue Book værdien af ​​din bil, hvis det var nyt, så tænk på alle de miles, buler, slag, rustpletter, problemer osv og forsøge at komme med en rimelig pris. Forklar det hele til den potentielle køber, så de ved, at du kom op med prisen på en logisk måde, ikke bare plukke en pris ud af en hat.

Miles Matter

Hvis du ikke køre langt / ofte, kan du være berettiget til en rabat på din Bilforsikring. Nogle forsikringsselskaber vil give dig en rabat, hvis du kører under "xx" mængde af miles per år. Spørg din udbyder, hvis dette gælder for din plan.

Wheel Alignment

Holde dine hjul på linie giver en bedre kilometertal og længere dækkets levetid.

Oppumpet dæk

Hold dæk korrekt oppumpet at undgå for tidlig slitage, samt kilometer tab. For lavt dæktryk kan spilde 5% -10% mere brændstof og forårsage dæk blow-outs, som kan forårsage en ulykke.

Bremse Vedligeholdelse

Bilens bremser korrekt justeret betyder mindre slitage, hvilket betyder, at du udskifter dine bremser sjældnere.